ייעוץ תוסף תזונה - אבקת חלבון

יקיר ב

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
היי,
אני מעוניין להשתמש בתוספי תזונה (מכיוון שאין לי מספיק אספקת חלבון ביום-יום).
התעניינתי במוצרי דימטייז (כיוון שהם נשמעו לי סבירים), אך עם זאת, מספר שאלות -
א. מה מהמוצרים שלהם עדיף - עלית או עלית גורמה ? מה ההבדל ומה ההשפעות ?
ב. יש לי רגישות קלה ללקטוז - האם אבקות אלו נטולות לקטוז ? אם לא - מה הכמות ? מה הכמות ביחס לחלב ?
תודה רבה !

אם אתה מעוניין במוצרי Dymatize ואתה רגיש ללקטוז אני ממליץ לך על ISO 100 שהיא מכילה 0 לקטוז אבל קח בחשבון שהיא יותר יקרה מה Elite ו gourmet...

• פותח/ת השרשור
היי,
מה הכוונה ? כמה לקטוז יש במוצרים הרגילים ? אני מנסה לקבל תשובה קצת יותר מדוייקת..
תודה רבה,

היי,
מה הכוונה ? כמה לקטוז יש במוצרים הרגילים ? אני מנסה לקבל תשובה קצת יותר מדוייקת..
תודה רבה,

בדקתי על הקופסא של החלבון שלי Dymatize Elite ולא רשום ממש על לקטוז...

תפנה לדיימטיז בפייסבוק שלהם ותשאל על הלקטוז. הם ידעו הכי טוב.

לגבי הלקטוז הכי טוב באמת שתשלח להם הודעה הם עונים גם מהר.
לדעתי ה-ISO 100 היא ביזבוז כסף וחבל...היה לי אותה, אז נכון שהיא עם ערכים באמת מעולים ו-0 גרם פחמימה ושומן, אבל בשביל זה עוד 100 שקל לעומת ה-elite, לדעתי חבל על הכסף, מיועד באמת למתאמנים ספציפיים שכל גרם נמדד/ אנשים בלי דאגות כלכליות חח.
ה-elite אחלה של אבקה ובכללי דיימטיז חברה מצויינת עם שם עולמי.

דימטייז חברה מעולה.
בכללי ככל שחלבון עובר תהליך סינון יותר מתקדם(לדוג' חלבון hydrolyzed לעומת whey concentrate) הסיכוי שיימצא בו לקטוז בכמויות היא נמוכה.

כל מוצרי הWPC יהיו בעייתיים לרגישים ללקטוז על פי רמת הרגישות וכשזה מגיע לחלבון על פי רוב ככל שהמוצר יותר זול ככה הסינון שלו יותר נמוך(כך שגורמה ממש לא מומלץ לך, אליט אולי יהיה בסדר)
לעומת זאת המוצרים המומלצים(ISO של דימטייז וhydrowhey של אופטימום או muscle fx hydrobolic) יקרים בכ20% יותר בגלל תהליך הסינון(מצד שני זה הפתרון היחיד לאנשים עם רגישות חריפה ללקטוז)

יש לי מתאמן עם רגישות קלה שמשתמש בלקטוקל ושותה חלבון רגיל של אופטימום כבר שנים.
הבחירה שלך צריכה להיות בהתאם לרמת הרגישות ולמחיר שאתה מוכן לשלם.

אם הייתי במקומך הייתי מבקש מחבר מנות ניסיון או הולך לחנות לקנות 4-5 מנות בודדות, לבדוק איך זה משפיע עליך במשך שבוע ואז מחליט אם אני קונה WPC, או לא(חבל לקנות דלי סתם)

Back
למעלה תחתית