הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Generation Iron - הסרט המלא

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך
כתוב שההשקה של הסרט היא ב15 למאי, אז איך הסרט שוחרר ליוטיוב לעזאזל? (רק עכשיו שמתי לב)

חבל לבזות את הזמן שלכם בצפייה בגרסה הזו, עם אודיו לא מסונכרן ואיכות וידאו נמוכה. מומלץ להמתין עוד מספר ימים בודדים עד שגרסת ה- Blu-ray תצא לאור. הזמן הפנוי שלכם שווה את זה.

יש את הגירסא:
Generation Iron 2013.720p.WebRip.x264-MiScBrUh

אין בה את בעיית הקול

עכשיו אני מרגיש מעט טיפש, מעט הרבה.

בדיוק מדפדף בסרטים החדשים ואני רואה את זה. @ziv_r
image.jpg

ברור שניתן להשיג את הכותר בצורה גנובה, איך אין סיבה להרגיש כפי שתיארת, אתה קנית מדיה וכך תמכת ביוצרים של הכותר.
הערת אגב, לא ברור לי כיצד קנית DVD, זה כל כך 2006... 😃

ברור שניתן להשיג את הכותר בצורה גנובה, איך אין סיבה להרגיש כפי שתיארת, אתה קנית מדיה וכך תמכת ביוצרים של הכותר.
הערת אגב, לא ברור לי כיצד קנית DVD, זה כל כך 2006... 😃

חחח את האמת, כל כך התלהבתי לבצע את הpre-order שרק לאחר ההזמנה שאלתי את עצמי.. איך אני הולך לראות את זה? לך תחבר את זה ללפטופ שקורא blue ray ומשם כבל hd וזה.. סיפור.

לא נורא, מאמין שבסופו של דבר אני אהנה.

חחח את האמת, כל כך התלהבתי לבצע את הpre-order שרק לאחר ההזמנה שאלתי את עצמי.. איך אני הולך לראות את זה? לך תחבר את זה ללפטופ שקורא blue ray ומשם כבל hd וזה.. סיפור.

אתה תמיד יכול לקנות את זה, ואז יהיה לך סוג של אוסף שזה גם מגניב

אתה תמיד יכול לקנות את זה, ואז יהיה לך סוג של אוסף שזה גם מגניב

אתה יודע איך זה, צופה כמה פעמים ומעביר הלאה.

נקנה בכל אופן, למעשה רכשתי את זה לפני כ-3 חודשים. מת כבר לראות יאללה.

אם יש לך פלייסטיישן 3 או אם יש לך איזה חבר או מישהו שיש לו אז אתה יכול להריץ את זה עליו, זה תומך ב-blue ray.
אם ממש אתה רוצה לראות את הסרט ואין לך פלייסטיישן אז אתה יכול לקנות די וי די נייד חדש שתומך בבלו ריי, זה יכול לשמש אותך לטיסות, לנסיעות ארוכות ברכבת והכל באיכות הכי גבוהה.
לא כל כך יקר יחסית לתמורה שזה מביא

הפתעה.

כנ״ל ללינק שצירף @THE BEAR

image.jpg

image.jpg

Back
למעלה תחתית