הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צלוליטס

• פותח/ת השרשור
אין בעיה .. באמת תודה לך ומה חלבון עושה?? שיגעתי אותך היום ..סליחה

חלבון - דרוש לבניית רקמות הגוף ,מצרך בסיסי שהגוף לא יודע ליצור בעצמו לכן אנו צורכים אותו 😃 (מבעלי חיים וקצת מהצומח)

אבקת חלבון היא תערובת של חלבון ביצה,מי גבינה וסויה . זה כמו לקחת קוטג' ולשים עליו ביצה בעצם

אין בעיה, מקסימום אם אני לא עונה יש מספיק אנשים שיוכלו לענות לך במקומי.

אבקת חלבון היא סה"כ תוסף שמשלים את ערכי החלבון שאת צריכה להגיע אליהם ביום.

ביום יום את תצטרכי להגיע לערכים מסוימים של חלבון-פחמימה-שומן. יש כאלו שקשה להם להגיע לערכים הללו רק מאוכל מוצק אז הם קונים אבקת חלבון.

• פותח/ת השרשור
אהא הבנתי אז אני לא צריכה

נקווה שלא תצטרכי....

וגם אני חשבתי על מכון כושר ...אבל האמת שאני אני רק רוצה שהגוף שלי יהיה חטוב לא יותר
--- עידכון הודעה, היום ב- 18:12, תאריך ההודעות המקורית: היום ב- 18:10 ---
לא רוצה גוף שרירי

אוקי אוקי.....אחותי....
את צריכה לקרוא קצת על העניין כנראה.
לפני החדר כושר אפילו:)

אני בספק אם עם תכנית אימונים של 250 סקוואטים ללא משקל
יש לך בכלל מה לחטב.
סליחה על הבוטות

• פותח/ת השרשור
ultimate profit מה זה עושה?? לא אני לא צריכה שום דבר ..שנה היתי במכון כושר ...עזר לי מאוד אבל עכשיו בגלל העבודה ..אין זמן אבל אני חייבת להתאמן

ultimate profit מה זה עושה?? לא אני לא צריכה שום דבר ..שנה היתי במכון כושר ...עזר לי מאוד אבל עכשיו בגלל העבודה ..אין זמן אבל אני חייבת להתאמן

לא יודע מזה האולטימט פרופיט הזה.

ליזה את צריכה לקרוא ולצבור ידע נטו בשביל עצמך.

אם את אומרת שהיית שנה בחדר כושר ואח"כ את עושה סקוואט ללא משקל עם חזרות כ"כ מרובות זה אומר שלא למדת נכון או שלא יישמת את החומר בצורה נכונה, אחד מהשתיים.

בקשר לזה שאת רוצה להמשיך להתאמן כמו שאמרתי- או שתעשי מנוי חדש או שתקני ציוד לבית.

• פותח/ת השרשור
זהו עשיתי מנוי תודה לך

מזל טוב

עכשיו - Lets go to work

Back
למעלה תחתית