הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע קבאסר

• פותח/ת השרשור eliran
  • פורסם בתאריך

eliran

משתמש מתחיל
261
7
נק' מוניטין:
43
261
7
פורומים בחול, תרופה בשם קאבסר, תופעת לוואי שלה אמורה להיות הורדת רמות פרולקטין...
מישו שמע? מכיר?

פורומים בחול, תרופה בשם קאבסר, תופעת לוואי שלה אמורה להיות הורדת רמות פרולקטין...
מישו שמע? מכיר?
כן אני צרכתי דוסטינקס והיא מורידה פרולקטין , אבל גם מורידה תאבון שלי זה מאוד קשה , מה שכן היא מעלה את רמות הדופמין במח ובכך היא מעלה את המצב רוח חשק מיני מדכא תיאבון כמו שכתבתי .
מינון 0.25 פעמיים בשבוע הפרשים של 3.5 ימים 0.5 מג בשבוע

פרולקטין הוא הורמון המופרש באופן טבעי בגוף , בנשים וגם בגברים . משמו מובן פרו=בעד לקטין=חלב שהוא בין היתר אחראי להפרשת החלב אבל בהחלט לא רק. עודף של פרולקטין בגברים! גורם בין היתר לבעיית פוריות ,להגדלת חזה( גניקומסטיאה ) ואפילו להפרשת חלב כשרמתו גבוה במיוחד

• פותח/ת השרשור
כן אני צרכתי דוסטינקס והיא מורידה פרולקטין , אבל גם מורידה תאבון שלי זה מאוד קשה , מה שכן היא מעלה את רמות הדופמין במח ובכך היא מעלה את המצב רוח חשק מיני מדכא תיאבון כמו שכתבתי .
מינון 0.25 פעמיים בשבוע הפרשים של 3.5 ימים 0.5 מג בשבוע

פרולקטין הוא הורמון המופרש באופן טבעי בגוף , בנשים וגם בגברים . משמו מובן פרו=בעד לקטין=חלב שהוא בין היתר אחראי להפרשת החלב אבל בהחלט לא רק. עודף של פרולקטין בגברים! גורם בין היתר לבעיית פוריות ,להגדלת חזה( גניקומסטיאה ) ואפילו להפרשת חלב כשרמתו גבוה במיוחד
לא הבנת את השאלה..
יודע מה זה פרולאקטין, ואני (והארנק שלי) יודעים טוב טוב מה זה דוסטינקס...
אלתי אם מישו מכיר תרופה בשם קבאסר

לא הבנת את השאלה..
יודע מה זה פרולאקטין, ואני (והארנק שלי) יודעים טוב טוב מה זה דוסטינקס...
אלתי אם מישו מכיר תרופה בשם קבאסר
Cabersar = Dostinex

שניהם Cabergolin (בקיצור Caber) - ראה תגובת @LiorKim

אני מבין מהתגובה שלך שאני יכול להשתמש בה להורדת פרולקטין, תאשר לי, למען הסר ספק[/QUOTE]
דוסטינקס זה השם המסחרי קבסר זה השם הגנרי
זה אותה התרופה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית