הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

הRFA מעדכן. פרסים כספיים!

Crossfiter

מושעה
5,953
3,737
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,185
5,953
3,737
971303_1483722411847447_714175451_n.jpg

אני לא יכול להסביר כמה אני מבסוט ומתרגש על העניין הזה, שמח מאד שיודעים להעריך את הספורטאים ובאמת כל הכבוד לעומרי פלד שמסדר את העניין הזה , ללא ספק ספורט עם כבוד והערכה.

Olimpic .....

הספורט תופס תאוצה כי הוא מערב כוח מהירות ו״פיטנס״ (גוף יפה) לעומת שאר הענפים שכדאי להתעסק בהם אתה צריך להיות דפוק בצורה כלשהי....

Olimpic .....

הספורט תופס תאוצה כי הוא מערב כוח מהירות ו״פיטנס״ (גוף יפה) לעומת שאר הענפים שכדאי להתעסק בהם אתה צריך להיות דפוק בצורה כלשהי....
לא.
הוא תופס תאוצה כי הוא דינאמי. אין בו מתכונת קבועה כלשהי.

@Crossfiter איך נסביר לו שבשביל לעשות את 14.5 מרצונך החופשי אתה גם צריך להיות דפוק בשכל? 😉

• פותח/ת השרשור
@דני

לא צריך להסביר כלום אחי,

HATERS GONNA HATE
שיהיה להם בהצלחה...

@דני

לא צריך להסביר כלום אחי,

HATERS GONNA HATE
שיהיה להם בהצלחה...
על איזה הייט אתה מדבר??
אני רק אומר שקרוספיט זה ״כיף״
אתה חזק , אתה מהיר , אתה פונקציונאלי , אתה נראה טוב ויש כוסיות ועכשיו גם מרוויחים כסף די טוב לעומת ליפטינג/בילדינג
ולדעתי זה למה זה פופולרי ...

איפה בדיוק הhate פה?

• פותח/ת השרשור
לא יודע. חשבתי שקראיתי נימה של זלזול בין השורות שלך בגלל שכתבת ש'צריך להיות דפוק' כדי לעשות ספורט תחרותי אחר (ליפטינג?) וכאמור בקרוספיט צריך להיות דפוק לפחות באותה מידה כדי לעשות. מה לעשות שהפיצוי של קרוספיט זה גוף טוב. אבל בדרכ המתחרים לא עושים את זה 'בשביל הגוף'

לא יודע. חשבתי שקראיתי נימה של זלזול בין השורות שלך בגלל שכתבת ש'צריך להיות דפוק' כדי לעשות ספורט תחרותי אחר (ליפטינג?) וכאמור בקרוספיט צריך להיות דפוק לפחות באותה מידה כדי לעשות. מה לעשות שהפיצוי של קרוספיט זה גוף טוב. אבל בדרכ המתחרים לא עושים את זה 'בשביל הגוף'
תסתכל על אנדריי מלאצינב או קאי גרין ותחשוב איזה % קטן מאוד מהאוכלוסייה היא רוצה להיות כמותם...(יש אצלהם איזושהי ״דפקה״ שבגלל זה הם ככה אני לא מתיימר להיות פסיכולוג אבל זה די ברור)
למרות זאת יש את הג׳ינג׳י הזה שנראה כמו ת׳ור שפירסמת פעם שאני בטוח שהרוב היה רוצה להיראות כמוהו ולהיות עם היכולות שלו.

לפיט רוביש יש גם סירטון שבוא הוא מסביר את דעתו למה קרוספיט ופיטנס יותר פופולרי מליפטינג ובילדינג 😃

לא היה פה שום זילזול בקרוספיט סה״כ אחלה ספורט

Back
למעלה תחתית