הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה לגבי סייקל חיטוב

DubbleBiceps

משתמש מתחיל
187
10
נק' מוניטין:
48
187
10
רציתי לדעת מה יותר עדיף לחיטוב אחרי מסה 176 שוקל 84 16 אחוז שומן
התלבתות בין אנבאר לקלן.?
מה יעבוד יותר טוב והאם אפשר לקחת אנבאר בלי חומר בסיס טסט כאילו אם אפשר לעשות סייקל של אנבאר לבד.?

רציתי לדעת מה יותר עדיף לחיטוב אחרי מסה 176 שוקל 84 16 אחוז שומן
התלבתות בין אנבאר לקלן.?
מה יעבוד יותר טוב והאם אפשר לקחת אנבאר בלי חומר בסיס טסט כאילו אם אפשר לעשות סייקל של אנבאר לבד.?
אפשר לעשות סייקל של אנאבר לבד.
אין מה להשוות בינהם, האחד סטרואיד:

http://www.lbs.co.il/threads/50615/

והשני תרופה לבעיות נשימה.

הבעייה עם אנאבר שהוא יקר עשרות מונים מקלן. ניתן כמובן לשלב בינהם.
כעיקרון ישנן חלופות לאנאבר שיספקו תוצאות לא רעות תוך מאמץ סביר על הכבד וללא דיכוי משמעותי ל-hpta ופגיעה בייצור הטסט רק במינונים משמעותיים ויהיו יותר "cost effective" כמו טיבול או אפיסטן.

נערך לאחרונה:
עזוב אנאבר, סתם יקר, לך על טסט פרופ וקלן. הסייקל שהכי נותן תמורה יחסית למחיר לפי דעתי.

• פותח/ת השרשור
איין לי בעייה של כסף אני רוצה תוצאות.!! יש לי אנבאר של מדיטק שמעתם עליו אולי.? והטיבול אתה מתכוון לטורינבול.?
הקלן עושה לי כאבי ראש פיצוצים

• פותח/ת השרשור
חחחח אולי אתה תעזור לי אייל אני רוצה להתחיל חיטוב ואני מתלבט בין קלן לאנבאר מה יעשה את העבודה יותר טוב מה יעשה אותי מחוטב יותר

חחחח אולי אתה תעזור לי אייל אני רוצה להתחיל חיטוב ואני מתלבט בין קלן לאנבאר מה יעשה את העבודה יותר טוב מה יעשה אותי מחוטב יותר

לך על הבטוח - קלן.

״ מה יעשה אותך מחוטב יותר ״ זו שאלה בפני עצמה, ותלויה אך ורק במשמעת האישית שלך מבחינה מקצועית.

@DubbleBiceps --> תיוג

אני חושב שעניתי לך על השאלה בפוסט וגם צרפתי קישור בנוגע לאנאבר. חשוב שתבין ששימוש באנאבר או כל סטרואיד אחר אינו דומה לשימוש בקלן.
מעבר לכך אנאבר הוא מאוד יקר ולכן נתון לזיופים רבים.
אני לא מחסידי האימרה "אם כבר סטרואידים אז עד הסוף". שימוש סולו באנאבר, אפיסטן או טורינבול יכול לסייע מאוד בחיטוב תוך שימור מסת שריר כמעט ללא פגיעה ב-hpta ובפגיעה זמנית בלבד ביצור הטסט העצמי ולכך יתרונות עצומים (בניגוד לשימוש בטסט למשל שישבית את הציר בסייקל תואם).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית