הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ PCT - תופעות לוואי ?

Simon357

מושעה
1,230
649
נק' מוניטין:
1,414
1,230
649
היי,

נמצא ב PCT - שבוע שלישי... (פרובירון, HCG...)

מה הם התופעות לוואי האפשריות \ קיימות כתוצאה מהשימוש בחומרים הנ"ל - אם יש בכלל.

יוצאים לי פצעים על הפנים (בחיים לא סבלתי מזה - גם לא במהלך הסייקל שעשיתי, שהיה עמוס מכל טוב) ונראה לי גם בגב... האם זה מהחומרים של ה PCT או חוסר איזון הורמונלי שהגוף עובר - מה אתם חושבים?

תודה

פצעים = הגוף נמצא במצב שבו הוא מנסה לאזן את עצמו מבחינה הורמונלית והפצעים יפסקו ברגע שהמדדים יחזרו לנורמה.

אגב, היכן הכלומיד והנולבה?

בדרך כלל הפצעים נגרמים מרעילות של הכבד שהוא זורק החוצה וזה שומנים , פסולת . לי זה קרה בסייקל ראשון שני אחר כך הגוף מתרגל ו/או שאתה לוקח דיבול אחרי כמה ימים זה גם קורה
זה יכול להגרם מהרבה דברים כמו שאייל טען

• פותח/ת השרשור
פצעים = הגוף נמצא במצב שבו הוא מנסה לאזן את עצמו מבחינה הורמונלית והפצעים יפסקו ברגע שהצדדים יחזרו לנורמה.

אגב, היכן הכלומיד והנולבה?

רק פרובירון ושבועיים HCG. אני מתכוון לחזור לסייקל עוד 10 ימים. אני עושה חודש "גשר". יודע שזה לא נכון לעשות ועדיף היה לעשות טסט במינון של TRT (בלאסט אנד קרוז) אבל רציתי לעשות ניסוי שכזה. לפי מה שעניתם לי הגוף שלי מנסה לאזן את עצמו שזה דבר טוב כי אני מעורר מחדש את המערכת, שזה כל מה שרציתי לעשות.
בדרך כלל הפצעים נגרמים מרעילות של הכבד שהוא זורק החוצה וזה שומנים , פסולת . לי זה קרה בסייקל ראשון שני אחר כך הגוף מתרגל ו/או שאתה לוקח דיבול אחרי כמה ימים זה גם קורה
זה יכול להגרם מהרבה דברים כמו שאייל טען

התזונה שלי לא השתנתה בהרבה. ירדתי נגיד מ 500 גרם חלבון ל 350-400 ופחמימות מ 600 ל 350-400. אבל עומס האימונים ירד. יכול להיות שאני צורך יותר מדי חלבון...

רק פרובירון ושבועיים HCG. אני מתכוון לחזור לסייקל עוד 10 ימים. אני עושה חודש "גשר". יודע שזה לא נכון לעשות ועדיף היה לעשות טסט במינון של TRT (בלאסט אנד קרוז) אבל רציתי לעשות ניסוי שכזה. לפי מה שעניתם לי הגוף שלי מנסה לאזן את עצמו שזה דבר טוב כי אני מעורר מחדש את המערכת, שזה כל מה שרציתי לעשות.

התזונה שלי לא השתנתה בהרבה. ירדתי נגיד מ 500 גרם חלבון ל 350-400 ופחמימות מ 600 ל 350-400. אבל עומס האימונים ירד. יכול להיות שאני צורך יותר מדי חלבון...

חצי קילו חלבון? עפת על עצמך.

תרגע מעט.

היי,

נמצא ב PCT - שבוע שלישי... (פרובירון, HCG...)

מה הם התופעות לוואי האפשריות \ קיימות כתוצאה מהשימוש בחומרים הנ"ל - אם יש בכלל.

יוצאים לי פצעים על הפנים (בחיים לא סבלתי מזה - גם לא במהלך הסייקל שעשיתי, שהיה עמוס מכל טוב) ונראה לי גם בגב... האם זה מהחומרים של ה PCT או חוסר איזון הורמונלי שהגוף עובר - מה אתם חושבים?

תודה
מה הקשר בין פרווירון ופרגניל לpct?...

• פותח/ת השרשור
מה הקשר בין פרווירון ופרגניל לpct?...

טום - הקשר הוא שלא השתמשתי בהם במהלך הסייקל ועכשיו כן (פיסיטי קצר של חודש) . HCG בשביל לעזור קצת לייצור , פרובירון בכדי לעזור לאיזון ההורמונלי.

אני אחרי סייקל של 13 שבועות ( SUS+BOLD+DBOL) . לא השתמשתי בכלום במהלך הסייקל. אני מבין שצריך לתמוך במהלך הסייקל עם נולבה \ כלומיד אבל לא עשיתי זאת.

בלמידה לעתיד הדי קרוב (עוד 10 ימים בערך) - מה כן לעשות עכשיו ממה שנשאר לי מהפסיטי ומה לעשות בזמן הסייקל ?
מתכנן 12 שבועות של deca+sus חודש ראשון DBOL גם.
אשמח אם תסביר לי מה יתרום כל רכיב שאני מוסיף במהלך הסייקל ולפיסיטי.
תודה!

טום - הקשר הוא שלא השתמשתי בהם במהלך הסייקל ועכשיו כן (פיסיטי קצר של חודש) . HCG בשביל לעזור קצת לייצור , פרובירון בכדי לעזור לאיזון ההורמונלי.

אני אחרי סייקל של 13 שבועות ( SUS+BOLD+DBOL) . לא השתמשתי בכלום במהלך הסייקל. אני מבין שצריך לתמוך במהלך הסייקל עם נולבה \ כלומיד אבל לא עשיתי זאת.

בלמידה לעתיד הדי קרוב (עוד 10 ימים בערך) - מה כן לעשות עכשיו ממה שנשאר לי מהפסיטי ומה לעשות בזמן הסייקל ?
מתכנן 12 שבועות של deca+sus חודש ראשון DBOL גם.
אשמח אם תסביר לי מה יתרום כל רכיב שאני מוסיף במהלך הסייקל ולפיסיטי.
תודה!
לא הבנתי מה אתה עושה? בלאסט אנד קרוז? לא נראה ככה.
נראה לי אתה עושה משהו לא טוב, אבל זה רק התחושה האישית שלי.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי מה אתה עושה? בלאסט אנד קרוז? לא נראה ככה.
נראה לי אתה עושה משהו לא טוב, אבל זה רק התחושה האישית שלי.

לא בלאסט. סיימתי סייקל. נח חודש מתחיל עוד אחד. בלי פיסיטי ארוך. אחריו נעשה פיסיטי ארוך, אולי (;

• פותח/ת השרשור
רק חודש מנוחה? זה ממש קצת, לא?

כן... המומחים פה יגידו שאני עושה טעות וצריך לפחות שלושה חודשים ולהתאושש לגמרי.
אני מניח שהם צודקים וזה סוג של אידיאל.
הבחירה שלי היא או חודש או בלאסט ונראה לי שחודש עדיף ואולי כן אוציא מזה משהו.

אם אתה עושה את זה ממליץ לך כשתסיים עם הסייקל השני תעשה פיסיטי אגרסיבי כזה :
טריפטורלין 0.1 (בהנחה שלקחת טרן או דקה בסייקל)
פרגניל במהלך הסייקל ממליץ מאוד
כלומיד + נולבדקס
150/100/100/50
40/40/20/20
יש כאלה שמגיעים למינון גבוה של כלומיד 300/150/100/50 אבל זה כבר אנשים כבדים שהגוף לא מניע מפיסיטי רגיל או אגרסיבי

• פותח/ת השרשור
פרגניל במהלך הסייקל ממליץ מאוד
כלומיד + נולבדקס
150/100/100/50
40/40/20/20
יש כאלה שמגיעים למינון גבוה של כלומיד 300/150/100/50 אבל זה כבר אנשים כבדים שהגוף לא מניע מפיסיטי רגיל או אגרסיבי

תודה ליאור ,

יש מצב שאתה מסביר בכמה מילים מה תפקידו של כל אחד מהמרכיבים שהזכרת?

כלומיד + נולבדקס
150/100/100/50
40/40/20/20
תודה ליאור ,

יש מצב שאתה מסביר בכמה מילים מה תפקידו של כל אחד מהמרכיבים שהזכרת?
כלומיד ונולבדקס תוכל לקרא עליהם במאמרים שבפורום , הם שני התרופות שהם קצת דומות בתור אנטי אסטרוגן אבל כלומיד הוא יותר מעורר את ה lh וה-fsh בגוף , טריפטורלין שהוא נקרא בשם הגנרי דקהפפטיל במקור משתמשים בארהב לטיפול בפדופילים לסירוס כימי זמני , מאמר שצורף באחד הפוסטים :
הסבר על טריפטורלין ולמה הוא עדיף על שימוש ב HCG
כבר יצא לי לדבר על טריפטופילין בעבר אבל אני חושב שצריך לתת לחומר הזה יותר במה ולהסביר איך ולמה הוא יכול לתרום לנו להתאוששות ולמה הוא עדיף על HCG.
טריפטורלין או GnRH agonist אומר למוח להפריש LH ו FSH זריקה של טריפטורלין תגרום לקפיצה מהירה של טסטוסטרון. יש עדויות שזריקה יחידה של טריפטורלין תביא להתאוששות מלאה של ציר ה HTPA. חושב לציין דבר אחד לא משנה גם עם נבצע את ה PCT הטוב בעולם הוא יכול להביא להתאוששות רק עד ליכולת מקסימאלית של הגוף לייצר טסט ככה שאם לאדם מסויים יש בעיות ביכולת להפריש טסט שום PCT בעולםלא יעזור ויש לשכול מתן טיפול הורמונאלי. הנה דוגמא ל PCT עם טריפטורלין :
יש להמתין עד להתפנות מלאה של כל החומרים כלומר עם לקחנו טסט אנטט ודקה יש להמתין עד להתפנות מלאה של החומר מהגוף כלומר 3-4 שבועות לפני שלוקחים טריפטורלין עם נזריק לפני זה יגרום לחומר להיות פחות או יותר לא יעיל.לאחר מכן יש לקחת למשך השבועיים הראשונים כ 40מג טמוקסיפן ו 100מג כלומיד מחולק פעמיים ביום (50מג כל פעם) בשבוע השלישי יש להוריד את המינון של הטמוקסיפן והכלומיד לחצי (עדיין מחולק פעמיים ביום כלומיד פעם ביום). בשבוע הרביעי יש להוריד את המינון של הטמוקסיפן ל 10מג וכלומיד ל 50 מג ולסיים את ה PCT לאחר השבוע הרביעי. יש להמתין כ 30 יום לפני ביצוע בדיקות הדם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית