הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ספידסטיק

• פותח/ת השרשור ron121
  • פורסם בתאריך

ron121

משתמש פעיל
944
62
נק' מוניטין:
74
944
62
איזה ספידסטיק טוב נגד זיעה בבית השחי?
וכאלה שלא הורסים את הבגדים.

נגד הזעה אנהידרול פורטה זה הכי טוב,תתייעץ עם רוקח לפני הקנייה.הוא לא עשה כתמים לבנים.
בנוסף לאנהידרול הדאודורנט הכי טוב הוא הספידסטיק X5 ל 48 שעות בצורת גל. האריזה בצבע כחול אדום. בשביל להמנע מכתמים תמרח את הספידסטיק חצי שעה לפני שאתה לובש חולצה אם אפשרי,ותקנה מסיר כתמים מבגדים של Vanish Kalia ,אריזה ורודה זה קצף להסרת כתמים לשימוש לפני כביסה מוצר מעולה. את הכל תוכל למצוא בסופר פארם.אני מצאתי שהספידסטיקים ש"לא משאירים כתמים" פחות יעילים לפחות לי.

• פותח/ת השרשור
נגד הזעה אנהידרול פורטה זה הכי טוב,תתייעץ עם רוקח לפני הקנייה.הוא לא עשה כתמים לבנים.
בנוסף לאנהידרול הדאודורנט הכי טוב הוא הספידסטיק X5 ל 48 שעות בצורת גל. האריזה בצבע כחול אדום. בשביל להמנע מכתמים תמרח את הספידסטיק חצי שעה לפני שאתה לובש חולצה אם אפשרי,ותקנה מסיר כתמים מבגדים של Vanish Kalia ,אריזה ורודה זה קצף להסרת כתמים לשימוש לפני כביסה מוצר מעולה. את הכל תוכל למצוא בסופר פארם.

אני השתמשתי בפורטה,פשוט יש לי בעיות שינה וכשאני שם אותו אני בכלל ישן 3שעות..(כאבים איומים לא משנה מה הכמות שאני שם)

אני חושב לנסות במשך שבועיים איזה ספידסטיק או משהו טוב ולראות איך הולך.

זה מה שאתה ממליץ עליו?

7290103129378_2.jpg

אני השתמשתי בפורטה,פשוט יש לי בעיות שינה וכשאני שם אותו אני בכלל ישן 3שעות..(כאבים איומים לא משנה מה הכמות שאני שם)

אני חושב לנסות במשך שבועיים איזה ספידסטיק או משהו טוב ולראות איך הולך.

זה מה שאתה ממליץ עליו?

7290103129378_2.jpg

כן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית