הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

קניית מגנזיום בהרצליה

• פותח/ת השרשור zorner
  • פורסם בתאריך

zorner

משתמש פעיל
841
255
נק' מוניטין:
870
841
255
ספייס הרצליה
אני רוצה לקנות מגנזיום בשביל דדליפט ואני מעדיף לקנות בחנות ולא באינטרנט. מישהו יודע על חנות בהרצליה שמוכרת מגנזיום?
תודה

יש לך ליד צומת הסירה שחכתי את השם של החנות יש שם מגנזיום

תתקשר תשאל

עריכה נראה לי אנרג׳ים

• פותח/ת השרשור
יש לך ליד צומת הסירה שחכתי את השם של החנות יש שם מגנזיום

תתקשר תשאל

עריכה נראה לי אנרג׳ים
תודה אבל באתר שלהם לא רשום שיש מגנזיום. בכל מקרה שלחתי מייל לבדוק את זה.
מישהו מכיר עוד חנויות?

סליחה שאני רוכב על השרשור, על הדרך מישהו יודע איפה לקנות באזור פ"ת\הוד השרון\תל אביב?

סליחה שאני רוכב על השרשור, על הדרך מישהו יודע איפה לקנות באזור פ"ת\הוד השרון\תל אביב?
יש ברחוב הרצל מכון קטן "אנרג'י קלאב" יש שם קוביות מגנזיום ב-25 שקלים(בלוק אחד) מספיק למלא זמן

• פותח/ת השרשור
בסוף קניתי חבילה של שמונה. אני מוכר בלוקים ב10 לאחד למי שרוצה http://www.lbs.co.il/threads/51669/

אם אתה יכול להגיע להרצליה אני מוכר בלוקים בודדים שזה מספיק להמון זמן. תסתכל בלינק למעלה.

יש ברחוב הרצל מכון קטן "אנרג'י קלאב" יש שם קוביות מגנזיום ב-25 שקלים(בלוק אחד) מספיק למלא זמן
באיזה עיר?

חפש קיר טיפוס באזור
יש לי קיר טיפוס לא רחוק ממני אבל יש שם רק שק מגנזיום, אין לי מושג מזה מישהו התנסה בזה?

בסוף קניתי חבילה של שמונה. אני מוכר בלוקים ב10 לאחד למי שרוצה http://www.lbs.co.il/threads/51669/
איפה בהרצליה אתה נמצא? אני אומנם לא מגיע אבל יש לי חבר שגם שם ואני נפגש איתו כמעט כל שבוע

מגנזיום זה מגנזיום, פשוט מגיע בצורות שונות, ככדור\כבלוקים\כאבקה.
אני משער ששק מגנזיום זה פשוט אבקת מגנזיום בתוך שק.

אני קניתי את המגנזיום בשק.

בחנות היו שני גדלים 100 גרם ו200 גרם.

מעבירים לשקית/קופסא הרמטית ומכניסים לתיק של החד"כ.

כן זה אבקה בתוך שק, השאלה כמה זה נוח להסתובב עם זה בתיק\בחדר כושר..יצא למישהו להתנסות בזה?
אתה לא ממש "מסתובב" עם זה בחדר כושר,
אני את המגנזיום שם בשקית כשאני מגיע לחדר כושר תולה את זה איפשהוא, משתמש כל האימון, ובסוף האימון סוגר שם בתיק עד האימון הבא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית