ייעוץ מישהו מכיר את החברה?

מצב
השרשור נעול

yobiman4

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
שלום, אני קונה קלן, רציתי לדעת אם מישהו מכיר את החברה הזאת:
gacIW1v.png

ועוד משהו, רציתי לדעת מה עדיף, לעשות שבועיים קלן, שבועיים שלוש הפסקה, ואז עוד פעם סייקל, או סייקל אחד של חודש עם קטוטיפן?
האם היעילות זהה בשתי האפשרויות? או יש עדיפות לאחת מהאפשרויות?( אני מתכנן להתחיל מ 20 ולעלות בקפיצות של 20)
תודה רבה מראש.

עדיף עם קטוטיפן.
הקלן בסדר.

אז אתה אומר שיותר יעיל עם קטוטיפן?
ובסדר זה אומר שהוא יהיה יעיל וטוב, או לחפש משהו אחר? מה לגבי SOPHARMA?
תודה.
גם סופרמה בסדר. גם הוא יותר יעיל עם קטו... 😃

• פותח/ת השרשור
גם סופרמה בסדר. גם הוא יותר יעיל עם קטו... 😃
אוקיי, תודה רבה. כמה מינון של קטו אני צריך לקחת מהיום ה 14? 1 או 2? וקראתי שיש כאלו שמתחילים כבר מהיום הראשון.. יש צורך?
ועוד שאלה, את הקלן נניח אני צריך ביום מסויים 120, אז אני לוקח 6 כדורים כמה פעמים ביום?
שוב, תודה רבה!

אוקיי, תודה רבה. כמה מינון של קטו אני צריך לקחת מהיום ה 14? 1 או 2?
המינון של הקטוטיפן תלוי משקל, בדרך כלל יספיק אחד אלא אם אתה 90 קילו ומעלה אז אפשר לחשוב על 2

וקראתי שיש כאלו שמתחילים כבר מהיום הראשון.. יש צורך?
אפשר להתחיל מהיום הראשון, לא חובה

ועוד שאלה, את הקלן נניח אני צריך ביום מסויים 120, אז אני לוקח 6 כדורים כמה פעמים ביום?
שוב, תודה רבה!
אני יודע לפי כדורים של 40 מק''ג לענות לך, כל 4 שעות כדור אחד ולא לקחת אחרי 5-6 כדי לא לפגוע בשינה

• פותח/ת השרשור
אז איך סייקל של קלן עם קטטוטיפן אמור להראות? מתחילים 20 מעלים עד 120 בקפיצות של 20, ביום ה 14 מתחילים לקחת 2 קטוטיפן וממשיכים עם 120 ככה עוד 14 ימים?
תודה רבה.

בעיקרון כן, רק שאתה יכול במתכונת הזאת למשוך עם הקטוטיפן לעוד חודש(סה''כ 6 שבועות מתחילת הסייקל)

• פותח/ת השרשור
בעיקרון כן, רק שאתה יכול במתכונת הזאת למשוך עם הקטוטיפן לעוד חודש(סה''כ 6 שבועות מתחילת הסייקל)
האמת שחשבתי על חודש סך הכל, אני מאמין שזה יספיק לי לרדת כמה אחוזי שומן..
אבל נניח מצאתי קלן כזה ובאתר שלהם רשום שזה 90 כדורים, לקחת 1-2 ביום במשך לחודש.. סתם חרטא נכון? עדיף משהו מה"מוכרות" יותר נכון?:

clen.jpg

עריכה: מצאתי עוד שתי חברות מישהו מכיר את SB Labs? ויש גם את מדיטק אבל הבעיה שזה כדורים של 40 ואני רוצה להתחיל מ20, והבנתי שקשה לשבור אותם לחצי.. אז איך SB LABS?

נערך לאחרונה:
האמת שחשבתי על חודש סך הכל, אני מאמין שזה יספיק לי לרדת כמה אחוזי שומן..
אבל נניח מצאתי קלן כזה ובאתר שלהם רשום שזה 90 כדורים, לקחת 1-2 ביום במשך לחודש.. סתם חרטא נכון? עדיף משהו מה"מוכרות" יותר נכון?:

clen.jpg

עריכה: מצאתי עוד שתי חברות מישהו מכיר את SB Labs? ויש גם את מדיטק אבל הבעיה שזה כדורים של 40 ואני רוצה להתחיל מ20, והבנתי שקשה לשבור אותם לחצי.. אז איך SB LABS?
מהאתר של סטרואיד דוט קום נכון? לא אתר משהו, אבל בקלן אין כל כך הבדלים, אז אני מניח הוא בסדר.
המדיטק שמעתי ביקורות אחלה, תתחיל על 40, המדיטק אין כל כך תופעות לוואי אז אפשר להתחיל על ה-40

• פותח/ת השרשור
מהאתר של סטרואיד דוט קום נכון? לא אתר משהו, אבל בקלן אין כל כך הבדלים, אז אני מניח הוא בסדר.
המדיטק שמעתי ביקורות אחלה, תתחיל על 40, המדיטק אין כל כך תופעות לוואי אז אפשר להתחיל על ה-40
אסור להגיד מאיפה.. אבל אני לא חושב שאזמין אותם לא ניראה לי רציני כלכך.. מה עם SB LABS?
בקיצור על איזו חברה תמליצו לי : LA PHARMA,מדיטק,סופרמה,SB LABS,ג'נסיס?

נערך לאחרונה:
מדיטק הרפואי מציון רק לעלות לאט כי קפיצות יעשו כאב ראש נוראייים !!

אם אתה מתכוון להזמין את זה מחול אז תוותר כי לא יכניסו לך את זה לארץ, אם תצליח להשיג פה בארץ, אז מדיטק למרות שזה לא כלכך משנה

• פותח/ת השרשור
מדיטק הרפואי מציון רק לעלות לאט כי קפיצות יעשו כאב ראש נוראייים !!
אני לא יודע אם זה רפואי או לא.. בעקרון אפשר לעשות איתו רק קפיצות של 40 כי הבנתי שקשה לחתוך אותו.. מה עם LA PHARMA או ג'נסיס או סופרמה?
ואני כן חושב שזה יעבור במכס לא?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית