הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכירה מגנזיום(לא כתוסף תזונה)

• פותח/ת השרשור Or_chen
  • פורסם בתאריך

Or_chen

משתמש פעיל
379
78
נק' מוניטין:
305
379
78
Private gym
שם המוצר: מגנזיום ליידים, יש 5 קוביות שלמות + קוביה אחת שמרוסקת(בדיוק אותו כמות רק באבקה).

מחיר: אחד ב15

מקום מגורים: חולון .
נייד:
רק בחולון, אבל כנראה שאני יגיע כצופה לפתח תקווה אז מי שיהיה שם(אבל אל תסתמכו על המגנזיום כי זה לא בטוח)

משלוחים: אני חושב שזה יתפרק+ זה עוד תוספת על המשלוח ככה שלא נראה לי שזה משתלם לכם.
יצירת קשר: נייד 0504082619 אם אני לא עונה אז אני או יושן או עושה משהו ולא יכול אז תשאירו הודעה.
אמצעי תשלום: מזומן/ PayPal

מוכר כי קניתי ממזמן והתחלתי להשתמש לאחרונה ומסתבר שלמכון שעברתי אליו לפני כמה ימים אסור להשתמש אז אני ימכור ואולי יצליח לעשות קצת כסף ולהזמין את הצורה הנוזלית.

אם תביא לתחרות אני יקנה ממך קוביה

מוכן לקנות 4 עם אתה מגיע לעזראלי\פתח תקווה

• פותח/ת השרשור
מוכן לקנות 4 עם אתה מגיע לעזראלי\פתח תקווה
אין לי איך להגיע(אוטובוסים זה כאב ראש), חוץ מזה אני לא יכול לטייל יותר מידי בזמן הקרוב כי לא כרגיל השארתי את כל העבודות ועניינים לסוף החופש:\

אם ימצא חבר בחולון ידבר איתך

• פותח/ת השרשור
UP ימכור את כל ה6 ב60 שקל למעוניינים.

• פותח/ת השרשור
עזראלי פתח תקווה ?.....שוב אומר אין לך איזה חבר או משהוא ?
אין לי. אבל אני מגיע לתל אביב ביום שני הזה לדרך מנחם בגין עם זה אומר לך משהו, באיזור של הקריה(לפי מה שהבנתי)..

אין לי. אבל אני מגיע לתל אביב ביום שני הזה לדרך מנחם בגין עם זה אומר לך משהו, באיזור של הקריה(לפי מה שהבנתי)..
יש לי חבר מחולון מצאתי תרשום מספר......שלך.......

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
UP ימכור את כל ה5 קוביות(בלי הקוביה המפוררת) ב 50 שקל .

כמה יעלה לי עם משלוח לחדרה ?

• פותח/ת השרשור
כמה יעלה לי עם משלוח לחדרה ?
נראלי משלוח עולה משהו כמו 15-20 שקל(לא בטוח צריך לבדוק) ובכל מקרה זה בתוספת המחיר של המשלוח ל50 שקל שאני מבקש על המגנזיום עצמו.
במידה ואתה רוצה, איך תשלם?

נראלי משלוח עולה משהו כמו 15-20 שקל(לא בטוח צריך לבדוק) ובכל מקרה זה בתוספת המחיר של המשלוח ל50 שקל שאני מבקש על המגנזיום עצמו.
במידה ואתה רוצה, איך תשלם?
אין לי בעיה
שמעתי שיש דבר כזה שמביאים לי עד הבית/סניף הקרוב את החבילה , ורק שאני מקבל אותה ביד אני מעביר את הכסף (אני חושב שקוראים לזה דואר רשום)
יש מצב שאתה שולח לי בצורה כזאת ? אם כן אני מוכן לקנות כמה שיותר מהר

• פותח/ת השרשור
אין לי בעיה
שמעתי שיש דבר כזה שמביאים לי עד הבית/סניף הקרוב את החבילה , ורק שאני מקבל אותה ביד אני מעביר את הכסף (אני חושב שקוראים לזה דואר רשום)
יש מצב שאתה שולח לי בצורה כזאת ? אם כן אני מוכן לקנות כמה שיותר מהר
מצטער מכרתי היום...

Back
למעלה תחתית