הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון הגוף הכי אסתטי שראיתי בחיים.

אם הבנת מהתגובה שלי שאני טוען (ועוד באופן מפורש) שהוא טבעי, אני ממליץ בחום על שיעורי הבנת הנקרא.
כתבתי שיש אזורים בגוף שלו שנראים כאילו הוא מילא אותם, מרוב שהם פרופורציונליים. לאחר מכן, תהיתי 'בקול רם' אם הוא משתמש בסינטול. בלי שום קשר לסינטול, כל אידיוט יבין שהוא משתמש בחומרים אנאבוליים.

איזה רגיש....
נראה לי הוא דיבר על הבחור עצמו 🤫

אם הבנת מהתגובה שלי שאני טוען (ועוד באופן מפורש) שהוא טבעי, אני ממליץ בחום על שיעורי הבנת הנקרא.
כתבתי שיש אזורים בגוף שלו שנראים כאילו הוא מילא אותם, מרוב שהם פרופורציונליים. לאחר מכן, תהיתי 'בקול רם' אם הוא משתמש בסינטול. בלי שום קשר לסינטול, כל אידיוט יבין שהוא משתמש בחומרים אנאבוליים.

משתמש בשם "דביר2" שאל 3 תגובות מעליך "הוא טבעי?".
והכוונה ב-"הוא" זה לבחור שבתמונה, Lazar Angelov.
לא ציטטתי אותך, למה הסקת שפניתי אליך?

ובקשר להמלצה שלך, בבקשה -
http://tinyurl.com/mazynf9

נראה לי שאתה צריך את זה יותר.

משתמש בשם "דביר2" שאל 3 תגובות מעליך "הוא טבעי?".
והכוונה ב-"הוא" זה לבחור שבתמונה, Lazar Angelov.
לא ציטטתי אותך, למה הסקת שפניתי אליך?

ובקשר להמלצה שלך, בבקשה -
http://tinyurl.com/mazynf9

נראה לי שאתה צריך את זה יותר.
"דביר2" ציטט אותי ושאל אם לאזר טבעי. עניתי לו. לאחר מכן ציטטת אותו וכתבת "הוא טוען באופן מפורש שהוא טבעי".
אין שום בעיה בהבנת הנקרא אם מישהו היה חושב שהתכוונת באוגד שלך (הוא) אליי.

"דביר2" ציטט אותי ושאל אם לאזר טבעי. עניתי לו. לאחר מכן ציטטת אותו וכתבת "הוא טוען באופן מפורש שהוא טבעי".
אין שום בעיה בהבנת הנקרא אם מישהו היה חושב שהתכוונת באוגד שלך (הוא) אליי.

עזוב שטויות ועקיצות, שבת שלום אחי 😃

• פותח/ת השרשור
מצטער שאני מגיב אחרי תקופה שהפוסט לא פעיל אבל אני באמת חושב שלזר טבעי..
עצם העובדה שהסרטון שפירסמתי הוא מ 2007 ושימו לב ואיך שלזר נראה כיום
אן כמעט הבדלים משמעותיים מבחינת מאסת שריר הוא נשאר באחוז שומן נמוך ולא ממש גדל מבחינת מאסת שריר בשנים האלו בכלל..

בנאדם שלוקח חומרים גדל והרבה... יש אנשים שכן מצליחים להגיע לגוף כזה באופן טבעי למה אנשים עושים את זה בלתי אפשרי פה?.
לדוגמא אלון גבאיי שגם המבנה גוף שלו מזכיר את של לזר וגם מבחינת מאסה הוא ולזר דיי קרובים אחד לשני ולזר שניהם טבעיים 100% ומי שחושב שלא זה כנראה אנשים שמקנאים ולא מסוגלים להגיע לתוצאות האלו אז הכי קל להגיד
"הוא מזריק אחי".

אן כמעט הבדלים משמעותיים מבחינת מאסת שריר הוא נשאר באחוז שומן נמוך ולא ממש גדל מבחינת מאסת שריר בשנים האלו בכלל..

בנאדם שלוקח חומרים גדל והרבה... יש אנשים שכן מצליחים להגיע לגוף כזה באופן טבעי למה אנשים עושים את זה בלתי אפשרי פה?.
לדוגמא אלון גבאיי שגם המבנה גוף שלו מזכיר את של לזר וגם מבחינת מאסה הוא ולזר דיי קרובים אחד לשני ולזר שניהם טבעיים 100% ומי שחושב שלא זה כנראה אנשים שמקנאים ולא מסוגלים להגיע לתוצאות האלו אז הכי קל להגיד
"הוא מזריק אחי".
😵

"הוא מזריק אחי".

"הוא מזריק אחי".
לא מאמין שאתם פותחים את הדיון הזה עוד פעם.
איפה אייל מושיענו שינעל את האשכול.

לאזר טבעי כמו השדיים של סבתא שלי

אני אשאיר פתוח, ולאחר שאנעל תעברו על הדברים שרשמתם ותראו כמה שיצאתם קטנים.

תמשיכו, אני לא בא לחנך - אבל אני אחפש.

הרגע הזה שאייל לא נועל ומייבש אותך.. 🙄

• פותח/ת השרשור
אני רוצה תשובה הגיונית למה אי אפשר להגיע לגוף כזה טבעי? הסרטון שפרסמתי בפוסט הזה הוא מ 2007 היום ב 014 לאזר נראה אותו דבר כמעט..
אן שיפור משמועתי אן כלום בנאדם שלוקח חומרים גדל מהר לא?
למה אתם חושבים שאי אפשר להגיע לאחוז שומן נמוך ומאסה כזאת באופן טבעי עם מתאמנים שנים ומשקיעים ?..
ובלי קשר לאזר טוען כל הזמן שהוא טבעי כמו אלון גבאיי ואני מאמין להם אמרתי תסיבה הם מתאמנים הרבה שנים והם לא כאלה גדולים בישביל להגיד אן מצב חייב חומרים..
לא מבין אנשים שפשוט לא מאמינים שאי אפשר להגיע לדברים כאלה בצורה טבעית זה עצוב.

"הוא מזריק אחי".
אני רוצה תשובה הגיונית למה אי אפשר להגיע לגוף כזה טבעי? הסרטון שפרסמתי בפוסט הזה הוא מ 2007 היום ב 014 לאזר נראה אותו דבר כמעט..
אן שיפור משמועתי אן כלום בנאדם שלוקח חומרים גדל מהר לא?
למה אתם חושבים שאי אפשר להגיע לאחוז שומן נמוך ומאסה כזאת באופן טבעי עם מתאמנים שנים ומשקיעים ?..
ובלי קשר לאזר טוען כל הזמן שהוא טבעי כמו אלון גבאיי ואני מאמין להם אמרתי תסיבה הם מתאמנים הרבה שנים והם לא כאלה גדולים בישביל להגיד אן מצב חייב חומרים..
לא מבין אנשים שפשוט לא מאמינים שאי אפשר להגיע לדברים כאלה בצורה טבעית זה עצוב.

אתה טבעי?
אתה מרגיש שאתה יודע מה זה סטרואידים?

• פותח/ת השרשור
תגיד מזה קשור עלי אני טבעי אני פשוט מאמין שהוא טבעי כי זה לא רמה כזאת גבוה כמו שאנשים עושים ממנו
אפשר הסבר יותר מפורט למה בטוח הוא לוקח חומרים יש לך הוכחה?.

תגיד מזה קשור עלי אני טבעי אני פשוט מאמין שהוא טבעי כי זה לא רמה כזאת גבוה כמו שאנשים עושים ממנו

אתה מתאמן?

זה קשור מאוד. כי אם אתה טבעי אז אין לך ניסיון ואם אין לך גם ידע בתחום אז נשאלת השאלה על סמך איזה בסיס אתה מתווכח בנושא בכלל.

• פותח/ת השרשור
אני מתווכח בנושא כי אני מכיר הרבה אנשים טבעיים שמתמאנים איתי וויש להם מאסה שלא נופלת משלו
לא אסטתים כמוהו אבל יש אנשים עם מאסה ברמה שלו ולא הם לא לוקחים חומרים...
זה למה אני פשוט לא מבין למה כל בנאדם שרואים שהוא קצת חטוב עם גוף יפה ואחוז שומן נמוך ישר
סטוריאידים אחי! אי אפשר להגיע לזה טבעי..
הסרטון בתחילת הפוסט שהעלתי הוא מ 2007 היום ב 2014 הבנאדם נראה אותו דבר מאז כמעט ואן שיפור משמעותי בגוף מוזר לא??.

סרטון מ 2007 היום 2014 הבנאדם נראה אותו דבר מאז מוזר לא??.

לא בכוונה להעליב, אבל עצם העובדה שאתה לא מבחין בטונות השרירים שהוא עלה מאז מראה שאתה לא ממש יודע על מה אתה מדבר.
אתה נאיבי. יש דברים שפשוט אי אפשר לעשות בלי חומרים.

Back
למעלה תחתית