הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת דם

golagol

מושעה
645
21
נק' מוניטין:
-44
645
21
powerteck בבית
ראיתי הרבה אנשים מפרסמים פה את הבדיקות דם שלהם אז נראה לי שזה הפורום הכי קשור .
אני רוצה ללכת לרופא ולבקש ממנו שיתן לי לעשות בדיקת טסטסטורון טוטאל פתוח ואת כל שאר הדברים שצריך כמו הורמונים ודברים כאלה שאין לי מושג איך קוראים להם בשביל לדעת אם הגוף יעיל לבניית שריר ,
האם יש אפשרות שתכתבו לי מה אני צריך לבקש ?

בקש מהרופא :Test Free, Test Total, LH, FSH, DHEA-Sulfate, prolactine, progesterone, T3, T4, TSH, estradiol.ALT, AST, GGT. ‏

• פותח/ת השרשור
בקש מהרופא :Test Free, Test Total, LH, FSH, DHEA-Sulfate, prolactine, progesterone, T3, T4, TSH, estradiol.ALT, AST, GGT. ‏
תודה,
ALT, AST גבוהים אצלי , בדקו למה ואמרו שזה לא נורא והכל בסדר אחרי כל הבדיקות זה תפקודי כבד איך זה קשור לבניית שריר וכוח

תודה,
ALT, AST גבוהים אצלי , בדקו למה ואמרו שזה לא נורא והכל בסדר אחרי כל הבדיקות איך קשור לבניית שריר וכוח
הכבד הוא מעין מסנן לכל חומר שיכנס לגופך. אין לי מושג מה המטרה אליה אתה מכוון אך אם כבר הלכת ובצעת בדיקת דם חשוב לבחון גם את ערכי הכבד.

• פותח/ת השרשור
הכבד הוא מעין מסנן לכל חומר שיכנס לגופך. אין לי מושג מה המטרה אליה אתה מכוון אך אם כבר הלכת ובצעת בדיקת דם חשוב לבחון גם את ערכי הכבד.
אוקי תודה רבה ,
תפקודי כבד קצת גבוהים מהרגיל אבל לא מצאו כלום ,
לפי מה שהבנתי 7 ימים אחרי אימון אינסנטיבי יכולה לקרות התופעה הזאת ככה שגם הרופאים אמרו שאין עם זה שום בעיה ביצעתי את כל הבדיקות ששוללים כל מיני דברים לא טובים לימניהם ,
אני אוכל נורא בריא בלי מוצרי חלב בעיקר אוכל מלא מולטי ויטמין אומגה שלוש משתדל כמה שיותר ,
אתה חושב שאני צריך לעשות שינוי כל שהו על מנת לסדר את תפקודי הכבד הגבוהים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית