הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מגורים בברזיל

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך

WeaKid

מושעה
4,728
3,273
נק' מוניטין:
9,328
4,728
3,273
במידה ואחרי הצבא אני רוצה לגור בברזיל עם מישהי
ויש לי דרכון+אזרחות אירופאים זה אפשרי?
או שצריך אישורים וויזות ושאר כאבי ראש

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
רגע רגע....היא עושה סקוואט? 😉

ולשאלה שלך אין לי מושג, אתה יכול לבדוק באיזה אתר משרד החוץ של ברזיל אולי שם יש תשובה
כניראה תתחרה בקיץ
מתכוננת חזק
תודה
בכמה זמן מדובר?
לכל החיים
אולי לחזור לארץ רק לחופשות אבל בכללי לגור שם תמיד

למה אתה רוצה לעבור לברזיל? אתה דובר את השפה ? אתה יודע איזה מחירים מטורפים יש שם...?

• פותח/ת השרשור
מילא אתה חולם לעבור למדינה מפותחת יותר מישראל כמו מדינה באירופה או ארצות הברית אבל אתה רוצה לעבור לגור במדינה מתפתחת?

אני לא בטוח שיש שמה שרותי רפואה ברמה שיש פה והעוני והפשע שמה לדעתי יותר גבוהים מבישראל והמצב הכלכלי לא משהו בלשון המעטה..

• פותח/ת השרשור
מילא אתה חולם לעבור למדינה מפותחת יותר מישראל כמו מדינה באירופה או ארצות הברית אבל אתה רוצה לעבור לגור במדינה מתפתחת?

אני לא בטוח שיש שמה שרותי רפואה ברמה שיש פה והעוני והפשע שמה לדעתי יותר גבוהים מבישראל והמצב הכלכלי לא משהו בלשון המעטה..
פשע ועוני תלוי באיזורים
כלכלה לא נוראה

טוב אני אגיב לך, קצת חפירה אבל מקווה שתקדיש לזה זמן ומחשבה.

אתה כיום בן כמה?15?סבבה.
זכותך לחלום ולשאוף, זה הטבע של הגיל הזה ובכלל הטבע האנושי.
בגיל 15 השאיפה הכי גדולה שלי הייתה לנגן בלהקת בלאק מטאל(בורזום סטייל), להיות נהג ראלי..ואם אפשר אז בדרך לשרת ביחידה מובחרת.
בפועל ניגנתי בלהקת הבי מטאל רוסית(היינו על הפנים), אני נוהג בהונדה סיויק של אמא ושירתתי במסייעת(לזכותי יאמר שויתרתי על יחידה מובחרת מכל מני סיבות).
כמו שאתה מבין, שאיפות לחוד מציאות לחוד.
אתה כרגע בגיל שבו כיף לחשוב 7-8 שנים קדימה..אבל מעבר למדינה אחרת זה ממש לא דבר של מה בכך.

מה תעשה שם?במה תעבוד?איך אתה יודע מה יהיה עם חברה שלך?גרתם יחד?כי עד שאתם לא גרים ביחד..אתה לא באמת מכיר אותה.
כאן נכנס הקטע של מקצוע.
למעשה, הבעיה הקטנה ביותר שלך היא השפה. אתה גר שם והלמידה כבר תתרחש..לא צריך להיות איזה אוטודידקט גדול. תלמד את הבסיס ושם תוך שנה שנתיים כבר תתפתח. אבל מה תעשה בלי מקצוע?תעבוד במפעל?בשכר רעב?
לא, אתה רוצה להרוויח נורמלי ולחיות נוח. אתה רוצה לפנק את החברה שלך ולא לקנות לה טמפונים משומשים באיביי.
אז אתה תצטרך ללמוד בארץ. או בחו"ל. לא כזה פשוט. ומאיפה הכסף ללמוד?תצטרך לעבוד קצת לא?
אני מקווה שאתה מבין לאן אני הולך עם זה.
בשום פנים ואופן אני לא אומר שזה בלתי אפשרי, אני רק אומר שצריך להיות רציונאלי עם זה. כי זה החיים שלך בסוף.

עוד דבר, שאלת מה יש לעשות בארץ.
ובכן, תשחטו אותי אם אתם רוצים, אבל מדינת ישראל לאט לאט נעשית מעצמה אזורית.
נכון, המקום זה רחוק ממושלם. נכון, יש פה מלא ערבושים שרוצים שנמות, פילוג פוליטי עמוק, תקציבים על הפנים להכל והרשימה עוד ארוכה.
אבל זה הבית. בשבילי לפחות. מקווה שתרגיש ככה בהמשך, אולי אחריי הצבא.
אבל כן, זו מדינה מפותחת...מתפתחות פה תעשיות של מה שלא תרצה וכמה שלא תרצה...כל יום תקרא כתבות שעוד ועוד מדינות מתעניינות בנו.
מה יש בברזיל?
ברזיל זו מדינה מתפתחת...לא אומר שישראל טובה יותר, אבל אם אתה חושב שבברזיל אין בעיות אתה טועה. תרשום בגוגל 'מהומות בברזיל' ותראה מה הולך שם. המצב הכלכלי שם בקנטים והאוכלוסיה...אתה תתגעגע לערסים מטבריה בוא נגיד ככה.

ודבר אחרון, בצבא אתה תגלה שנתק ממשפחה..לא כזה קל כמו שאתה חושב.

בהצלחה חביבי, יש לך עוד המון שנים לחשוב על זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית