הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מגורים בברזיל

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אתה בן 15 ויש לך בת זוג?
אירוסים או משהו?

משהו לא מסתדר לי טוב בראש...
התכוונתי שיש חברים ויש חברים-בני זוג
חדל לסטות מהנושא בבקשה

טוב אני אגיב לך, קצת חפירה אבל מקווה שתקדיש לזה זמן ומחשבה.

אתה כיום בן כמה?15?סבבה.
זכותך לחלום ולשאוף, זה הטבע של הגיל הזה ובכלל הטבע האנושי.
בגיל 15 השאיפה הכי גדולה שלי הייתה לנגן בלהקת בלאק מטאל(בורזום סטייל), להיות נהג ראלי..ואם אפשר אז בדרך לשרת ביחידה מובחרת.
בפועל ניגנתי בלהקת הבי מטאל רוסית(היינו על הפנים), אני נוהג בהונדה סיויק של אמא ושירתתי במסייעת(לזכותי יאמר שויתרתי על יחידה מובחרת מכל מני סיבות).
כמו שאתה מבין, שאיפות לחוד מציאות לחוד.
אתה כרגע בגיל שבו כיף לחשוב 7-8 שנים קדימה..אבל מעבר למדינה אחרת זה ממש לא דבר של מה בכך.

מה תעשה שם?במה תעבוד?איך אתה יודע מה יהיה עם חברה שלך?גרתם יחד?כי עד שאתם לא גרים ביחד..אתה לא באמת מכיר אותה.
כאן נכנס הקטע של מקצוע.
למעשה, הבעיה הקטנה ביותר שלך היא השפה. אתה גר שם והלמידה כבר תתרחש..לא צריך להיות איזה אוטודידקט גדול. תלמד את הבסיס ושם תוך שנה שנתיים כבר תתפתח. אבל מה תעשה בלי מקצוע?תעבוד במפעל?בשכר רעב?
לא, אתה רוצה להרוויח נורמלי ולחיות נוח. אתה רוצה לפנק את החברה שלך ולא לקנות לה טמפונים משומשים באיביי.
אז אתה תצטרך ללמוד בארץ. או בחו"ל. לא כזה פשוט. ומאיפה הכסף ללמוד?תצטרך לעבוד קצת לא?
אני מקווה שאתה מבין לאן אני הולך עם זה.
בשום פנים ואופן אני לא אומר שזה בלתי אפשרי, אני רק אומר שצריך להיות רציונאלי עם זה. כי זה החיים שלך בסוף.

עוד דבר, שאלת מה יש לעשות בארץ.
ובכן, תשחטו אותי אם אתם רוצים, אבל מדינת ישראל לאט לאט נעשית מעצמה אזורית.
נכון, המקום זה רחוק ממושלם. נכון, יש פה מלא ערבושים שרוצים שנמות, פילוג פוליטי עמוק, תקציבים על הפנים להכל והרשימה עוד ארוכה.
אבל זה הבית. בשבילי לפחות. מקווה שתרגיש ככה בהמשך, אולי אחריי הצבא.
אבל כן, זו מדינה מפותחת...מתפתחות פה תעשיות של מה שלא תרצה וכמה שלא תרצה...כל יום תקרא כתבות שעוד ועוד מדינות מתעניינות בנו.
מה יש בברזיל?
ברזיל זו מדינה מתפתחת...לא אומר שישראל טובה יותר, אבל אם אתה חושב שבברזיל אין בעיות אתה טועה. תרשום בגוגל 'מהומות בברזיל' ותראה מה הולך שם. המצב הכלכלי שם בקנטים והאוכלוסיה...אתה תתגעגע לערסים מטבריה בוא נגיד ככה.

ודבר אחרון, בצבא אתה תגלה שנתק ממשפחה..לא כזה קל כמו שאתה חושב.

בהצלחה חביבי, יש לך עוד המון שנים לחשוב על זה.
אקרא את זה מאוחר יותר כשיהיה לי זמן ואערוך
תודה

אפשר לשאול איך קרה שבגיל 15 יש לך בת זוג ברזילאית שכבר החלטת שהיא מתאימה להיות אישתך? (למען הסר ספק, השאלה שלי לא באה ממקום ציני, אני רציני לגמרי)

• פותח/ת השרשור
אפשר לשאול איך קרה שבגיל 15 יש לך בת זוג ברזילאית שכבר החלטת שהיא מתאימה להיות אישתך? (למען הסר ספק, השאלה שלי לא באה ממקום ציני, אני רציני לגמרי)
״חדל לסטות מהנושא בבקשה״
שאלתי שאלה וערכתי אותה אפילו כדי שיהיו יותר אובייקטיביים

מה שאני רוצה להגיד זה שברזיל היא לא המדינה האידיאלית לגור בה , אתה צריך להבין את הקשיים שיהיו לך שם כמו שפה , עבודה (כסףףף!1) וכו'.
היית בכלל בברזיל ? איך החלטת שתרצה לגור דווקא שם ? אני לא חושב שאתה מבין לאיפה אתה נכנס.
אם אתה מליין ואתה מסודר לכל החיים ואתה לא צריך לעבוד כי יש לך כסף לכל מה שתרצה וואלה תהנה - ברזיל אחלה למקום לחגיגות .
אם תצטרך לעבוד ולפרנס - רד מזה.

חח גבר מה ברזיל? מה בת זוג? אתה בן 15, אני בגיל הזה עוד לא ידעתי להפעיל את הקטן.
ועכשיו לנושא- ברזיל זו מדינה לא כזאת מפותחת, למה לעבור לשם? אם כבר לעבור אז לפחות לאיזו מדינה באירופה, ללמוד באוניברסיטה שם, או לארצות הברית ללמוד, הכי חשוב זה ללמוד במקום טוב, מה שבברזיל פחות אפשרי. שלא תבין לא נכון, אתה יכול אחרי הצבא לטוס לברזיל עם חברים לעשות טיול של אחרי צבא וללכת למסיבות, להשתולל, לזיין, לשתות ולהנות אבל בסופו של דבר לחזור לארץ ולעשות משהו עם החיים שלך.
אם אתה לחוץ על הבחורה וחושב שהיא אהבת חייך ואתה באמת מוכן לעזוב הכל ולטוס להיות איתה בברזיל, אז אני מבטיח לך שעוד שנה אתה תשכח אותה ותכיר מישהי אחרת, ככה זה בגיל הזה, אתה חושב שלי זה לא קרה? או הו מה היה לי, גם לי הייתה בגיל הזה בערך (קצת יותר בגיל 17) חברה שחשבתי שזהו זה לכל החיים, אבל אחרי שנה וחצי התגייסתי לצבא שכחתי ממנה והכרתי מישהי אחרת, ואחרי הצבא עוד מישהי ואחר כך עוד מישהי ואז עוד משהי ועכשיו ברוך השם בגיל 30 עוד מעט, אני באמת נמצא עם אהבת חיי, אחרי שהייתי עם הרבה הרבה בחורות במהלך החיים שלי.

בקיצור, תלמד!, תהיה חייל מצטיין!, תשתחרר מהצבא ואז תחשוב עוד פעם אם אתה רוצה לטוס לברזיל עם אותה הנערה שבטח כבר תשכח את שמה.

אתה עדיין תצטרך מסמכים מקומיים כדי להיחשב חוקי. דרכון אירופאי לא יעזור לך שם.
סביר להניח שתצטרך להתחתן עם מישהי שיש לה אזרחות ברזיאלית.

אתה עדיין תצטרך מסמכים מקומיים כדי להיחשב חוקי. דרכון אירופאי לא יעזור לך שם.
סביר להניח שתצטרך להתחתן עם מישהי שיש לה אזרחות ברזיאלית.
אי אפשר להוציא אזרחות בדרך אחרת חוץ מלהתחתן עם ברזילאית? וגם אם לא, אז בטח יש שם משהו כמו הגרין קארד שיש בארצות הברית לא?

אי אפשר להוציא אזרחות בדרך אחרת חוץ מלהתחתן עם ברזילאית? וגם אם לא, אז בטח יש שם משהו כמו הגרין קארד שיש בארצות הברית לא?

אפשר להוציא חוץ מלהתחתן עם ברזילאית אם אתה איש עסקים עשיר או משהו שלממשלת ברזיל יש אינטרס שתיהיה אזרח שלה אז יביאו לך...

אתה יכול לקבל אזרחות/תושבות ע״י:
1. עבודה שתסכים לממן לך את התהליך ותצטרך להוכיח שאתה בעל כישורים שהיא לא יכולה למצוא באופן מקומי (המון כסף ובלאגן)
2. דרך נישואין
3. להשקיע כמה מאות אלפי דולרים בעסק מקומי
4. להיות קרוב משפחה מדרגה ראשונה (אמא-אבא-אח-אחות-סבא-סבתא) שיש לו כבר אזרחות ברזיאלית. זה יכול לקחת אבל כמה שנים עד שתקבל משהו (ככל שאתה מתרחק יותר, משמע סבא-סבתא, ככה תצטרך לחכות יותר זמן).

זה תקף גם לארה״ב. ברזיל דומה בפרוצדורה, רק שזמני ההמתנה קצרים הרבה יותר כי אין כל כך הרבה אנשים שרוצים לעבור לברזיל בניגוד לארה״ב.

הוא יכול להתחרות עבור ברזיל בהרמת משקולות 😃 ואז בטוח יקבל אזרחות...

בגיל 15 השאיפה הכי גדולה שלי הייתה לנגן בלהקת בלאק מטאל(בורזום סטייל)
ושלי הייתה להיות מתופף בלהקת דת' מלודיק בסדר גודל עולמי, והייתי משוכנע כלכך שזה מה שאני הולך לעשות גם אם יתהפך העולם! 😲

ושלי הייתה להיות מתופף בלהקת דת' מלודיק בסדר גודל עולמי, והייתי משוכנע כלכך שזה מה שאני הולך לעשות גם אם יתהפך העולם! 😲
אני מבין שצ'ילדרן אוף בודום לא גייסו אותך לשורותיהם?😲

אני מבין שצ'ילדרן אוף בודום לא גייסו אותך לשורותיהם?😲
לא אוהב COB, היה לנו משהו יחודי יותר בזמנו. 😃
לי אישית תמיד היו משיכות חזקות לסגנון BRUTAL DEATH ודת' מטאל בכללי, יותר לכיוון SFU, CC ומאוד אהבתי LOG.

כתבתי עוד כמה שורות בהודעה הקודמת, ולא, לא היה שיט, רק חלומות ילדות. 😃
טוב בוא לא נהרוס לו את הנושא.

דעתי בנושא: סיים קודם צבא וכשתחשוב בדרך קצת יותר בוגרת, בוא נדבר על זה. 😃

מה נסגר בפורום? אנשים עם דרכון אירופאי רוצים להגר לברזיל? 🤯
עדיף כבר להישאר ב-isra-hell. 😵

למה לחכות לאחרי צבא? אם תעזוב עכשיו לפני שקיבלת צו ראשון לא תצטרך לעשות צבא. אני אומר לך על זה

אני אקח מנוחה קצת מהפורום ושאחזור, אלמד לתת כבוד ולדבר יפה למנהלים פה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עצתי- עזוב את בית הספר (הוא לא שווה כלום), תשיג מספיק כסף שיספיק לך למעבר בטוח לברזיל (משמע- מגורים ותשתית מסודרת),
ותעבור עם בת הזוג שלך (עריכה- רק עכשיו קראתי שכתבת שהיא לא בת הזוג שלך. לדעתי אם אתה עובר איתה לברזיל, מגיע לך משהו קצת מעבר ממנה 😉).
תשכח מתעודת "בגרות" של ביה"ס. אין לה חשיבות. לך תשיג תעודת בגרות אמיתית.

החיים קצרים מדי בשביל להסס כל הזמן ולחשוב בצורה הגיונית. לך על זה. יהיה לך אחלה סיפור לנכדים.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית