הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה אתם הייתם עושים? (אבקות חלבון בפסח)

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
שתדע שרוב האנשים בישראל אוכלים כשלפ מתוך מסורת ולא בשום קטע דתי. אנשים חילוניים לגמרי לא יאכלו חמץ וכו'. למה? מסורת יהודית. לא דת-מסורת. זה מנהג של העם היהודי כעם. לא רק כדת. מאותה סיבה תגיד שלא לנסוע באוטו בכיפור זה צביעות דתית. לא! זה פאקינג מסורת!!
למה להחיות דיון שכבר נרצח?
בכל אופן, לא זו הייתה הכוונה שלי. פירטתי יותר בתגובה המאוחרת, לא מתכוון לפרט יותר מזה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אין ב99% מהאבקות רכיבים לא כשרים... הסיבה שאין להם חותמת כשרות זה מפני שהמפעלים לא רוצים לפתוח רבנות במפעל,
ושיתחילו להסתובב להם שם רבנים. (אתה לא יודע באמת איזה סיוט זה תעודת כשרות, ותאמין לי שאני יודע לאבא שלי יש עסק)
אז אתה בכלל לא מתאר לעצמך איזה סיוט זה כשרות על מפעל.

Y SO MAD?
אתה צודק, המציאו ספרים שהוכח שנכתבו לפני 2000 שנה בשביל הכסף שלך
הספרים האלה נתונים לפרשנות של בני אדם ונכתבו ע"י בני אדם.
שלא תבין אותי לא נכון, אני אדם מאמין. אני לא מאמין לכל העדכונים לגביי כשרות ושמירת שבת של רבנים.
קשה לי להאמין שבתורה יש פירוט לגביי תהליכים כשרים לייצור אבקות חלבון וכד'
וכן, לדעתי בזה היהדות לא שונה משום דת אחרת-סחטנות כספית ע"י אנשים שטוענים שהם נציגים של האל.

היה קיים עוד בימי בית המקדש דרך אגב. אחת הסיבות לקיום תנועת הקנאים ותנועות מהסוג הזה היה השחיטות של הכהנים והשת"פ שלהם עם הרומאים.

הספרים האלה נתונים לפרשנות של בני אדם ונכתבו ע"י בני אדם.
שלא תבין אותי לא נכון, אני אדם מאמין. אני לא מאמין לכל העדכונים לגביי כשרות ושמירת שבת של רבנים.
קשה לי להאמין שבתורה יש פירוט לגביי תהליכים כשרים לייצור אבקות חלבון וכד'
וכן, לדעתי בזה היהדות לא שונה משום דת אחרת-סחטנות כספית ע"י אנשים שטוענים שהם נציגים של האל.

היה קיים עוד בימי בית המקדש דרך אגב. אחת הסיבות לקיום תנועת הקנאים ותנועות מהסוג הזה היה השחיטות של הכהנים והשת"פ שלהם עם הרומאים.
עדכונים היו גם לפני 2000 שנה התורה עצמה היא עדכון אחד גדול(אני רציני)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית