הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יעוץ סייקל

Rotemkz5

משתמש מתחיל
282
1
נק' מוניטין:
-5
282
1
אהלן שאלה קטנה, אני מתכננן סייקל חיטוב של טרן ופרופ קצר, רכשתי בעבר dnp אך מכיון שלא היה לי מי שידריך אותי וגם קצת הפחידו אותי החלטתי לוותר, ועכשיו אני מתכוון לשלב הסייקל חיטוב 1 כדור ביום שזה 120 מ״ג שזה אומר חצי מהמינון הנמוך ביותר של סייקל dnp שאמור להתבצע 20 ימים, אמורים לקחת סביבות ה250 כל יום, או בין 300-500 ואז זה יהיה ל10 ימים,
מה דעתכם יש טעם לעשות? השאלה שלי האם זה יעזור גם אם זה ייתן פוש קטן מישהו משהו מישהו

• פותח/ת השרשור
להתחטב.. גם מהר, המחשבה שלי להכניס את הdnp נגיד במקום t3 ובסיום הdnp לעבור לקלן או אפי תלוי איך אהיה..
השאלה שלי אם אני הראשון שהולך לבצע דבר כזה?
וגם האם יהיו תוצאות יפות...
ועוד שאלה האם יהיה ניתן להגיע לעצימות אימונים כי ממה שהבנתי עם dnp לא מומלץ, גם בתחום האירובי והאנאירובי
תודה מראשששש

להתחטב.. גם מהר, המחשבה שלי להכניס את הdnp נגיד במקום t3 ובסיום הdnp לעבור לקלן או אפי תלוי איך אהיה..
ועוד שאלה האם יהיה ניתן להגיע לעצימות אימונים כי ממה שהבנתי עם dnp לא מומלץ, גם בתחום האירובי והאנאירובי
תודה מראשששש

היה משתמש אחד שניסה את הDNP כאן בפורום לפני הרבה זמן ולא דיווח יותר מדי.

DNP הוא חומר מאוד מסוכן, הייתי ממליץ לך לשלב T3 בסייקל ולרדת מהDNP.

אתה גם צריך לרוקן את מאגרי הפחמימות לפני הכניסה לDNP, וגם צריך לבצע אימונים ואירובי. מסוכן מאוד ולא מומלץ.

שילוב של חומרים קצרים, גרעון קלורי סביר יביאו אותך לתוצאות מאוד מרשימות.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
תודה, ואם עדיין אני מעוניין להשתמש בו?
יש לך המלצה להגיד לי איך? במינון נמוך נמוך לאורך זמן בכדי למזער תופעות לוואי..
ועדיין אצטרך לרוקן פחמימה גם אם אני מתכוון לשלב את הdnp בדיאטה ולא להכנס לסייקל dnp!!

תודה מראשששש
אהלן רותם,

מציע לך לרדת מה-DNP, לא שווה לך לסכן את עצמך בצורה כל כך קיצונית בשביל להוריד כמה ק״ג, זה חומר שמכינים ממנו פצצות דחיל ראבאק למה אנשים משתמשים בו?? 😣
אני מסכים עם אייל בעניין הT3, תשלב טסט פרופ 100 מ״ג וגרעון קלורי והנה לך סייקל חיטוב יוצא מן הכלל עם סיכון הרבה פחות נמוך.

בהצלחה גבר

• פותח/ת השרשור
תודה אבל
עדיין לא עניתם לי האם זה אפשרי? והאם הוא יועיל?
והאם זה שאני אחלק ייתן עדיין תוצאות טובות כמו שאף כדור לא יכול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית