הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עיתוי זריקת פרימובולן וטסט

• פותח/ת השרשור RTO
  • פורסם בתאריך

RTO

משתמש מתחיל
48
5
נק' מוניטין:
8
48
5
שלום לכולם
בסייקל פרימו רפואי 500 לשבוע וטסט אנטט כ trt במינון 200 לשבוע איך עיתוי הזריקות הולך הכי טוב?
את הטסט אני אזריק פעמיים בשבוע 100 כל פעם , מה לגבי הפרימו האם לחלק ל250 כל פעם עם הטסט או בימים אחרים ?
לשניהם אותו אסטר? נכון…. אנטט…. זמן מחצית 10.5 ימים…
בכל מקרה אשמח לקבל מהמנהלים תשובה… הכי חשוב האם ניתן להזריק באותו יום ושעה את שניהם (התנגשות פרמקולוגית? )
תודה
חג שמח

שלום לכולם
בסייקל פרימו רפואי 500 לשבוע וטסט אנטט כ trt במינון 200 לשבוע איך עיתוי הזריקות הולך הכי טוב?
את הטסט אני אזריק פעמיים בשבוע 100 כל פעם , מה לגבי הפרימו האם לחלק ל250 כל פעם עם הטסט או בימים אחרים ?
לשניהם אותו אסטר? נכון…. אנטט…. זמן מחצית 10.5 ימים…
בכל מקרה אשמח לקבל מהמנהלים תשובה… הכי חשוב האם ניתן להזריק באותו יום ושעה את שניהם (התנגשות פרמקולוגית? )
תודה
חג שמח
לפרימובולן דיפו אסטר אננטט. הזרקה פעמיים בשבוע 250mg. אין התנגשות פרמקולוגית.
200mg/week קל טסט אננטט מינון די גבוה, מעל TRT. אתה יכול לצמצם את המינון בכדי לשמור על הסייקל עדין בהיבט של השבתת הציר. רק תרוויח מכך.

• פותח/ת השרשור
כך אעשה… .
אוריד את המינון ל 100 או ל 150 לשבוע (??)
אז על פי דעתך… . את שתי הזריקות באותו יום ועיתוי… . אבל לא באותו מזרק? נסחפתי?
ושוב תודה

כך אעשה… .
אוריד את המינון ל 100 או ל 150 לשבוע (??)
אז על פי דעתך… . את שתי הזריקות באותו יום ועיתוי… . אבל לא באותו מזרק? נסחפתי?
ושוב תודה
לא רואה טעם להזריק ביחד (לא שזה משנה יותר מדי).

• פותח/ת השרשור
תום , עברתי על המחקר שצרפת לי באחת השרשורים על ההבדל בין זריקת טסט 200 כל 10 ימים לעומת 100 כל 4 ימים , האם עדיין באותו עניין ה trt יכול להיות המינון הזה או כל 5 ימים… מה הכי טוב לדעתך… .
דרך אגב אני לא יודע אם זה חשוב אבל המשקל ההתחלתי שלי הוא 73 עם 10 אחוז שומן (משנה למינונים? )

תום , עברתי על המחקר שצרפת לי באחת השרשורים על ההבדל בין זריקת טסט 200 כל 10 ימים לעומת 100 כל 4 ימים , האם עדיין באותו עניין ה trt יכול להיות המינון הזה או כל 5 ימים… מה הכי טוב לדעתך… .
דרך אגב אני לא יודע אם זה חשוב אבל המשקל ההתחלתי שלי הוא 73 עם 10 אחוז שומן (משנה למינונים? )
כשעובדים עבור רמות TRT הרבה יותר חשוב ה-SHBG, כלומר עד כמה הטסט המוזרק יכול לשמש כטסט חופשי. מבחינת מינון מדובר במעט ניסוי וטעייה. מודדים את רמות הטסט ב-steady-state (מצב מתמיד) ומחליטים האם להוריד/להעלות במינון. מבחינת תדירות, ככל שהיא גבוהה כך עדיף.
אז בעצם תשובתי היא הקפדה על כ-100mg/week בתדירות הזרקה גבוהה ככל שניתן (זכור שהכמות במזרק צריכה להיות מדידה ולא תרצה לנקב עצמך כל יום כשהאסטר ארוך למשל).

• פותח/ת השרשור
זה אתגרי למדי , אנסה ואעדכן תוך כדי תנועה, אני מאמין שאוכל להזריק כל 3 ימים 50 cc כלומר זה יצא קרוב מאוד למינון שציינת ובתדירות גבוהה למדי (דעתך?)
על פי תשובתך גם פריסת מינון הפרימו תהיה יעילה יותר אבל זה נראה לי המון זריקות , עם הפרימו אשאר בפעמיים בשבוע.

זה אתגרי למדי , אנסה ואעדכן תוך כדי תנועה, אני מאמין שאוכל להזריק כל 3 ימים 50 cc כלומר זה יצא קרוב מאוד למינון שציינת ובתדירות גבוהה למדי (דעתך?)
על פי תשובתך גם פריסת מינון הפרימו תהיה יעילה יותר אבל זה נראה לי המון זריקות , עם הפרימו אשאר בפעמיים בשבוע.
אני חושב שעל אף שתדירות הזרקה גבוהה עדיפה אין לך מה להיכנס לרזולוציה הזאת . הזרקה פעמיים בשבוע היא מספקת בהחלט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית