סרטון קאי גרין VS פיל היט

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

תמצאו כ-14 דק׳ פנויות.

לחסרי הסובלנות שביניינו, העבירו לדקה 9:40. קאי גרין נותן לנו הבעת פנים כועסת כשהוא מגלה שפיל לקח מקום ראשון, ושימו לב לשריקות הבוז שמגיעות היישר מהקהל שכנראה בז להחלטת השופטים.

דעתי האישית? קאי נראה הרבה יותר טוב מפיל.

צפייה מהנה.

image.jpg

רק אני לא רואה כלום?

כן באמת קאי נראה פה בשייפ הרבה יותר טוב, זה ממש נראה לעין, יותר מסיבי, יותר חטוב והציג את עצמו כמו שצריך.

קאי גדול יותר (ניכר בעיקר בגב וברגליים, אבל זה לא נגמר שם. הוא עלה ביתרון של 5 קילו על פיל), אבל פיל 'נקי' יותר. הן מבחינת מראה והן מבחינת עבר. בעולם מושלם... מי יודע, אה?
הצחיק אותי הדאבל בק בייספס ב-2:30 לערך. קאי ופיל ניסו להוריד אחד לשני את היד ולהרוס לשני את הפוזינג. מאוד בוגר.
למה בחרת לפרסם דווקא את התחרות הזו ולא את האולימפיה האחרונה, כמדד להשוות ביניהם?

קאי גדול יותר (ניכר בעיקר בגב וברגליים, אבל זה לא נגמר שם. הוא עלה ביתרון של 5 קילו על פיל), אבל פיל 'נקי' יותר. הן מבחינת מראה והן מבחינת עבר. בעולם מושלם... מי יודע, אה?
הצחיק אותי הדאבל בק בייספס ב-2:30 לערך. קאי ופיל ניסו להוריד אחד לשני את היד ולהרוס לשני את הפוזינג. מאוד בוגר.
למה בחרת לפרסם דווקא את התחרות הזו ולא את האולימפיה האחרונה, כמדד להשוות ביניהם?
לא מבין מה קשור העבר של קאי לניקוד בתחרות, מה שקובע זה מה המצב שבו המתמודד עולה על הבמה, לא כל החארטות האלה של מי שייצג את עולם פיתוח הגוף או אם לקאי הייתה בעיית מיניות לפני עשר שנים, כל דבר היום מושחת ומכור.
ודרך אגב אני לא מצליח להבין אם קאי ופיל הם חברים או אויבים שמחייכים אחד לשני אבל בלב מאחלים אחד לשני מוות.

לא מבין מה קשור העבר של קאי לניקוד בתחרות, מה שקובע זה מה המצב שבו המתמודד עולה על הבמה, לא כל החארטות האלה של מי שייצג את עולם פיתוח הגוף או אם לקאי הייתה בעיית מיניות לפני עשר שנים, כל דבר היום מושחת ומכור.
ודרך אגב אני לא מצליח להבין אם קאי ופיל הם חברים או אויבים שמחייכים אחד לשני אבל בלב מאחלים אחד לשני מוות.
בגלל זה כתבתי "בעולם מושלם...", אבל כידוע לך, אנחנו לא חיים בעולם מושלם, ולכן הדברים האלו משחקים תפקיד גם במקומות שהם לא אמורים להיחשב בהם. מר. אולימפיה לא רק אומר שאתה בשייפ הכי טוב מאלו שעלו לבמה, אלא גם אומר שאתה מייצג את התחרות, את הספונסרים. זו הסיבה, לצערי, שקאי לא יזכה.
לגבי המשפט האחרון; אויבים, אם אתה שואל לדעתי.
מצאתי תשובה מעולה לשאלה שלך לגבי היחסים שלהם:
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=159418381
פיל מדבר על היחסים עם קאי. אגב, @Eyal , ממליץ לך בחום לקרוא את זה. היה נראה באשכולות שלך לגבי קאי ופיל שאתה מתאר את החיים הקשים של קאי מול החיים המושלמים של פיל, אבל אם לא ידעת, גם פיל התמודד עם בעיות די רציניות. קרא את הראיון.

נערך לאחרונה:
קאי נראה מצויין לעומת זאת פיל נראה שלא בא מוכן לתחרות הזאת מבחינת חיטוב וייבוש , הפעם זו הפעם היחידה שלדעתי באמת עשו עוול לקאי כי היה מגיע לו את האליפות הזאת

סרטון באיכות לא טובה, קשה לשפוט ככה. מתמונות וסרטונים אחרים, לקאי אין סיכוי מול פיל. וואלה קאי גדל זה נכון.
אבל פיל עגול, שלם, שרירים ארוכים, MUSCLE BELLIES. אין תחרות לזה פשוט אין. סתכלו פרונט דאבל, מוסט מסקיולר, סייד טרייספס. ריר לאט ספרד. קאי חסר אמות וחסר טרפזים. ריר לאט ספראד שטוח וחלק.

באדיבילדינג זה לא רק מי גדול יותר, גם אם שניהם הגיעו באותה רמה של קונדישן, שרירים קצרים ומראה לא שלם, לא יכול לנצח את המראה השלם, העגול והתלת מימדי של פיל.

בתחרות הזו אין מה להשוואת..
קאי לוקח כי פיל פשוט לא נראה טוב...ולמה מתעלמים מדניס?

עזבו אותם מקום ראשון שני.. אתם שמעתם שיש את השיר של קובי פרץ ברקע כאשר מכריזים על המקומות למשל במקום חמישי של ויקטור ? 😃
גאווה ישראלית 🤡

בתחרות הזו אין מה להשוואת..
קאי לוקח כי פיל פשוט לא נראה טוב...ולמה מתעלמים מדניס?
תגדיר "לא נראה טוב". לא נראה טוב ביחס לשאר המתמודדים, או ביחס לעצמו בתחרויות קודמות?
אייל נתן התייחסות רק לקאי מול פיל כי (כך נראה) חבל לא מאוד שקאי לא מצליח לזכות. אתה חושב שדניס היה אמור לקבל מקום גבוה יותר?

עזבו אותם מקום ראשון שני.. אתם שמעתם שיש את השיר של קובי פרץ ברקע כאשר מכריזים על המקומות למשל במקום חמישי של ויקטור ? 😃
גאווה ישראלית 🤡
קובי פרץ לקח את זה משיר צרפתי אני חושב

תגדיר "לא נראה טוב". לא נראה טוב ביחס לשאר המתמודדים, או ביחס לעצמו בתחרויות קודמות?
אייל נתן התייחסות רק לקאי מול פיל כי (כך נראה) חבל לא מאוד שקאי לא מצליח לזכות. אתה חושב שדניס היה אמור לקבל מקום גבוה יותר?
אה כן מצטער
יחסית לעצמו בתחרויות אחרות...נראה כאילו הוא בא וההכנה הייתה דיי על הזין שלו אז על הדרך.מן הסתם גם קאי נראה פחות טוב מאשר באולימפיה ,אבל אצל פיל זה פשוט ברמה מזוויעה.
יוצא לראות אותו קצת(דניס),אז לא יודע אם מקום גבוהה יותר,אבל יותר כבוד על הבמה וקלחת אותו בחשבון זה בטוח..פשוט לא ספרו אותו שם וחבל,תמיד דואג להיראות טוב

אה כן מצטער
יחסית לעצמו בתחרויות אחרות...נראה כאילו הוא בא וההכנה הייתה דיי על הזין שלו אז על הדרך.מן הסתם גם קאי נראה פחות טוב מאשר באולימפיה ,אבל אצל פיל זה פשוט ברמה מזוויעה.
יוצא לראות אותו קצת(דניס),אז לא יודע אם מקום גבוהה יותר,אבל יותר כבוד על הבמה וקלחת אותו בחשבון זה בטוח..פשוט לא ספרו אותו שם וחבל,תמיד דואג להיראות טוב
בדניס הבעיה היחידה זה התאומים שלו, יש לו שם איזה בעיה, לא יכול להיות שהם סתם קטנים כל כך, נכון?

אה כן מצטער
דניס זכה מקום שלישי גם בארנולד קלאסיק אירופה וגם באולימפיה. מה יותר מזה?
לגבי ההכנה של פיל; מעניין אותי בכלל למה הוא השתתף. הוא לא היה צריך לזכות כאן כדי להעפיל לאולימפיה. כנראה לא היה אכפת לו מספיק כדי להגיע חטוב או יבש יותר. וזה היה מספיק בשביל השופטים.

Back
למעלה תחתית