כמה דברים לפני ייעוץ

Shawn1OC

משתמש מתחיל
255
67
שלום
אני מעוניין בייעוץ אבל לפני שאני נסגר על עצמי אני צריך לדעת איך אני הולך להתחיל את התהליך.
אין לי באזור חדכ על רמה ואני גם לא חושב שאני אסתדר שם [ לא נוח להתאמן ליד כל כך הרבה אנשים ]
יש לי מקום דיי גדול בבית . רציתי לדעת כמה בערך יעלו המכשירים לחדכ ביתי ? אני לא יודע כל כך איזה מכשירים אני צריך.

דבר שני, לשם זה אני צריך את הייעוץ , זה החיטוב שאני רוצה להתחיל.
אני בן 20 בערך 1.78 , שוקל 89 , אף פעם לא שקלתי כל כך הרבה ,תמיד הייתי ילד ממוצע [ לא רזה אבל ממש לא שמן ]
בזמן האחרון לא שמרתי על המשקל ועליתי הרבה. אני מאוד חושש ממה שנקרא עודפי עור , יש איזשהי דרך להעריך את הסיכוי להיווצרות עודפי עור ? אני מאמין שאני צריך לרדת באיזור ה15 קג , מתחת ל1.75 לא נראה לי כל כך נחוץ כי יש לי מבנה דיי רחב ואני שוקל הרבה גם בלי אחוזי שומן לדעתי , אני לא מומחה גדול. במחשבון הBMI קיבלתי בערך 27.8 אם זה משנה.

שלום,

יש לי מקום דיי גדול בבית . רציתי לדעת כמה בערך יעלו המכשירים לחדכ ביתי ? אני לא יודע כל כך איזה מכשירים אני צריך.
הציוד הבסיסי ביותר שאתה צריך זה 2 משקולות יד שאפשר להבריג עלין פלטות, לערך 30-50 ק״ג של פלטות (2-4 פלטות של 10 ק״ג, 4-6 פלטות של 5 ק״ג, 2-4 פלטות של 2.5 ק״ג ועוד 2-4 פלטות של 1.25 ק״ג. אם תמצא פלטות של 450-500 גרם כל אחת, הרווחת).
ספה מתכווננת
מוט מתח

זה בגדול מה שצריך בשביל תוכנית אימונים בסיסית. אם אתה רוצה ללכת יותר רחוק, אתה יכול לרכוש כלוב/ראק:
http://www.nerdfitness.com/wp-content/uploads/2009/07/squat-rack.jpg
http://upbeateats.files.wordpress.com/2012/03/legend-3138-squat-rack.jpg

מוט אולימפי, פלטות, ספת לחיצת חזה וכנראה ריצפת גומי כדי לא לשבור את הריצפה בבית. האופציה הראשונה תעלה לערך 25% מהאופציה השנייה.

בזמן האחרון לא שמרתי על המשקל ועליתי הרבה. אני מאוד חושש ממה שנקרא עודפי עור , יש איזשהי דרך להעריך את הסיכוי להיווצרות עודפי עור ? אני מאמין שאני צריך לרדת באיזור ה15 קג , מתחת ל1.75 לא נראה לי כל כך נחוץ כי יש לי מבנה דיי רחב ואני שוקל הרבה גם בלי אחוזי שומן לדעתי , אני לא מומחה גדול. במחשבון הBMI קיבלתי בערך 27.8 אם זה משנה.
עודפי עור לא הגיוניים במשקל שלך, ובד״כ ניתן לזהות אותם אצל אנשים שעלו במשקל רב (עשרות קילוגרמים). אם היית שוקל 130 ק״ג על 1.78, הייתי אומר שכמעט בוודאות ישארו לך עודפי עור במידה כזו או אחרת, אבל במשקלך אין לך ממש מה לדאוג.

Back
למעלה תחתית