הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון הגיוני שאני לא מרגיש תופעות לוואי מהקלן ?

• פותח/ת השרשור nion
  • פורסם בתאריך
הגיוני אם זה סוכרזית. איזה מינון אתה לוקח ? כמה מיקרוגרם ביום ? זה לא שאתה תרגיש כמו חולה פרקינסון אבל אפשר להרגיש קצת רעידות בידיים לדוגמה.. אם תרים תיד באוויר ותנסה ליישר אותה היד והצבעות לא רועדות ? בהרך שעה אחרי לקיחת הכדור ?

איזה קלן זה ? כי בגדול לא ממש מזייפים קלן כי לא שווה לזייף אותו והוא גם ככה די זול כמה מקג אתה כבר ?

• פותח/ת השרשור
איזה קלן זה ? כי בגדול לא ממש מזייפים קלן כי לא שווה לזייף אותו והוא גם ככה די זול כמה מקג אתה כבר ?

קלן סיני . קוראים לו SHANGAI PHARM FACTORY 40 מ"ג כל כדור...
עכשיו מתחיל לקחת שני כדורים בסייקל

אהלן,מנסיון שלי עם קלן vermodje התופעות לוואי גם באו בשלב יותר מאוחר, בניגוד לסיירוקס שעל היום הראשון הכל בא בבום אחד גדול.
אולי תיתן לחומר עוד יום יומיים או שזה פשוט המינון הנמוך שלא משפיע עליך,למרות שקשה לי להאמין שכל סוג של קלן לא יתחיל להראות סימנים לאחר יומיים שלושה.

מ-40/80/120 מק"ג של קלן וורמודג'/סיירוקס/מדיטק יקבל משתמש סובייקטיבי את אותם תופעות הלוואי ברגע נתון כתלות במצב הרצפטורים, מאגרי הטאורין, המערכת הקרדיו-וסקולרית ועוד...
(אבל לא כתלות בחברה).

מ-40/80/120 מק"ג של קלן וורמודג'/סיירוקס/מדיטק יקבל משתמש סובייקטיבי את אותם תופעות הלוואי ברגע נתון כתלות במצב הרצפטורים, מאגרי הטאורין, המערכת הקרדיו-וסקולרית ועוד...
(אבל לא כתלות בחברה).

וסופרמה? אין תופעות לוואי?

(אבל לא כתלות בחברה).
אם התופעות ב 120 נעלמו לגמרי יש מה להעלות ל 160 ?

אם התופעות ב 120 נעלמו לגמרי יש מה להעלות ל 160 ?
לא. תופעות הלוואי אינם אינדיקטור לאפקטיביות הקלן במובן כזה שאם אינן קיימות הוא אינו אפקטיבי.
מעבר לכך, אף אדם שאינו במשקל גבוה מאוד (נניח 120Kg) לא זקוק למינון שכזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית