הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר סייקל שני

• פותח/ת השרשור Roi123
  • פורסם בתאריך

Roi123

משתמש מתחיל
105
5
נק' מוניטין:
5
105
5
שלום בעבר עשיתי סייקל אחד של טסט אננתת בלבד לא רפואי
והאמת לא נתן לי תוצאות כל כך עליתי הרבה נוזלים וירדתי די מהר לאחר מכן.

רציתי לשאול איזה סייקל שני מומלץ לעשות שכן יראה תוצאות וגם אם יש חומר שלא נהפך לאסטרוגן כי אני רוצה להמנע מהתופעה של ג׳ינו

אשמח לתשובה
תודה מראש

רציתי לשאול איזה סייקל שני מומלץ לעשות שכן יראה תוצאות וגם אם יש חומר שלא נהפך לאסטרוגן כי אני רוצה להמנע מהתופעה של ג׳ינו

אשמח לתשובה
תודה מראש
חומרים שאינם מומרים לאסטרוגן הם נגזרת דהידרוטסטוסטרון. תופעות הלוואי מחומרים אלה אינן קשורות בהמרה לאסטרוגן וג'ינו בפרט (למעט אנדרול) מאידך השימוש בהם ללא טסטוסטרון אינו מומלץ.
בכל אופן העובדה שלא השכלת לשמור על רווחים מסייקל טסטוסטרון אמורה להדליק לך נורה אדומה. כנראה יש בעייה באימונים/תזונה/התאוששות מסייקל. אם לא תבין מה עשית לא נכון תמשיך לדחוף רעל לגוף לחינם.

• פותח/ת השרשור
בבדיקות דם שעשיתי הכל היה בסדר לאחר הסייקל זה בקשר להתאוששות
התזונה והאימונים ירדו קצת לאחר הסיום ...
מה דעתך יהיה נכון להמשך ?

בבדיקות דם שעשיתי הכל היה בסדר לאחר הסייקל זה בקשר להתאוששות
התזונה והאימונים ירדו קצת לאחר הסיום ...
מה דעתך יהיה נכון להמשך ?
הדבר הנכון הוא ללמוד להתאמן ולאכול כך שתהיה מסוגל לשמר את מרבית הרווחים מהסייקל. מעבר לכך כדאי שתכיר את הנושא קצת יותר טוב. לא עושים סייקל כדי למנוע ג'ינו.
אין מנוס מהוספת טסטוסטרון בסייקל אפקטיבי מאחר ומרבית החומרים יגרמו להפסקת ייצורו ע"י הגוף. הוספה של חומרים אחרים נעשית בהתאם למטרות, הסינרגיה בין החומרים, תופעות הלוואי הקשורות ועוד.

אשמח לתשובה
תודה מראש
אם לא ראית תוצאות הבעיה היא אצלך כמו שטום כתב , אם עלית בנוזלים זה סימן שקיבלת חומר פעיל ואין קשר לאנטט ,
יש לך אפשרות לקחת טסט פרופ שהוא לא סופח נוזלים

• פותח/ת השרשור
אם לא ראית תוצאות הבעיה היא אצלך כמו שטום כתב , אם עלית בנוזלים זה סימן שקיבלת חומר פעיל ואין קשר לאנטט ,
יש לך אפשרות לקחת טסט פרופ שהוא לא סופח נוזלים
בזמן הסייקל כן ראיתי אבל לאחר מכן הכל ירד בחזרה לקדמותו ולא אמרתי שיש קשר לחומר החומר כן עבד ... רק ציינתי מה לקחתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית