הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

adidas powerlift trainer 2

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך
השאלה היא למה חשבת שבריה זה טום?
כי בריה רשם שהוא יבוא להפציץ בפסח, כשראיתי שאין שם יותר מדי אנשים שאני לא מכיר מהפורום (מבוגרים 20+) התחלתי לקשר למי שנשאר, בלאסט לא רשם שהוא בא בפסח ואני יודע שבריה חזק ואני לא יודע שום דבר על בלאסט (אני מדבר על זמן התחרות) אז הסקתי שבריה זה טום.

כי בריה רשם שהוא יבוא להפציץ בפסח, כשראיתי שאין שם יותר מדי אנשים שאני לא מכיר מהפורום (מבוגרים 20+) התחלתי לקשר למי שנשאר, בלאסט לא רשם שהוא בא בפסח ואני יודע שבריה חזק ואני לא יודע שום דבר על בלאסט (אני מדבר על זמן התחרות) אז הסקתי שבריה זה טום.
בריה לא התחרה כמו שהוא הבטיח 🤬

לך לחנות נעליים ותמדוד אדידס במידה ואין לך זוג בבית. תרכוש את אותה המידה שמדדת. אני החלפתי פעמיים מידה כי משום מה זה היה עדיין גדול (לא בדיוק, אבל העקב לא היה מקובע בנעל וזה עיצבן).

אני הזמנתי תכחולות.
היה בחור בEBAY שאומר שהוא בכללי מידה 10, הוא הזמין 9.5 ואם היה יכול לחזור אחורה בזמן הוא היה מזמין 9.
אני גם 10 והזמנתי 9.5, מקסימום נלך על גרביים גדולות(וכנראה אני גם אגדל טיפה..) 😃

• פותח/ת השרשור
הזמנתי 9.5... נקווה לטוב:)
תודה על הייעוץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית