הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מהילת פרגניל במים בקטריוסטטים

• פותח/ת השרשור RTO
  • פורסם בתאריך

RTO

משתמש מתחיל
48
5
נק' מוניטין:
8
48
5
הי תום - רציתי לוודא לפני הסייקל שהחישוב שלי נכון לגבי מהילת הפרגניל במים בקטריוסטטים:
לוקח את הויאל עם המים המכיל 30 CC, מוציא 21 CC נשאר עם 9 CC
מכניס 1 CC של פרגניל מעורבב (מעורבב עם מים סטרילים מהאמפולות הסגורות על פי הוראות ההכנה )
כרגע יש לי 10 CC נוזל המכיל 5000 יחידות הורמון
מזריק 0.5 CC (מזרק אינסולין - הזרקה תת עורית) פעמיים בשבוע כך שיש לי למעשה 10 שבועות של פרגניל .

יש לציין שהמינון ומשך הזמן מותאם לסייקל 12 שבועות פרימו 500 לשבוע + טסט אנטט במינון TRT כ 200 לשבוע מחולק לשתי הזרקות של 100.
את הפרגניל אני מתכנן להתחיל בסוף בשבוע השני עד סוף הסייקל שבוע 12 .
PCT מוכן: (טמוקסי + כלומיד)
ארימדקס - אולי אלווה את הסייקל עם כדור פעם בשלושה ימים על מנת לא לספוח נוזלים .

לא אחי אתה עושה טעות
אתה לא לוקח 30מיל מים
אתה צריך רק מיל 1 של מים בקטריו מכין בויאל עם האבקה אחרי ששאבת וערבבת באמפולה של הפרגניל מכניס 10iu מיל בנזיל אלכוהול עם מזרק אינסולין וזהו
אמור להיות לך מים אפורים בגלל הבנזיל אלכוהול זה בסדר .
המינון שאתה מזריק במזרק אינסולין זה 5 iu במזרק זה יוצא 250iu

לא אחי אתה עושה טעות
אתה לא לוקח 30מיל מים
אתה צריך רק מיל 1 של מים בקטריו מכין בויאל עם האבקה אחרי ששאבת וערבבת באמפולה של הפרגניל מכניס 10iu מיל בנזיל אלכוהול עם מזרק אינסולין וזהו
אמור להיות לך מים אפורים בגלל הבנזיל אלכוהול זה בסדר .
המינון שאתה מזריק במזרק אינסולין זה 5 iu במזרק זה יוצא 250iu
תקרא שוב את התיאור שלו. נראה בסדר.

תקרא שוב את התיאור שלו. נראה בסדר.
קראתי , אבל אני לא חושב שכדאי להזריק חצי מיל באיזור שומני עם מזרק אינסולין שזה יוצא בכמות גבוהה של בנזיל אלכוהול 1מיל ל10מיל תערובת ישרוף לו חבל על הזמן באיזור ההזרקה בגלל זה אני אומר אני מכין כך :
1מיל מים סודיום כלוריד
0.10 בנזיל אלכוהול במזרק אינסולין שזה יוצא 10iu
5iu תערובת פרגניל = 250iu כל 3.5 ימים

קראתי , אבל אני לא חושב שכדאי להזריק חצי מיל באיזור שומני עם מזרק אינסולין שזה יוצא בכמות גבוהה של בנזיל אלכוהול 1מיל ל10מיל תערובת ישרוף לו חבל על הזמן באיזור ההזרקה בגלל זה אני אומר אני מכין כך :
1מיל מים סודיום כלוריד
0.10 בנזיל אלכוהול במזרק אינסולין שזה יוצא 10iu
5iu תערובת פרגניל = 250iu כל 3.5 ימים
המים שלו בקטריוסטטיים (כבר מכילים בנזיל אלכוהול).
לגבי אתר ההזרקה אפשר גם שרירי לכתך כדי שלא יהיה ביחד עם אתר ההזרקה של השמן.

• פותח/ת השרשור
אני מתכונן להזריק את הפרגניל מתחת לטבור ע"י מזרק אינסולין , אין קשר בין ההזרקות של הפרימו והטסט שהן לישבן (שריר) - האם אני טועה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית