הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חילוף חומרים נמוך

• פותח/ת השרשור sandra
  • פורסם בתאריך

sandra

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
מה ההייתם ממליצים במצב הזה? אני תקועה במשקל לאחר בדיקות אצל תזונאי
גיליתי שלמרות שאני רק בת 22 יש לי חילוף חומרים נמוך במנוחה רק של 1000
ואמור להיות לי 1500
הוא נתן לי תפריט והסביר לי איך לאכול ואמר לי לעשות 60 דקות אירובי 4 פעמים בשבוע
שלפי הערכה שלו אני אמורה לרדת חצי קילו בשבועים
אני נורא סקפטית כבר לגבי הכל:wallbash:

לא יודעת על סמך מה הקביעה של התזונאי. האם ביצעת בדיקה של פליטת co2 במנוחה?
לא כתבת מה המשקל שלך וכמה את רוצה או צריכה לרדת אבל אם אכן חילוף החומרים שלך איטי אני מאוד ממליצה לך להתחיל באימוני כוח מובנים כדי להעלות את מסת השריר שלך. מסת שריר גבוהה תשפר את חילוף החומרים שלך.
יתכן גם שריבוי דיאטות בעבר פגע בחילוף החומרים ואז מאוד ממליצה לך להרשם ליעוץ אישי באתר. התהליך מאוד מקצועי ותוך כדי את מוצאת את נקודת האיזון המדוייקת שבין שמירה על המשקל והרזייה.

• פותח/ת השרשור
ביצעתי מדידת ההוצאה הקלורית במנוחה על ידי מכשיר ה- Body Gem
bg_1-276x300.jpg

יצא 1000
במקום 1500
הגובה שלי זה 1.70 ומשקל 68.8
ירדתי ל65-66 דווקא בתקופה שהתאמנתי פחות ,והעלתי שוב כנראה בגלל החילוף חומרים המעצבן הזה..
ביצעתי גם מדידת אחוז שומן- ויש לי אחוז שומן גבוה, אני צריכה להוריד 8 קילו בקיצור.😕

את יודעת כמה קלוריות את אוכלת בדיאטה האחרונה שלך, ומה אורך הדיאטה הזו?

• פותח/ת השרשור
הוא לא עובד עם קלוריות, הוא עובד עם שיטה דומה לנקודות, שהוא רושם לי כמה מכל מחלקת מזון אני אמורה לאכול
מפחמימות שומן וכו'
התפריט הברזל שלו שממנו אפשר לקחת דוגמא זה - פרוסת לחם ממרח \קוטג\רבע אבוקדו

6שקדים תפוח (אני מחליפה את זה בחצי כוס חלב לקפה) ופרי כזה או אחר

צהרים- 100-150 גרם בשר\דג ו ירקות, חצי כוס קטניות\פחמימות
עדיפות לקטניות כי יש לי חוסר ברזל בגוף
ביינים 6 שקדים פרי (מחליפה את זה גם כן לכוס קפה ופרי)

לפעמים אני מחליפה את הכוס קפה והארוחות ביינים לשיק פירות עם כוס חלב\חלב סויה \ או לתפוח וכוס מיץ גזר

ובערב אני אוכלת בדר"כ שתי פרוסות לחם דגנים (פרוסה אחת גדולה מחולקת לשתיים) עם חביתה משתי ביצים\ או ביצה עם טונה וסלט

אני מניחה שזה יוצא בסביבות ה1200 עם הירקות..

6שקדים תפוח (אני מחליפה את זה בחצי כוס חלב לקפה) ופרי כזה או אחר
צהרים- 100-150 גרם בשר\דג ו ירקות, חצי כוס קטניות\פחמימות
עדיפות לקטניות כי יש לי חוסר ברזל בגוף
ביינים 6 שקדים פרי (מחליפה את זה גם כן לכוס קפה ופרי)
לפעמים אני מחליפה את הכוס קפה והארוחות ביינים לשיק פירות עם כוס חלב\חלב סויה \ או לתפוח וכוס מיץ גזר
ובערב אני אוכלת בדר"כ שתי פרוסות לחם דגנים (פרוסה אחת גדולה מחולקת לשתיים) עם חביתה משתי ביצים\ או ביצה עם טונה וסלט
אני מניחה שזה יוצא בסביבות ה1200 עם הירקות..

אני בספק ממש שזה מגיע ל1200..בכל מקרה נשמע כאילו שאכלת מעט מדי דבר שיכול להוביל לירידה בחילוף החומרים, לגבי הבדיקה עצמה שבוצעה אני לא מכיר אבל יכול ליהיות שקיים דבר כזה, @מרטין את מכירה את המכשיר הזה?

הפתרון למצב שאני חושד בו הוא איזון חילוף החומרים ע"י אכילה למשך שבועיים תפריט נייטרלי

Back
למעלה תחתית