בן 32 שוקל 116 קילו עם בעיות אכילה - שאלות לפני קניית ייעוץ

רונן.ח

משתמש מתחיל
87
3
שלום לצוות האתר

כפי שרשום בכותרת אני בן 32 אבא ל 3 עובד משרה מלאה בישיבה מול מחשב
אני שוקל 116 קילו (לפני 5 שנים שקלתי 88 קילו) גובה 1.78
אני מתאמן כבר 4 חודשים בחדר כושר בעיקר אנאירובי (לא אוהב אירובי)

קראתי קצת על הייעוץ שלכם והרעיון של הליווי הצמוד און ליין הדליק אותי..

יש לי כמה בעיות:
1. אני 10 שעות ביום בישיבה מול מחשב
2. אני לא אוכל בכלל ירקות (יכול להיות שיש כמה נבדללים בסגנון אוכל מסויים כמו מוקפץ)
3. אני לא אוכל מוצרי חלב (למעט מעדני שוקולד וכו)
4. אני דיי בעייתי באוכל

אני אשמח אם תוכלו לומר לי שגם אחרי כל המגבלות שלי יש לי סיכוי לעבוד לפי התוכניות שלכם..

תודה רבה

שלום רונן,

1. אני 10 שעות ביום בישיבה מול מחשב
כמה פעמים אתה יכול להתאמן בשבוע? כמה זמן אתה יכול להקדיש לכל אימון?

2. אני לא אוכל בכלל ירקות (יכול להיות שיש כמה נבדללים בסגנון אוכל מסויים כמו מוקפץ)
זו בעיה שניתן לפתור ע״י צריכה של מולטיויטמין (בלי קשר להורדה במשקל, זה משהו שכדאי לך לעשות גם כרגע מבחינה בריאותית).

3. אני לא אוכל מוצרי חלב (למעט מעדני שוקולד וכו)
האם אתה רגיש ללקטוז? סיבה אחרת?
בגדול זו לא בעיה, התפריטים שאנו מספקים מגוונים גם ללא מוצרי חלב.

4. אני דיי בעייתי באוכל
אשמח אם תפרט.

• פותח/ת השרשור
היי משה

אני יכול להתאמן פעמיים בשבוע כשעה עד שעה וחצי אימון (זה מה שאני עושה היום אך רק אנאירובי) לגבי שלוש פעמים אולי מדי פעם אצליח

לגבי רגישות ללקטוז לא אין לי רגישות אני פשוט לא אוהב את זה

לגבי ירקות הייתי שמח לשמוע על איזהויטמינים אתה ממליץ כי לפי מה שאני הבנתי תחליף לדבר האמיתי לא קיים

בעיקרון אני רוצה לדעת מה זה דורש ממני ואיך בדיוק ״תצליחו להתמודד עם בחור כמוני״ בכל מה שקשור לייעוץ.

תודה

הכל תלוי במשמעת עצמית ורצון חיובי מצידך לתהליך. אני במשרה ניהולית, אב ל- 3 ילדים קטנים ומוצא זמן, הכל בגלל סדרי עדיפויות.
תוכנית הייעוץ האישי תעזור בתזונה מתאימה ותוכנית הולמת אשר תעזור לקדם אותך, כמובן שנחוץ שיתוף פעולה מצידך.
דווקא מכיוון שאתה טוען שאתה עסוק, אז אין לך כנראה הרבה זמן ללמוד לבד ומעדיף שמישהו פשוט ינחה אותך בכל התהליך. העלות של הייעוץ גם שולית כאשר מסתכלים על היתרונות בדמות חסכון בזמן למידה עצמי.

• פותח/ת השרשור
היי זיו

אני הכן מוצא זמן לחדר כושר לפחות פעמיים בשבוע. אני מאוד אוהב משקולות ובכלל כל מה שקשור לפיתוח גוף (אפילו קניתי מוט ומשקולות הביתה להתאמן בזמן הפנוי) אז אני חושב שאני דיי רציני. הבעיה שלי וכך תמיד היתה זה תזונה

יכול להיות שבאמת אחליט לקחת את הייעוץ אני פשוט חייב לדעת שהם יכולים לכוון אדם כמוני כי בהרבה מקומות לא ממש הראו לי שיש סיכוי כל עוד אני לא יאכל ירקות וגבינות..

אני יכול להתאמן פעמיים בשבוע כשעה עד שעה וחצי אימון (זה מה שאני עושה היום אך רק אנאירובי) לגבי שלוש פעמים אולי מדי פעם אצליח
זה יספיק בתור התחלה. קח בחשבון שעם הזמן תצטרך להוסיף עוד אימון כדי להמשיך להתקדם (אולי. אולי לא, קשה לומר כרגע).

לגבי ירקות הייתי שמח לשמוע על איזהויטמינים אתה ממליץ כי לפי מה שאני הבנתי תחליף לדבר האמיתי לא קיים
אין תחליף לדבר האמיתי זה נכון, אבל גם אין תחליף לירקות חוץ ממולטיויטמין. אני ממליץ על 2 סוגים:
1. Optimen של חברת Optimum. ניתן לרכוש אותו בישראל.
2. Carlson 2 Daily לא ניתן לרכוש מישראל ותדרש הזמנה מחו״ל (מה שאומר שיגיע אליך תוך 3-4 שבועות).

בעיקרון אני רוצה לדעת מה זה דורש ממני ואיך בדיוק ״תצליחו להתמודד עם בחור כמוני״ בכל מה שקשור לייעוץ.
אינני רואה ב״בחור כמוך״ בעיה עד כה, ככה שאני לא מבין מדוע אתה מזהיר אותנו 😃

ביצוע של אימונים אירובים יכולים לעזור, ובמובן מסויים ל״המריץ״ את התהליך של ההורדה במשקל. אפשר לרדת במשקל גם בלי אירובי (עד נקודה מסויימת שכבר אי אפשר יהיה לשחק יותר עם התפריט התזונתי כי הוא יהיה יחסית דל בקלוריות ואז כן תצטרך להוסיף אירובי).

יכול להיות שבאמת אחליט לקחת את הייעוץ אני פשוט חייב לדעת שהם יכולים לכוון אדם כמוני כי בהרבה מקומות לא ממש הראו לי שיש סיכוי כל עוד אני לא יאכל ירקות וגבינות..
אפשר להסתדר יפה מאוד בלי ירקות וגם בלי גבינות, פשוט יש לעשות החלפות נכונות בהתאם. במקום גבינות אתה תאכל בשר, דגים וביצים (או קטניות+דגן, כדי לקבל מספיק חלבון בתזונה).
במקום ירקות אתה פשוט תצרוך מולטיויטמין (ולזה אין קשר כלל לירידה במשקל אלא בריאות כללית).

• פותח/ת השרשור
היי משה חשוב לציין שאני כבר מתאמן משהו כמו 4 חודשים ורואה שינויים. יותר מכון מרגיש כי השומן מכסה את מה שצריך לראות

זאת אומרת שהרימונים שטני אצטרך הם לא של מתחיל אלה של משהו שהוא קצת מעל מתחיל.

תודה רבה אני הכן אשקול לחיוב את עניין הייעוץ. לאחר החג נשמע לי זמן טוב להתחיל..

חג שמח וכשר

נערך לאחרונה:
זאת אומרת שהרימונים שטני אצטרך הם לא של מתחיל אלה של משהו שהוא קצת מעל מתחיל.
זה לא בדיוק עובד ככה. אין באמת גישות של מתחיל או לא מתחיל בהקשר של ירידה במשקל. הכל מתבסס על גירעון קלורי (כמות הקלוריות שאתה צורך כנגד מוציא).
במידה ותירשם לייעוץ, אנחנו נעשה הערכה יותר יסודית ומעמיקה איפה אתה עומד היום וכיצד נוכל להביא אותך להמשיך ולהתקדם כדי לרדת במשקל הגוף.
חג שמח 😃

• פותח/ת השרשור
היי משה.. במידה ואני נרשם תוך כמה זמן אני מקבל את הגישה לאותו פורום פרטי.. ותוך כמה זמן מרגע שאני מספק את הנתונים ופותי אשכול אני מקבל את תפריט התזונה שלי ותוכנית האימונים? לדוגמה אם אני אשלם מחר (ערב חג) מרגע ששילמתי נספר לי 30 יום או רק מאותו רגע שאתם מספקים את התפריטים ותוכנית האימונים..

תודה

היי משה.. במידה ואני נרשם תוך כמה זמן אני מקבל את הגישה לאותו פורום פרטי.. ותוך כמה זמן מרגע שאני מספק את הנתונים ופותי אשכול אני מקבל את תפריט התזונה שלי ותוכנית האימונים? לדוגמה אם אני אשלם מחר (ערב חג) מרגע ששילמתי נספר לי 30 יום או רק מאותו רגע שאתם מספקים את התפריטים ותוכנית האימונים..

תודה
הגישה לפורום הפרטי נפתחת מיידית, באופן אוטומטי.
הימים מתחילים להיספר לך מרגע שנרשמת. ברגע שיש לנו את כל הפרטים עליך + אתה מספק לנו אישור בריאות שאתה כשיר להתאמן, בניית תוכנית אימונים ותזונה זה עניין של כמה שעות.

• פותח/ת השרשור
הבנתי.. אוקי אז אישור כבר יש לי.. כל מה שנשאר זה לפתוח פוסט שבו רשום כל הפרטים שאתם צריכים ממני.. תודה אני כנראה מחר ארשם..

Back
למעלה תחתית