הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר Generation iron

• פותח/ת השרשור Asi30
  • פורסם בתאריך
A

Asi30

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
אהלן חברים, אז ככה אני מת כבר לראות את הסרט generation iron ויש כל מיני דעות על מתי הוא ייצא או האם הוא כבר יצא, יש למשהו מושג? ואם הוא כבר יצא ולמישהו יש אותו הוא מוכן למכור או להשאיל לי אותו?

תודה למי שיגיב.

אהלן חברים, אז ככה אני מת כבר לראות את הסרט generation iron ויש כל מיני דעות על מתי הוא ייצא או האם הוא כבר יצא, יש למשהו מושג? ואם הוא כבר יצא ולמישהו יש אותו הוא מוכן למכור או להשאיל לי אותו?

תודה למי שיגיב.

אהלן,

כבר לפני כ3 חודשים בצעתי את הPre-Order, שאלתי אותם במייל בנוגע למתי זה לעזעזאל מגיע אני לא יכול לחכות עוד. הזמנתי את הבלו-ריי עם תוספת העריכה של הבמאי. וזו התשובה שקיבלתי.

image.jpg

אז אני מניח שבעוד כשבועיים אני צופה כבר בסרט בביתי, באיכות Full HD עם המערכת קולנוע ביתית של Bose.🤯

• פותח/ת השרשור
אהלן,

כבר לפני כ3 חודשים בצעתי את הPre-Order, שאלתי אותם במייל בנוגע למתי זה לעזעזאל מגיע אני לא יכול לחכות עוד. הזמנתי את הבלו-ריי עם תוספת העריכה של הבמאי. וזו התשובה שקיבלתי.

צפה בקובץ המצורף 16392

אז אני מניח שבעוד כשבועיים אני צופה כבר בסרט בביתי, באיכות Full HD עם המערכת קולנוע ביתית של Bose.

חח לא חובה להתגרות באנשים שלא השכילו להזמין לפני חודשיים ב-pre order, בכל מקרה אני מאוד מאוד מקווה שבמהלך חודש מאי אני אשיג את הסרט בשביל לסגור את הסייקל כמו שצריך ובצורה סמלית להחדיר בפעם האחרונה את המזרק לתחת תוך כדי לחיצה על הפליי.

חח לא חובה להתגרות באנשים שלא השכילו להזמין לפני חודשיים ב-pre order, בכל מקרה אני מאוד מאוד מקווה שבמהלך חודש מאי אני אשיג את הסרט בשביל לסגור את הסייקל כמו שצריך ובצורה סמלית להחדיר בפעם האחרונה את המזרק לתחת תוך כדי לחיצה על הפליי.

אני אצפה, ואמכור לך אם תיהיה מעוניין.

• פותח/ת השרשור
אני אצפה, ואמכור לך אם תיהיה מעוניין.
ואני אקנה ואעלה לפה שכולם ייהנו (לא נוגד את חוקי הפורום אני מקווה לא רוצה לחזור לבאן)

ואני אקנה ואעלה לפה שכולם ייהנו (לא נוגד את חוקי הפורום אני מקווה לא רוצה לחזור לבאן)

אתה צריך יותר לפחד מהפרת זכויות יוצרים, תצטרך למכור הרבה דברים מהבית.

• פותח/ת השרשור
אתה צריך יותר לפחד מהפרת זכויות יוצרים, תצטרך למכור הרבה דברים מהבית.
"Man got to do what man got to do" בלי הסרט הזה מה יעשו כל הילדים פה שרוצים לדחוף מחט לתחת ולקוות שיום למחרת הם יקומו פיל היט? לא תהיה להם השראה והם יירדו מזה, לא חבל? 😆

הסרט זמין ב- iTunes וברשתות שיתוף הקבצים הפופולריות.

הסרט זמין ב- iTunes וברשתות שיתוף הקבצים הפופולריות.

אני בוודאי שילמתי יותר יקר כי זה DVD אבל בהחלט שווה את ה60-100 שקל בiTunes.

יש לבדוק בחנות האמריקאית: https://itunes.apple.com/us/movie/generation-iron/id823587190

כרגע הסרט גם זמין בטורנטים, אבל בגרסה לא מיטבית. ממתין לגרסת ה- Blu-ray.
רוב האנשים שהזמינו את הכותר כבר קיבלו אותו, יש רשמים ועדכונים בפייסבוק של Generation Iron.

1.jpg

יש לבדוק בחנות האמריקאית: https://itunes.apple.com/us/movie/generation-iron/id823587190

כרגע הסרט גם זמין בטורנטים, אבל בגרסה לא מיטבית. ממתין לגרסת ה- Blu-ray.
רוב האנשים שהזמינו את הכותר כבר קיבלו אותו, יש רשמים ועדכונים בפייסבוק של Generation Iron.

צפה בקובץ המצורף 16599

מבטיח בעוד כמספר ימים לצלם את הבלו-ריי סידי. ההתרגשות בעיצומה.

Back
למעלה תחתית