הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

איזה קלאסיקו ענק!!!

rossi46

משתמש פעיל
351
43
נק' מוניטין:
102
351
43
אחד המשחקים הטובים שיצא לי לראות.

messi-resucita-barca-liga-1395612137637.jpg

מסי עם שלושער ושיא כל הזמנים בשערים שהובקעו במשחקי הקלאסיקו.

messi-maximo-goleador-los-clasicos-1395611972452.jpg

מלא פנדלים אבל בגדול שני הקבוצות הסריחו
אני כבר לא מתלהב מקלאסיקו, יותר מדי מאיןסטרים

אי אפשר שלא להתלהב ממשחק ברמה כזו.
אין ולא היה שחקן כמו מסי.

אני שונא את הבארסה האלה, כל הזמן מנצחים כשהם נגד 10 שחקנים (ראו גם ערך מנצ'סטר סיטי)
ולפני שאתה מתחילים לתקוף, כן אני אוהד ריאל, והפנדל שנעשה על ניימאר היה בנבדל ככה שכל ההפסד הזה מעצבן והשופט הזה שוב פעם דופק אותנו.

🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬😣😣😣😣😣😣😣😣😵😵😵😵😵😵‍💫🥊😵‍💫🥊😵‍💫🥊😵‍💫🥊😵‍💫🥊

פרקתי.. יאללה ביי, נתראה במחזור האחרון שתפסידו נקודות לאתלטיקו ואנחנו נזכה באליפות ✌️

אני שונא את הבארסה האלה, כל הזמן מנצחים כשהם נגד 10 שחקנים (ראו גם ערך מנצ'סטר סיטי)
ולפני שאתה מתחילים לתקוף, כן אני אוהד ריאל, והפנדל שנעשה על ניימאר היה בנבדל ככה שכל ההפסד הזה מעצבן והשופט הזה שוב פעם דופק אותנו.

פרקתי.. יאללה ביי, נתראה במחזור האחרון שתפסידו נקודות לאתלטיקו ואנחנו נזכה באליפות ✌️

ומה עם בוסקטס שדרך על פפה ופפה קיבל צהוב?! עזוב, השופט עישן לפני המשחק.

IMG_334793412663606.jpeg

סוף סוף משחק של 2 קבוצות התקפיות ואיכותיות שלא מפחדות לשחק על כל הקופה!!
ככה צריך לשחק כדורגל...
כן ולא , מצד אחד ככה הכדורגל הופך להיות יותר מעניין אבל מצד שני אני מבואס מהטעיות שיפוט הנוראיות האלה שלא היו קורים אפילו בליגה טרום א פה בארץ.

אבל בכל זאת מאוד נהניתי.

נערך לאחרונה:

ומה עם בוסקטס שדרך על פפה ופפה קיבל צהוב?! עזוב, השופט עישן לפני המשחק.

צפה בקובץ המצורף 16385

אוהדי ריאל אופייניים. תמשיכו לבכות שמרמים אתכם לא משנה מה הסיבה.
בארסה מנצחים תמיד מול 10 שחקנים? להזכירך ריאל קיבלו את האדום כשהיה כבר 3-3 והגול האחרון היה בפנדל שנשרק מאותו אדום, זה לא שמהדקה ה10 ריאל שיחקו עם 10 שחקנים.
צלילה של ניימאר? זה לא משנה, גם לכם נשרק פנדל שלא היה ולא נברא (מחוץ לרחבה בבירור).

והפנדל שנשרק לטובת CR7. הערס, היה מחוץ לרחבה.

אני אמרתי שהשופט לא היה בסדר עם שתי הקבוצות, היו לו פאקים גם עם ריאל וגם עם בארסה..

אוהדי ריאל אופייניים. תמשיכו לבכות שמרמים אתכם לא משנה מה הסיבה.
בארסה מנצחים תמיד מול 10 שחקנים? להזכירך ריאל קיבלו את האדום כשהיה כבר 3-3 והגול האחרון היה בפנדל שנשרק מאותו אדום, זה לא שמהדקה ה10 ריאל שיחקו עם 10 שחקנים.
צלילה של ניימאר? זה לא משנה, גם לכם נשרק פנדל שלא היה ולא נברא (מחוץ לרחבה בבירור).
והפנדל שנשרק לטובת CR7. הערס, היה מחוץ לרחבה.

היה פנדל בחופשית של רונאלדו ( הייתה נגיעה ביד ) ככה שזה התאזן.

והיה 3-2 לפני האדום והפנדל. ככה שהיה אמור להשרק לנבדל והמשחק היה ממשיך עם 22 שחקנים ותוצאה של 3-2 לריאל

דווקא בפעם הראשונה שמילאתי ווינר הפסדתי בגלל הקלאסיקו..

מצחיק אם אתלטיקו תקח אליפות (מגיע להם ואני מקווה שזה יקרה)

גם כדורגל את רואה?!? את בדיוק הבחורה מהפרסומת שמזמינה קפה שחור במסעדה 👏
כן גם אנחנו חשבנו בהתחלה שזה איזה טרול של גבר בן 40 שמהתל בנו.. אבל היא הוכיחה לנו שטעינו ☝️
@Strawberry

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית