הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחפש מדריך מושלם לחיטוב עם הוראו מדוייקות

• פותח/ת השרשור AmitEli
  • פורסם בתאריך

AmitEli

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
אני מתאמן כבר שנתיים וכרגע אני נמצא בחיטוב שדי הקדמתי אותו מכיוון שעשיתי טעויות במסה שלי, אני מחפש מדריך תזונה טוב שיאמר לי בגיוק מה לאכול בבוקר בצהריים בערב ובין הארוחות ולפני השינה.. כרגע אני לא אוכל גאנק לא שותה שום דבר חוץ ממים ולא מכניס בשר שומני לגוף, השומן לא יורד והגנטיקה נכנסת בי חזק והורסת לי הרבה.. אשמח לעזרה

• פותח/ת השרשור
אני אישית לא ממש מאמין ביעוץ אישי ויותא מזה אני חושב שזה די בזבוז כסף, יש פה קהילה ענקית של מלא אנשים שיש להם ידע נרחב ויותר ממני ואני חושב שזה היוםי שכולם יכולים לעזור לכולם בלי תוספת של אגורה

אני אישית לא ממש מאמין ביעוץ אישי ויותא מזה אני חושב שזה די בזבוז כסף, יש פה קהילה ענקית של מלא אנשים שיש להם ידע נרחב ויותר ממני ואני חושב שזה היוםי שכולם יכולים לעזור לכולם בלי תוספת של אגורה
'
כמה זמן אתה חושב שמישהו ישקיע בלעזור לך? 5-10 דקות?
אם יש לך שאלות מאוד מדויקות אפשר יהיה לעזור לך אבל גם זה לא מושלם.

מצוטט אותך:

מחפש מדריך תזונה טוב שיאמר לי בדיוק מה לאכול בבוקר בצהריים בערב ובין הארוחות ולפני השינה
לא חושב שאתה תמצא מישהו כזה ברשת (בחינם לפי הגדרתך או כל הגדרה)

***רק לציין,אני לא חלילה ממסחר/משווק את הייעוץ
בסך הכל אני לקוח מרוצה שממליץ
בהצלחה חבר 😃

• פותח/ת השרשור
אולי אני עוד לא פרופסור לפיזיולוגיה אבל כן יש לי ידע, אני חבר בפורום הזה רק כמה שעות אבל כבר עזרתי לכמה אנשים ואני מניח שיעזרו לי בעתיד,בכל מקרה.. תודה בכל זאת

יש את המדריך לחיטוב בפורטל, אני לא מאמין שמישהו יעשה את העבודה בשבילך.
אם אתה רוצה מדריך מושלם הפורטל יתן לך כל מה שאתה צריך
Www.kilogram.co.il

תקרא בפורטל את המדריך לחיטוב , יש שם מה שאתה צריך אם עדיין אתה רוצה "מדריך מפורט" אז אתה צריך יעוץ אישי כי אף אחד לא יעשה בשבילך את העבודה בחינם.​

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית