הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מגורים בברזיל

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך
עצתי- עזוב את בית הספר (הוא לא שווה כלום), תשיג מספיק כסף שיספיק לך למעבר בטוח לברזיל (משמע- מגורים ותשתית מסודרת),
ותעבור עם בת הזוג שלך. תשכח מתעודת בגרות של בית ספר תיכון. אתה תקבל "תעודת בגרות" על אמת אם תעבור עכשיו.

החיים קצרים מדי בשביל להסס, לך על זה. יהיה לך אחלה סיפור לנכדים.
לנכדים יהיה אחלה סיפור לקרוא בצוואה שלו אחרי הלוויה שלו בגיל 35 אחרי שנהרג ע"י מאבק עם קבוצות פושעים וסמים שהסתבך איתם אחרי שנאלץ לממן את השכר דירה לבת זוגתו הברזילאית שהחליטה בגיל 15 לגור איתו ולא התחרטה אחרי 6 שנים +צבא, סירבה לגור בחלל ואמרה שלום לסוס.

בית ספר עוזבים אם יש כישרון או רעיון, לא אם אין כלום העיקר לדפוק את המערכת

לנכדים יהיה אחלה סיפור לקרוא בצוואה שלך אחרי הלוויה שלו בגיל 35 אחרי שנהרג ע"י מאבק עם קבוצות פושעים וסמים שהסתבך איתם אחרי שנאלץ לממן את השכר דירה לבת זוגתו הברזילאית שהחליטה בגיל 15 לגור איתו ולא התחרטה אחרי 6 שנים +צבא, סירבה לגור בחלל ואמרה שלום לסוס.
בית ספר עוזבים אם יש כישרון או רעיון, לא אם אין כלום העיקר לדפוק את המערכת

תשמע, קראתי את זה עכשיו ונקרעתי מצחוק. תפסיק להיות כזה יבש. החיים קצרים, לך תגשים את החלום שלך

תשמע, קראתי את זה עכשיו ונקרעתי מצחוק. תפסיק להיות כזה יבש. החיים קצרים, לך תגשים את החלום שלך
אני לא יבש אני בעד התגובה שלך והיית צריך לחדד קצת, המערכת זה חרא, אבל לא קל להסתדר בלעדיה
אולם אם יש לך כישרון, או משהוא בידיים, זה כבר משהוא אחר...😛

אני לא יבש אני בעד התגובה שלך והיית צריך לחדד קצת, המערכת זה חרא, אבל לא קל להסתדר בלעדיה
אולם אם יש לך כישרון, או משהוא בידיים, זה כבר משהוא אחר...

אני לא אמרתי מילה על "המערכת". תסביר את עצמך אחי

לא באתי פה בטענות על בית הספר. פשוט אמרתי שלדעתי החלום שלו יותר חשוב מבית הספר כרגע.
ושאם נשים על כף מאזני החוכמה שני אנשים:
מצד אחד, בן אדם שסיים 12 שנות לימוד בבית של אמא.
מצד שני, בן אדם שהגשים את החלום שלו, עבר לגור במדינה אחרת בגיל 16, הרחק מאמא, וקרע את התחת (לא רלוונטי אם חזר או לא).

מי יותר חכם לדעתך?

נערך לאחרונה:
לא באתי פה בטעות על בית ספר. פשוט אמרתי שלדעתי חלום שלו יותר חשוב מהבית ספר כרגע.
מצד שני, בן אדם שהגשים את החלום שלו, עבר לגור במדינה אחרת בגיל 16, הרחק מאמא, וקרע את התחת (לא רלוונטי אם חזר או לא).

מי יותר חכם לדעתך?

אתה באמת חושב שככה מודדים "חוכמה"?

לא באתי פה בטעות על בית ספר. פשוט אמרתי שלדעתי חלום שלו יותר חשוב מהבית ספר כרגע.

מי יותר חכם לדעתך?
אני לא רוצה סתם לזרוק דברים, זה לא שחור ולבן אבל אני מבין אותך

מי יותר חכם לדעתך?

למעט חברה בני 16 יהיה את היכולות(שלא מתוך השרדות) שיאפשרו להם לעשות דבר כזה.
מעט אנשים באופן כללי יצאו ככה מהסייפטי זון שלהם.

אם היו לו את היכולות האלה אני מאמין שהוא היה מוצא את התשובה לשאלה שהוא פרסם פה לבד ו\או מבין שתכנון ברמת ה"שיטה" חמש שנים קדימה הוא לא פרקטי...

אני מאמין שpala יודע בדיוק למה התכוונתי.
הבעייה שבגיל צעיר מדגדג כל הזמן "להגשים חלום". סטטיסטית זו הדרך הבטוחה לסיים ככישלון (או לפחות כ"הצלחה ענייה").

הבעייה שבגיל צעיר מדגדג כל הזמן "להגשים חלום". סטטיסטית זו הדרך הבטוחה לסיים ככישלון (או לפחות כ"הצלחה ענייה").

כי לסיים הכל מהצלחת. להוציא בגרות טובה. להיות חייל טוב. להיות סטודנט טוב. ולהיות בעל מקצוע טובה, זו הצלחה?

כי לסיים הכל מהצלחת. להוציא בגרות טובה. להיות חייל טוב. להיות סטודנט טוב. ולהיות בעל מקצוע טובה, זו הצלחה?
הצלחה זה לעשות את מה שאתה אוהב ולהרוויח מכך יפה מאוד ואם על הדרך קיימת גם משפחה שאתה אוהב וגם תרמת את חלקך למדינה אז כן... זו הצלחה.

הצלחה בחיים = אושר. זה לא משנה מה מצב ההשכלה שלך או מצב חשבון הבנק שלך.
אבל בסופו של יום האדם הממוצע מגדיר אושר כהצלחה כלכלית , חברתית , משפחתית ובריאותית. (והדפוקים שבינינו גם סקוואט גבוה)

גם כיום בגילי אני רוצה להגשים את החלום שלי בדיוק כמו שאמרת - כי זה "מדגדג" ואני לא רואה את עצמי עוסק בשום דבר אחר. מה גם שאני אוהב את זה וטוב בזה.

אני לא מודד הצלחה או כישלון לפי ההכנסה. אני מעדיף להיות עני ומאושר מאשר עשיר ואומלל.
אני בהחלט מודע לכך שכסף=נוחות, וכשבן אדם נמצא במצב נוח, יותר קל לו להיות מאושר, אבל ברוב המקרים זה לא המצב, כי לרדוף אחרי הכנסה גבוהה זה מעגל אינסופי (מכל מיני סיבות, אשמח לפרט)

למעט חברה בני 16 יהיה את היכולות(שלא מתוך השרדות) שיאפשרו להם לעשות דבר כזה.
מעט אנשים באופן כללי יצאו ככה מהסייפטי זון שלהם.
אם היו לו את היכולות האלה אני מאמין שהוא היה מוצא את התשובה לשאלה שהוא פרסם פה לבד ו\או מבין שתכנון ברמת ה"שיטה" חמש שנים קדימה הוא לא פרקטי...

אני לא מבין איך הסקת שאין לו את היכולת. כל דבר מבינים לבד? אף פעם לא קיבלת "כאפת מציאות" מחבר/מורה/מישהו בסביבתך?

הרבה זמן לא קראתי משהו טוב...

אנסה להדגים ואז אסביר, קראתי לאחרונה ספר בנושא שממש חופר בהגדרה הזאת של "מי עשיר באמת"?

בוא נניח לדוגמא שאני ואתה עובדים בחופש הגדול בשתי עבודות שונות, ושנינו לא אוהבים את העבודה שלנו.
בוא נוסיף להנחה הזאת את העובדה ששנינו מרוויחים סכום כסף זהה כלשהו (משתנה X), אבל אנחנו לא עובדים את אותו הזמן,
אני עובד 80 שעות בשבוע בשביל X, ואתה עובד 60 שעות בשבוע בשביל המשתנה X. אני גם מניח שהסכום של X הינו מספיק לשנינו, הוא מספיק לי כי אני חייב שהוא יספיק לי כי אין לי עוד שעות להשקיע בו, והוא מספיק לך כי אם הוא לא היה מספיק- היית עובד יותר.

