הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון הגוף הכי אסתטי שראיתי בחיים.

אינני יודע איך לאכול את הסיטואציה המביכה כאן. 🤦‍♂️

אינני יודע איך לאכול את הסיטואציה המביכה כאן. 🤦‍♂️
למה? הבנאדם פשוט לא מבין כל כך מה זה סטרואידים ומה הם עושים.
הוא בסדר גמור הם סתם קופצים עליו..

למה? הבנאדם פשוט לא מבין כל כך מה זה סטרואידים ומה הם עושים.
הוא בסדר גמור הם סתם קופצים עליו..

זה לא רק מהנקודה הזו, זו מהנקודה שלמראית עין הוא נשמע בעל כורחו ומבין עניין, ומנגד - הוא משכנע אותנו שאנחנו לא מאה אחוז.

מוזר לי.

• פותח/ת השרשור
תראו דעתי היא דעתי זה שאני רואה בנאדם וחושב שהוא טבעי לא הופך אותי למפגר ולא לטיפש.
זה הדעה שלי הבנאדם מתאמן הרבה שנים והגוף שלו לדעתי לפחות לא מי יודע מה ""מטורף"" פשוט יש לו גוף מאוד אסטתי וגנטיקה מאוד טובה
ולדעתי אפשר וכן אפשרי להגיע לרמות כאלה בצורה טבעית אחרי המון שנים ובלי קשר שלזר הזה טוען כל החיים שלו שהוא טבעי בנאדם שכל השקפת העולם שלו והטענות שלו שהוא טבעי.. אן סיבה שהוא ישקר לכל כך הרבה אנשים סתם..
כנל אלון גבאיי הישראלי שכולם טוענים שהוא מזריק..

זה לא רק מהנקודה הזו, זו מהנקודה שלמראית עין הוא נשמע בעל כורחו ומבין עניין, ומנגד - הוא משכנע אותנו שאנחנו לא מאה אחוז.

מוזר לי.
כי הוא יודע מה זה סטרואידים רק מסיפורים ומשמועות שאומרות ״אם לוקחים סטרואידים ישר מתנפחים ונהיים עצומים ושריריים כמו פיל היט״.
מנגד כולם אומרים לו ״אתה אידיוט אתה לא מבין כלום אתה בכלל לא מתאמן״ והוא מגיב להם בחזרה ומנסה להסביר להם את ההגיון השגוי שלו.. הוא בסדר רק שהוא צריך להבין יותר טוב על מה הוא מתווכח לפני שהוא מתחיל להתווכח..

תראו דעתי היא דעתי זה שאני רואה בנאדם וחושב שהוא טבעי לא הופך אותי למפגר ולא לטיפש.
זה הדעה שלי הבנאדם מתאמן הרבה שנים והגוף שלו לדעתי לפחות לא מי יודע מה ""מטורף"" פשוט יש לו גוף מאוד אסטתי וגנטיקה מאוד טובה
ולדעתי אפשר וכן אפשרי להגיע לרמות כאלה בצורה טבעית אחרי המון שנים ובלי קשר שלזר הזה טוען כל החיים שלו שהוא טבעי בנאדם שכל השקפת העולם שלו והטענות שלו שהוא טבעי.. אן סיבה שהוא ישקר לכל כך הרבה אנשים סתם..

אתה מצחיק אותי תסלח לי על הבוטות. תשים בצד את העיניין שאני מנהל ותדבר איתי בסבבה כמו גבר אל גבר.

ואני שואל אותך ברצינות, אתה באמת חושב שהם טבעיים? כשאני אומר טבעי אני אומר טבעי, מה זה טבעי? אחד שגם אבקות חלבון לא לוקח, ואם נגזים! אחד שלא לוקח שורפי שומן כמו: יהומבין, אפדרין, קלן וכדומה.

אלון גבאי לקח מקום ראשון בתחרות פיטנס בגרמניה, פעמיים. תעבור על הגלריה ואולי דעתך תשתנה. עושה רושם שאתה די חדש בתחום ועוד לא נחשפת משמעותית לכל עניין האנאבוליים ואינני מאשים אותך.

מקווה שהראתי לך את האור בקצה המנהרה.

• פותח/ת השרשור
חדש בתחום אני לא תיהיה בטוח ומבחינתי כל בנאדם שלא נגע בטסט,דינאבול יודע מה אפילו פרימו הוא טבעי.
אפדרין קלן יהומבין זה דברים שעוזרים לשרפת שומן לא לעליה במאסת שריר לכן אני לפחות לא מכליל אותם בתור חומרים שעושים שיפורים משמעותיים בגוף.
אני בטוח במליון אחוז לגביי אלון גבאיי שהוא טבעי (בלזר 90%) ומה כבר מיוחד בגוף של אלון?
שהוא חטוב? והוא אסטתי? אני לא מבין כל בנאדם ששומר על אחוז שומן נמוך כל השנה ויש לו מאסה טובה הוא חייב להיות מוזרק?..
הגישה הזאת לא נכונה עם כולם יחשבו ככה אף אחד לא ישאף להגיע לשום מקום ולא יגיע לשום דבר בלי להזריק בתחום הזה.

תראה, יש כמה סיבות למה הם לא יכולים להיות טבעיים, המסה כשלעצמה היא אולי לא מאוד מאוד גבוהה (גם כן לא נכון כי הם פשוט עצומים אם תראה אותם במציאות) אבל השילוב של מסה וחיטוב ברמה מאוד גבוהה שנשמר לאורך כל השנה, אדם טבעי פשוט לא יכול להחזיק מעמד ככה.. זה לא יכול לקרות. זה שהם אומרים שהם טבעיים זה נחמד אבל מישהו אמר לך שהם אומרים את האמת? בני אדם משקרים כל הזמן לגבי כל מיני דברים, אז אתה באמת חושב שאדם לא ישקר אם הקריירה שלו תלויה בזה?

תראה, יש כמה סיבות למה הם לא יכולים להיות טבעיים, המסה כשלעצמה היא אולי לא מאוד מאוד גבוהה (גם כן לא נכון כי הם פשוט עצומים אם תראה אותם במציאות) אבל השילוב של מסה וחיטוב ברמה מאוד גבוהה שנשמר לאורך כל השנה, אדם טבעי פשוט לא יכול להחזיק מעמד ככה.. זה לא יכול לקרות. זה שהם אומרים שהם טבעיים זה נחמד אבל מישהו אמר לך שהם אומרים את האמת? בני אדם משקרים כל הזמן לגבי כל מיני דברים, אז אתה באמת חושב שאדם לא ישקר אם הקריירה שלו תלויה בזה?

לא מזלזל חלילה, אבל אני אשאיר את הוויכוח לא וויכוח הזה ביניכם. אני פשוט אתן לו עוד שנתיים להמשיך להתעסק בענף ולהבין את הכוחות.

עד כאן עבדכם הנאמן להערב. לילה מבורך.

עצם העובדה שהסרטון שפירסמתי הוא מ 2007 ושימו לב ואיך שלזר נראה כיום
אן כמעט הבדלים משמעותיים מבחינת מאסת שריר הוא נשאר באחוז שומן נמוך ולא ממש גדל מבחינת מאסת שריר בשנים האלו בכלל..

התמונה הבאה מראה את ההקדמות של Angelov לאורך 3 תקופות: https://www.facebook.com/photo.php?...693699.-2207520000.1402636720.&type=3&theater

אני מציע שתעיין קצת בעמוד הפייסבוק שלו, הוא מתעד את עצמו רבות, כולל בתקופות מאסה וחיטוב - ההתקדמות עם השנים די בולטת.

אי אפשר להיות בא"ש כמו של לאזר לזמן כל כך ארוך עם מסת שריר כמו שלו ועוד לעלות אותה מבלי לקחת "ממתקים "

ואלון גבאי במיוחד בדיחה שהוא קורא לעצמו בכלל טבעי ...

@gaga1234 , רציתי לשאול את דעתך?

תודה.

image.jpg

• פותח/ת השרשור
לא מבין מה אתה רוצה ממני דעה על מה על התמונה? לא יו מי מצולם ולא יודע מי זה בכלל(וגוף קשה להבין מתמונה בפוזה הזאת).

ואלון גבאי במיוחד בדיחה שהוא קורא לעצמו בכלל טבעי ...
זאת לא בדיחה, הוא מתפרנס מזה.

בכלל, בכל נושא ה"חומרים", שכל אחד יסתכל וידאג לעצמו, אל תכנסו לוריד של האחר.

זה לאזר אנגלוב, אפילו זקן אסטתי יש לו..

אייל הבחור בתמונה שהצגת טבעי לחלוטין!
הוא פשוט נמנע ממים מספר שבועות ^_^

Back
למעלה תחתית