הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קוקספיט

• פותח/ת השרשור rud
  • פורסם בתאריך

rud

משתמש קבוע
1,761
449
נק' מוניטין:
1,062
1,761
449
CROSSFIT
היי, אחרי קצת זמן שלא הייתי פה אני חוזר.
מתאמן בקרוספיט ואין כ"כ הרבה מטרות לזמן הקרוב, בעיקר להתקדם כמה שאפשר ולגדול.
ראשית כל אני חב התנצלות אדירה ל@Psycho@ דיברתי כמו ילד חלש(אני עדיין כזה)אפס ומתוסכל, צדקת ואני עומד מאחורי מה שאמרתי ומקווה שתסלח לי 😃
אני יודע שלא עמדתי במטרות שהצבתי בחתימה שלי, אבל למדתי שאני לא צריך לצאת בהצהרות כל הזמן ופשוט להתחיל להתאמן חזק יותר.
אני לא יודע מה קורה איתי אחרי החופש הגדול, יש לי כל מיני תוכניות ואני לא רוצה להבטיח כל מיני דברים, בינתיים אני עובד לפי האימונים שמפורסמים כל יום באתר הקבוצה.

בדר"כ האימון בנוי על תרגיל כוח + מטקון (שמשלב גם הנפות/תרגילים טכניים שקשורים לכוח)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייעשששש פסיכוו <3

10/4/2014

Press 3X5X25 - קל +2.5 אימון הבא
30X4

Squat
50X3X5 - טס, מבצע HB לזמן הקרוב. ATG אימון הבא +5

Metcon amrap 15
15 קטלבל סווינג - 12 קילו
12 לאנג'ים
9 בוס ג'אמפ 20 אינץ.

7 סיבובים

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מסתבר שאני כבר מדגדג ת 1.70 מלמעטה וכבר מצליח להטביע מהמקום.

מחר בבוקר שקילה.

• פותח/ת השרשור
בהצלחה! עוקב.
כל הכבוד, תמשיך ככה!!
בהצלחה יובל
תודה נשמות שלי

13/4/2014

ניסיתי ללכת על RM1 היום וזה פשוט לא היה בשבילי אבל הנפח קליל,נעזוב את הבדיקות שיאים לזמן הקרוב ונשים דגש על להתחזק בצורה היעילה ובטוטאל קרוספיט הבא להפציץ.
SQUAT 50x5x5 - קליל
מטקון משעמם

פאוורקלין טכניקה.

נערך לאחרונה:
אתה משחק בקבוצה או סתם כתחביב? אתה יכול לתלוש טבעת בגובה רגיל של 3.05? ואיזה תפקיד אתה משחק סתם מסקרנות?
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אתה משחק בקבוצה או סתם כתחביב? אתה יכול לתלוש טבעת בגובה רגיל של 3.05? ואיזה תפקיד אתה משחק סתם מסקרנות?
בהצלחה
תחביב, לא אבל אני כמה ס"מ מהקרש וכולם אומרים לי שהקפיצה שלי נראת ממש רע. אני קופץ ממש טוב שאני קופץ לקט - סל אבל על סל גבוהה זה לא קורה אני צריך ללמוד איך ליישם זאת לדעתי אני אוכל להגיע לטבעת עד 2015.

היי, אחרי קצת זמן שלא הייתי פה אני חוזר.
מתאמן בקרוספיט ואין כ"כ הרבה מטרות לזמן הקרוב, בעיקר להתקדם כמה שאפשר ולגדול.
ראשית כל אני חב התנצלות אדירה ל@Psycho@ דיברתי כמו ילד חלש(אני עדיין כזה)אפס ומתוסכל, צדקת ואני עומד מאחורי מה שאמרתי ומקווה שתסלח לי 😃
אני יודע שלא עמדתי במטרות שהצבתי בחתימה שלי, אבל למדתי שאני לא צריך לצאת בהצהרות כל הזמן ופשוט להתחיל להתאמן חזק יותר.
אני לא יודע מה קורה איתי אחרי החופש הגדול, יש לי כל מיני תוכניות ואני לא רוצה להבטיח כל מיני דברים, בינתיים אני עובד לפי האימונים שמפורסמים כל יום באתר הקבוצה.

בדר"כ האימון בנוי על תרגיל כוח + מטקון (שמשלב גם הנפות/תרגילים טכניים שקשורים לכוח)
המון בהצלחה , אהבתי את השם של הלוג חחח
תראה , אין לך מה להציב מטרות לטווח הרחוק כמו לעשות 200 סקוואט עד 2016 זה לא שווה כלום.
הכי בריא ומוצלח זה להציב מטרות לטווח מאוד קרוב - אפילו מאימון לאימון . נגיד אני מציב לעצמי כל אימון עצימות (פעם בשבוע) לעלות ב2.5 ק''ג בתרגילי הבסיס לא משנה מה , וככה אתה מתקדם ובהסתכלות לאחור אתה רואה איזה דרך יפה עשית.

אז שוב, שיהיה המון בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
המון בהצלחה , אהבתי את השם של הלוג חחח
תראה , אין לך מה להציב מטרות לטווח הרחוק כמו לעשות 200 סקוואט עד 2016 זה לא שווה כלום.
הכי בריא ומוצלח זה להציב מטרות לטווח מאוד קרוב - אפילו מאימון לאימון . נגיד אני מציב לעצמי כל אימון עצימות (פעם בשבוע) לעלות ב2.5 ק''ג בתרגילי הבסיס לא משנה מה , וככה אתה מתקדם ובהסתכלות לאחור אתה רואה איזה דרך יפה עשית.

אז שוב, שיהיה המון בהצלחה!
סבבה! אני אציב לעצמי כל פעם לשבור תשיא שעשיתי גם אם ההתקדמות היא מינורית וקטנה יחסית 😃 תודה אריאל!!

• פותח/ת השרשור
שחכתי לציין שאני במועדון קרופיט עם מאמן והכל אם היה חוסר וודאות, ועוד דבר אין חדרי כושר נורמליים באיזור שאני גר בו...משהו מחלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית