יש לי כבר תכנית אימון ותזונה, רוצה להתקדם, שאלות.

ניצן סופר

משתמש קבוע
1,039
253
מרכז ספורט ב"ש
שלום לצוות האתר
התחלתי SS לפני 6 שבועות וכן העלתי קלוריות לתפריט מאסה נקיה.
אני בפלוס קלורי של 300-600 ועם תצרוכת גבוהה של חלבון למסה נקייה (30-40%)
עליתי כבר 4-5 ק"ג,

כמו כן, אני רוצה להתקדם בנושא ולשדרג את העסק שיהיה יותר מקצועי.
מצד שני, אני עדיין חייל (לוחם-משתחרר ביולי הקרוב) ולכן קשה לי יותר מאחרים להקפיד על אימונים ותזונה.
יש מכון בצבא, אני מצליח לקיים 3 אימונים בשבוע. כמו כן אני נעזר באבקת חלבון איזולט וטונה במים למסה נקיה.
קשה לי לשלם סכומים גבוהים בחודש.

אני רוצה להבין יותר ולעבוד יותר מקצועי ונכון.

כמה שאלות:
כמה היעוץ באתר מקצועי לתחום של בנית גוף?
מה אתם מציעים לי באופן אישי בהתאם למה שאמרתי?

תודה מראש כמו כן, נתונים נוספים:
משקל נוכחי: 58.8 ק"ג
גובה: 1.63
אחוז שומן מוערך: 10.5%
מטרה: עלייה נקיה במסת השריר.
תוך כדי עבודה מקצועית ויעילה.
לאחר מכן חיטוב לאחוז שומן נמוך יותר.

תמונות נוכחיות (לאחר 6 שבועות SS) עדכון

קבצים מצורפים

• 20140403_120732.jpg
    20140403_120732.jpg
    KB 34.8 · צפיות: 180
  • 20140403_115841.jpg
    20140403_115841.jpg
    KB 41.5 · צפיות: 175
הי ניצן, רציתי לאמר לך שרואים שיפור גדול במסה מתמונת הפרופיל שלך באתר. כל הכבוד

שלום,

כמה היעוץ באתר מקצועי לתחום של בנית גוף?
מה אתם מציעים לי באופן אישי בהתאם למה שאמרתי?
אנחנו בונים לך תפריט תזונה ואימונים בהתאמה אישית. אבל אני קצת מבולבל, אם אתה כבר עושה SS, רוצה להמשיך בא וכבר אוכל 300-600 קלוריות מעל התחזוקה ומתקדם במשקל הגוף - למה אתה חושב שאתה צריך ייעוץ אישי?

מבחינת חייל בקרבי, יש כמה בעיות:
1. נפח האימונים האירובים שלך. אם אתה רץ הרבה בשבוע, SS לא תהיה אופטימלית בשבילך כי לא תצליח להתאושש מאימון לאימון, בטח שלא להעלות משקלים כמו שכתוב בתוכנית בתרגילים כמו סקוואט ודדליפט לאורך זמן.

2. עניין התזונתי. מאחר ויש לך ימי שטח, אני מניח שהתזונה לא אידאלית בימים הללו. חוץ מזה, כמה נגיש המזון בחדר האוכל? אתה באמת מצליח להגיע למאזן קלורי חיובי ביומיום (ספירה קלורית)?

• פותח/ת השרשור
שלום,

אנחנו בונים לך תפריט תזונה ואימונים בהתאמה אישית. אבל אני קצת מבולבל, אם אתה כבר עושה SS, רוצה להמשיך בא וכבר אוכל 300-600 קלוריות מעל התחזוקה ומתקדם במשקל הגוף - למה אתה חושב שאתה צריך ייעוץ אישי?

מבחינת חייל בקרבי, יש כמה בעיות:
1. נפח האימונים האירובים שלך. אם אתה רץ הרבה בשבוע, SS לא תהיה אופטימלית בשבילך כי לא תצליח להתאושש מאימון לאימון, בטח שלא להעלות משקלים כמו שכתוב בתוכנית בתרגילים כמו סקוואט ודדליפט לאורך זמן.

2. עניין התזונתי. מאחר ויש לך ימי שטח, אני מניח שהתזונה לא אידאלית בימים הללו. חוץ מזה, כמה נגיש המזון בחדר האוכל? אתה באמת מצליח להגיע למאזן קלורי חיובי ביומיום (ספירה קלורית)?

יעוץ: בגלל זה כתבתי, אני די מבין ומאד רציני ועוסק בספורט כל חיי.
מצד שני אני כן רוצה לקחת את התחום צעד אחד קדימה ולעלות במסה בצורה אופטימלית! אפשר לעשות SS ולעלות יפה ונקי ולהקפיד על טכניקה יפה וכן לשפר את הכח בכל התרגילים
אפשר גם לעשות Ss ולהשמין ולהתחזק פחות ולעלות במסה יותר לאט ולהיתקע.

2. שטח: רוב הזמן אני בבסיס,אני פזם עוד 3 חודש בחוץ. יש לי תנאים טובים ועד עכשיו אני מצליח לאכול חיובי עם כמות חלבון מאד מכובדת. וכן להתאמן 3-4 פעמים בשבוע משקולות. לפעמים יש אילוצים ואז עושים קומבינות

3. אירובי: אני מתאים אותו להתאוששות. לא יותר מ60-80 דק לשבוע.

מיכל, תודה, את האמת שקשה לראות עוד עליה לדעתי אבל אם ראית אז זה משמח.

האם אתה עולה במשקל הגוף? אם כן כמה כל שבוע?
האם יש מישהו שהעביר לך ביקורת על הטכניקה בתרגילים המורכבים?

• פותח/ת השרשור
האם אתה עולה במשקל הגוף? אם כן כמה כל שבוע?
האם יש מישהו שהעביר לך ביקורת על הטכניקה בתרגילים המורכבים?

כן וכן.
עליתי מ56.5 ל 58.8 ב3 שבועות.
כל אימון אני מפרסם סרטונים בלוג.
מדי פעם מעלה סרטונים לפורום פאורליפטינג ומקבל חוו"דים.

מצד שני אני כן רוצה לקחת את התחום צעד אחד קדימה ולעלות במסה בצורה אופטימלית! אפשר לעשות SS ולעלות יפה ונקי ולהקפיד על טכניקה יפה וכן לשפר את הכח בכל התרגילים
אפשר גם לעשות Ss ולהשמין ולהתחזק פחות ולעלות במסה יותר לאט ולהיתקע.
אני עדיין מתקשה להבין מה הציפיות שלך בייעוץ אישי.
אתה עדיין לא נתקעת ונראה שאתה עולה דיי נקי. אני לא רואה איך אפשר לקחת את זה עוד ״צעד קדימה״, הן בייעוץ אישי והן מחוץ לו.
אם אתה רוצה כמובן, אתה יכול להירשם לייעוץ האישי, אך בהתאם לכל מה שאמרת כאן לדעתי זה יהיה ביזבוז כסף מבחינתך וכדאי שתמשיך לעשות את מה שאתה עושה כרגע ורק אם באמת תתקע או שתעלה יותר מידי במשקל כל חודש (״מסה נקייה״ זו העלאה של לערך 1-1.5 ק״ג בחודש, אם כי בחודש הראשון עולים קצת יותר עקב העלאה של נוזלים) - אז תרשם לייעוץ אישי כדי לבחון את הדברים שאתה עושה.
מנגד, אם יש לך בעיות בטכניקה: סקוואט, דדליפט, פרס אתה גם מוזמן להירשם לייעוץ אישי או לקחת כמה אימונים עם מאמן אישי (שלנו או מישהו אחר שתבחר).

Back
למעלה תחתית