עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה? הבנאדם פשוט לא מבין כל כך מה זה סטרואידים ומה הם עושים.אינני יודע איך לאכול את הסיטואציה המביכה כאן. 🤦♂️
למה? הבנאדם פשוט לא מבין כל כך מה זה סטרואידים ומה הם עושים.
הוא בסדר גמור הם סתם קופצים עליו..
כי הוא יודע מה זה סטרואידים רק מסיפורים ומשמועות שאומרות ״אם לוקחים סטרואידים ישר מתנפחים ונהיים עצומים ושריריים כמו פיל היט״.זה לא רק מהנקודה הזו, זו מהנקודה שלמראית עין הוא נשמע בעל כורחו ומבין עניין, ומנגד - הוא משכנע אותנו שאנחנו לא מאה אחוז.
מוזר לי.
תראו דעתי היא דעתי זה שאני רואה בנאדם וחושב שהוא טבעי לא הופך אותי למפגר ולא לטיפש.
זה הדעה שלי הבנאדם מתאמן הרבה שנים והגוף שלו לדעתי לפחות לא מי יודע מה ""מטורף"" פשוט יש לו גוף מאוד אסטתי וגנטיקה מאוד טובה
ולדעתי אפשר וכן אפשרי להגיע לרמות כאלה בצורה טבעית אחרי המון שנים ובלי קשר שלזר הזה טוען כל החיים שלו שהוא טבעי בנאדם שכל השקפת העולם שלו והטענות שלו שהוא טבעי.. אן סיבה שהוא ישקר לכל כך הרבה אנשים סתם..
כנל אלון גבאיי הישראלי שכולם טוענים שהוא מזריק..
תראה, יש כמה סיבות למה הם לא יכולים להיות טבעיים, המסה כשלעצמה היא אולי לא מאוד מאוד גבוהה (גם כן לא נכון כי הם פשוט עצומים אם תראה אותם במציאות) אבל השילוב של מסה וחיטוב ברמה מאוד גבוהה שנשמר לאורך כל השנה, אדם טבעי פשוט לא יכול להחזיק מעמד ככה.. זה לא יכול לקרות. זה שהם אומרים שהם טבעיים זה נחמד אבל מישהו אמר לך שהם אומרים את האמת? בני אדם משקרים כל הזמן לגבי כל מיני דברים, אז אתה באמת חושב שאדם לא ישקר אם הקריירה שלו תלויה בזה?תראו דעתי היא דעתי זה שאני רואה בנאדם וחושב שהוא טבעי לא הופך אותי למפגר ולא לטיפש.
זה הדעה שלי הבנאדם מתאמן הרבה שנים והגוף שלו לדעתי לפחות לא מי יודע מה ""מטורף"" פשוט יש לו גוף מאוד אסטתי וגנטיקה מאוד טובה
ולדעתי אפשר וכן אפשרי להגיע לרמות כאלה בצורה טבעית אחרי המון שנים ובלי קשר שלזר הזה טוען כל החיים שלו שהוא טבעי בנאדם שכל השקפת העולם שלו והטענות שלו שהוא טבעי.. אן סיבה שהוא ישקר לכל כך הרבה אנשים סתם..
כנל אלון גבאיי הישראלי שכולם טוענים שהוא מזריק..
תראה, יש כמה סיבות למה הם לא יכולים להיות טבעיים, המסה כשלעצמה היא אולי לא מאוד מאוד גבוהה (גם כן לא נכון כי הם פשוט עצומים אם תראה אותם במציאות) אבל השילוב של מסה וחיטוב ברמה מאוד גבוהה שנשמר לאורך כל השנה, אדם טבעי פשוט לא יכול להחזיק מעמד ככה.. זה לא יכול לקרות. זה שהם אומרים שהם טבעיים זה נחמד אבל מישהו אמר לך שהם אומרים את האמת? בני אדם משקרים כל הזמן לגבי כל מיני דברים, אז אתה באמת חושב שאדם לא ישקר אם הקריירה שלו תלויה בזה?
עצם העובדה שהסרטון שפירסמתי הוא מ 2007 ושימו לב ואיך שלזר נראה כיום
אן כמעט הבדלים משמעותיים מבחינת מאסת שריר הוא נשאר באחוז שומן נמוך ולא ממש גדל מבחינת מאסת שריר בשנים האלו בכלל..
זאת לא בדיחה, הוא מתפרנס מזה.ואלון גבאי במיוחד בדיחה שהוא קורא לעצמו בכלל טבעי ...
אייל הבחור בתמונה שהצגת טבעי לחלוטין!
הוא פשוט נמנע ממים מספר שבועות ^_^