מבחינה אבסולוטית, אין הבדל בינינו, כי שנינו מרוויחים את המשתנה X.
ובכל זאת, אני חושב שבמצב הזה אתה יותר עשיר ממני.
שנינו מקבלים את המשתנה X והוא מספיק לנו, אתה יותר עשיר כי לך יש יותר זמן פנוי לעשות את הדברים שאתה אוהב ולהגשים את החלומות והשאיפות שלך. (שוב פעם מזכיר לך- אתה לא אוהב את העבודה שלך בדוגמא).

הרבה אנשים רוצים להיות מיליונרים, למה? כי בראש שלהם הם מדמיינים חיים של בטלה בווילה במקום אקזוטי כלשהוא. זוהי לא כ"כ המציאות. המציאות היא שאנשים, בתהליך השגת המיליונים שלהם, משעבדים את עצמם למשרד שלהם, ואפילו לא מספיקים להגשים את החלומות שלהם.

אני חושב שכל אחד צריך לרשום לעצמו סוג של "טבלת חלומות", לחשב כמה זה עולה לו, ולמצוא עבודה שתאפשר לו להשיג את הX כסף שמתאים לו במינימום זמן.

אנסה להדגים ואז אסביר, קראתי לאחרונה ספר בנושא שממש חופר בהגדרה הזאת של "מי עשיר באמת"?

בוא נניח לדוגמא שאני ואתה עובדים בחופש הגדול בשתי עבודות שונות, ושנינו לא אוהבים את העבודה שלנו.
בוא נוסיף להנחה הזאת את העובדה ששנינו מרוויחים סכום כסף זהה כלשהו (משתנה X), אבל אנחנו לא עובדים את אותו הזמן,
אני עובד 80 שעות בשבוע בשביל X, ואתה עובד 60 שעות בשבוע בשביל המשתנה X. אני גם מניח שהסכום של X הינו מספיק לשנינו, הוא מספיק לי כי אני חייב שהוא יספיק לי כי אין לי עוד שעות להשקיע בו, והוא מספיק לך כי אם הוא לא היה מספיק- היית עובד יותר.

מבחינה אבסולוטית, אין הבדל בינינו, כי שנינו מרוויחים את המשתנה X.
ובכל זאת, אני חושב שבמצב הזה אתה יותר עשיר ממני.
שנינו מקבלים את המשתנה X והוא מספיק לנו, אתה יותר עשיר כי לך יש יותר זמן פנוי לעשות את הדברים שאתה אוהב ולהגשים את החלומות והשאיפות שלך. (שוב פעם מזכיר לך- אתה לא אוהב את העבודה שלך בדוגמא).

הרבה אנשים רוצים להיות מיליונרים, למה? כי בראש שלהם הם מדמיינים חיים של בטלה בווילה במקום אקזוטי כלשהוא. זוהי לא כ"כ המציאות. המציאות היא שאנשים, בתהליך השגת המיליונים שלהם, משעבדים את עצמם למשרד שלהם, ואפילו לא מספיקים להגשים את החלומות שלהם.

אני חושב שכל אחד צריך לרשום לעצמו סוג של "טבלת חלומות", לחשב כמה זה עולה לו, ולמצוא עבודה שתאפשר לו להשיג את הX כסף שמתאים לו במינימום זמן.

למה אתה צריך ספר שיסביר לך שאדם שמרוויח יותר כסף לשעה מאדם אחר יכול להיות יותר עשיר?

ורוב האנשים שמרוויחים מיליונים מהעבודה שלהם הם טובים מאוד במה שהם עושים וזה כתוצאה מכך שהם אוהבים את זה או שהם אוהבים את הכסף שמרוויחים מהעבודה ככה שממש לא רע להם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית