הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון קוצר נשימה עם אפדרין?

• פותח/ת השרשור touro
  • פורסם בתאריך

touro

משתמש פעיל
300
31
נק' מוניטין:
77
300
31
פרופיט בת ים
התחלתי לא מזמן לקחת אפדרין ואני שם לב שמאז שלקחתי יש לי (בדרכ איזה שעתיים אחרי שאני לוקח תכדורים) קצת קושי לנשום,

טבעי? קורה?
מעשן נרגילה אם זה משנה..
אני לוקח מינון נמוך - 32 מג ביום עם 400 מג קפאין (ושותה גם זירו בדרכ), אני שוקל 87-90 ככה שזה חצי מהמינון שאני צריך אני שוקל אם להעלות מינון או לא בגלל ההרגשה של הדופק הגבוה וקוצר נשימה.

תודה

התחלתי לא מזמן לקחת אפדרין ואני שם לב שמאז שלקחתי יש לי (בדרכ איזה שעתיים אחרי שאני לוקח תכדורים) קצת קושי לנשום,

טבעי? קורה?
מעשן נרגילה אם זה משנה..
אני לוקח מינון נמוך - 32 מג ביום עם 400 מג קפאין (ושותה גם זירו בדרכ), אני שוקל 87-90 ככה שזה חצי מהמינון שאני צריך אני שוקל אם להעלות מינון או לא בגלל ההרגשה של הדופק הגבוה וקוצר נשימה.

תודה
אני חושב שיש לך את מה שיש לי, מחלת ה"אכילת סרטים" חח, גם אני עכשיו בסייקל ואני כל הזמן מודאג ושם לב לכל נשימה לא במקום ואם הצבע של הקקה ירוק ולא חום אני ישר נהיה מודאג, אין מה לעשות נגד זה, זה טבע האדם, כל פעם שעושים משהו חדש בהתחלה חוששים מכל דבר עד שלאט לאט הכל עובר, מקווה שגם לי זה יעבור..
דרך אגב, גם אני הייתי מעשן נרגילה בצעירותי, עד שבכיתה יב קיבלתי מחלת שפתיים אחרי שעישנתי עם אדם זר שכנראה הדביק אותי, תזהר עם הדברים באלה

אני חושב שיש לך את מה שיש לי, מחלת ה"אכילת סרטים" חח, גם אני עכשיו בסייקל ואני כל הזמן מודאג ושם לב לכל נשימה לא במקום ואם הצבע של הקקה ירוק ולא חום אני ישר נהיה מודאג, אין מה לעשות נגד זה, זה טבע האדם, כל פעם שעושים משהו חדש בהתחלה חוששים מכל דבר עד שלאט לאט הכל עובר, מקווה שגם לי זה יעבור..
דרך אגב, גם אני הייתי מעשן נרגילה בצעירותי, עד שבכיתה יב קיבלתי מחלת שפתיים אחרי שעישנתי עם אדם זר שכנראה הדביק אותי, תזהר עם הדברים באלה

בכללי אני גם התחלתי עכשיו בדיוק לקחת אפדרין וגם אני על 32 מ"ג + 300 קפאין ?
מידי פעם אני מעשן איזה כמה סיגריות בעבודה בעיקר שבא לך לצאת להפסקה ... הבנתי שהאפדרין פותח לך את הרצפורים ואת הריאות ... האם זה אומר שזה מזהם לי את הריאות יותר בזמן האפדרין ?
האם זה יכול לגרום למשהו מסוכן ?

בכללי אני גם התחלתי עכשיו בדיוק לקחת אפדרין וגם אני על 32 מ"ג + 300 קפאין ?
מידי פעם אני מעשן איזה כמה סיגריות בעבודה בעיקר שבא לך לצאת להפסקה ... הבנתי שהאפדרין פותח לך את הרצפורים ואת הריאות ... האם זה אומר שזה מזהם לי את הריאות יותר בזמן האפדרין ?
האם זה יכול לגרום למשהו מסוכן ?
לא שמעתי על זה בחיים, לא חושב שסיגריות מזהמות יותר את הריאות כשאתה על אפדרין, וגם אם כן זה לא שאתה תפסיק לעשן בגלל זה נכון? וזה גם לא משנה, מזהם יותר-מזהם פחות, בכל מקרה סיגריות הורסות את הריאות ואם כל כך חשוב לך מבריאות הריאות שלך אז תפסיק לעשן.

תפחית את צריכת הקפאין, צריכה מרובה בקפאין בחלק מאנשים גורמת לקשי נשימה וחרדות.
על כל 32 מ"ג אפדרין תקח 200 מ"ג קפאין, זה מספיק, לא צריך להגזים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית