מה אתם אומרים שווה להיות כבאי/שוטר היום?

gaga1234

משתמש פעיל
392
46
נק' מוניטין:
-3
392
46
טוב שלום חברה השתחררתי מהצבא לא מזמן עכשיו אני במצב שאני לא ממש יודע מה לעשות עם החיים שלי..

מצב ההשכלה שלי לא משהו(אן לי בגרות מלאה חסר לי מתמטיקה תנך ומגמה)

ואני לא ממש יודע מה לעשות עם עצמי.
הבנתי שהיום כבאי מתחיל מקבל משכורת של 8-9אלף שקל אז חשבתי אולי להתגייס לשם כי לא צריך השכלה ולא צריך בגרות בישביל זה..
או חשבתי על משטרת ישראל שגם התנאים דומים לפי מה שהבנתי שוטר מתחיל מקבל 7אלף ..

השאלה מה אתם ממליצים? לדעתכם היום כדי להתגייס למשטרת ישראל או לשירותי הכבאות?
או שלדעתכם עדיף לי להשלים תבגרות שחסרה לי במתמטיקה/תנך/מגמה ולחפש מקצוע רציני יותר וללמוד?

אני פשוט עובד עצות ולא ממש יודע מה לעשות עם עצמי כרגע אשמח לעצות מחברי הפורום הבוגרים שפה:).

אתה רוצה ללכת להיות שוטר בשביל הכסף או בשביל התרומה לקהילה?
כמה שזה נשמע מצחיק,זו אמורה להיות הסיבה לגיוס למשטרה,תרומה לקבילה ושמירה על בטחון הציבור.

חבר טוב כבאי מקבל משכרות יפה בתור התחלה אפשר להתקדם בה והתנאים נוחים 24 שעות בתחנה ו 48 שעות בבית

עזוב כסף, עזוב השכלה, עזוב תרומה לקהילה.
אם זו עבודה לחיים או עבודה שאתה רואה את עצמך ממשיך בה לשנים-עשרות שנים, תחשוב אם זה יעשה אותך מאושר.
זה משהו שאתה תרצה לעשות כל בוקר? אתה תקום עם חיוך לעבודה ברוב הבקרים?
מציע לך לחשוב אילו תחומים בחיים מעניינים אותך. בלי קשר לכסף וקריירה. תמצא משהו שמאוד מעניין אותך, ותראה איך אתה יכול לעשות מזה קריירה.
מהיכרות אישית עם אנשים שלא אוהבים את העבודה שלהם ועוד אדם שעזב קריירה מצליחה עם משכורת שש ספרות בשביל לעשות מה שהוא אוהב (בתמורה למשכורת נמוכה בהרבה), זה סבל. אחד הדברים שהכי מפחידים אותי זה לקום בבוקר עוד כמה שנים ולא לאהוב את מה שאני עושה.

לדעתי לך לשב"כ. יש להם תפקידים שלא דורשים מבחינת השכלה יותר מדי.
לדעתי אל תתעצל, בגרויות זה לא משהו שלא ניתן לתקן...אל תדלג על פסיכומטרי ובגרות לפי דעתי. לך תדע..אולי תמצא איזה משהו שמעניין אותך שידרוש את זה. המון תפקידים דורשים גם בגרות מלאה לצורך קידום.
ובלי שום קשר,
התנאים במשטרה משתפרים מבחינת משכורת ותנאים. יש לך לא מעט אופציות קידום שם. כנ"ל לגביי שב"ס.
לא יודע לגביי מכבי אש.
בהצלחה!

אני ניסיתי להתקבל למשטרה לפני כמה חודשים ולא הצלחתי.

זה אחרי שעשיתי מבחני מחשב, ישיבה מול פסיכולוג ובדיקה של רופא בסניף הארצי שלהם בבת-ים.

לאחר מכן הגעתי לגיבוש במשך יומיים ושם לצערי נפלתי.

אני בשונה ממך כבר בן 26 - זה אחרי שניסיתי הרבה אפשרויות כמו תואר ושלל עבודות אחרות ללא הצלחה.

החשיבה שלי הייתה נטו כסף ותנאים טובים שבמשטרה ובכל ארגון ממשלתי יש לך אותם.

• פותח/ת השרשור
השאלה גם עם אני ישלים בגרות ויהיה לי בגרות מינמילית (3יחידות מתמטיקה 4 אנגלית)
וציונים ממוצע של 70
זה יעזור לי במשהו? הריי מקצוע רציני שאפשר להרוויח ממנו כסף אני לא יוכל להוציא מבגרות כזאת..
צריך 4-5יחידות מתמטיקה ואן לי מספיק ראש לזה..
בכל מקרה מה אתם חושבים שכדי לי לעשות בסופו שלד בר חלק אומרים כבאות חלק משטרה יש פה
מישהו שהוא כבאי ויכול להגיד כמה הוא מרוויח כמה שעות הוא עובד וכו"?
הבעיה בארגונים האלו משטרה/שבס/כבאות שיש המון משמרות בשבתות ובחגים ולכן העבודה היא הרבה יותר קשה
זה למה זה מבאס גם.

הבעיה בארגונים האלו משטרה/שבס/כבאות שיש המון משמרות בשבתות ובחגים ולכן העבודה היא הרבה יותר קשה
זה למה זה מבאס גם.
הייתי בשב"ס בשירות הצבאי שלי
היו לי משמרות שנפלו לי על חגים (יום כיפור אפילו),לא הפריע לי כי הייתי חייל באותה תקופה אבל לאנשי קבע בעלי משפחות ששירתו איתי אז זה הפריע
כמובן שבכל ארגון כזה או אחר יש תפקידים שונים והמשמרות והשעות עבודה בהתאם לתפקיד.

להתקבל לכבאות זה אחד הקשים יש לזה ביקוש גבוה מאוד והם מגייסים רק כל כמה חודשים והתהליך גם ארוך ומסנן.

להתקבל לכבאות זה אחד הקשים יש לזה ביקוש גבוה מאוד והם מגייסים רק כל כמה חודשים והתהליך גם ארוך ומסנן.
בשונה מהשב"ס והמשטרה שמגייסות כל השנה ואף מפרסמות ברדיו/אינטרנט מודעות דרושים.

בהחלט, היה איתי מישהו במבחנים במשטרה שעשה את המבחנים לכבאות והוא אמר שהם יותר קשים.

גם החלק הפיזי של ה-2000, כפיפות בטן וכפיפות מרפקים דרישות הקבלה שלהם מאוד מאוד גבוהות.

חבר טוב שלי כבאי מהדור החדש וזו עבודה מעולה עם תנאים נוחים מאוד.בקיץ מעט עמוס אבל בשאר השנה הכל טוב.

• פותח/ת השרשור
בהחלט, היה איתי מישהו במבחנים במשטרה שעשה את המבחנים לכבאות והוא אמר שהם יותר קשים.

גם החלק הפיזי של ה-2000, כפיפות בטן וכפיפות מרפקים דרישות הקבלה שלהם מאוד מאוד גבוהות.

2000כפיפות בטן? אז מה שהם מחפשים שם זה""יכולות אירובית במבחנים ""?
אז אפשר להגיד שחדר כושר ואימוני משקולות זה לא מה שיועיל לי לעבור תמבחן שלהם..
בכל מקרה בנוגע למשמרות נשמע לי קשה לעבוד 24שעות רצוף בנאדם ממוצע עובד 8שעות
תחשבו מזה 24... ולא יודע עם ישנים שם בכלל..
בכל מקרה אשמח לעוד דעות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית