הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ונורופן

נביעות

משתמש פעיל
383
141
נק' מוניטין:
333
383
141
שלום רב,

אני מסיים שבוע ראשון של סייקל טסט + דיבול. אני מרגיש כאילו מערכת החיסון שלי ירודה מאוד ומדי פעם הלחץ דם עולה. מה שהכי מפריע לי זה שאני כנראה מקורר חזק ובגלל שמערכת החיסון חלשה קשה לי לצאת מזה ואני סובל מכאבי גרון מתמשכים, האם ידוע למישהו האם יש בעיה לצרוך איבופרופן במהלך סייקל ?

תודה

שלום רב,

אני מסיים שבוע ראשון של סייקל טסט + דיבול. אני מרגיש כאילו מערכת החיסון שלי ירודה מאוד ומדי פעם הלחץ דם עולה. מה שהכי מפריע לי זה שאני כנראה מקורר חזק ובגלל שמערכת החיסון חלשה קשה לי לצאת מזה ואני סובל מכאבי גרון מתמשכים, האם ידוע למישהו האם יש בעיה לצרוך איבופרופן במהלך סייקל ?

תודה

אין בעיה לצרוך את זה במהלך הסייקל.
אבל מה שיותר צריך להדאיג אותך זה בעיה חיסונית. ערוך בדיקת דם לפרופיל של מערכת החיסון.

• פותח/ת השרשור
אין בעיה לצרוך את זה במהלך הסייקל.
אבל מה שיותר צריך להדאיג אותך זה בעיה חיסונית. ערוך בדיקת דם לפרופיל של מערכת החיסון.

תודה על התשובה. לקחתי 2 כדורים ואני מרגיש הרבה יותר טוב, אני חושב שבמידה ועד יום ראשון אני לא אראה שיפור משמעותי אני אגש לרופא. למרות שאין לי ספק מה תהיה התשובה של הרופא במקרה שכזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית