הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מבט שני - משקולות חברתיות - אלוף ישראל בהרמת משקולות לנוער מתמודד עם יותר מהספורט

עצוב שזה המצב בארץ, אני חושב צריך להתשמש בתקשורת כדי להביא את אביב לאירופה ולתת לספורטאים בתחום (פווארליפטינג) ספורטאי מצטיין.

• פותח/ת השרשור
עצוב שזה המצב בארץ, אני חושב צריך להתשמש בתקשורת כדי להביא את אביב לאירופה ולתת לספורטאים בתחום (פווארליפטינג) ספורטאי מצטיין.
זה אחד מהם אבל כל עוד לא משקעים בהרמת משקולות אין מצב שישקיעו בפאוורליפטינג..

וואו, התחרות שהייתה בסוף הכתבה פשוט מעוררת רחמים.. אשכרה עשרה אנשים.
המצב בארץ נוראי.

הסרטון די ישן
וכבר אפשר לראות שהמצב משתפר.
לא מזמן הייתה את אליפות אירופה בהרמת משקולות בארץ
זה בטח אומר משהו לא?

אני לא מבין איך מצד אחד הרמה פה אפסית, ההשקעה אפסית, אין כסף אין כלום אבל מצד שני אירחנו פה את אליפות העולם?

אני לא מבין איך מצד אחד הרמה פה אפסית, ההשקעה אפסית, אין כסף אין כלום אבל מצד שני אירחנו פה את אליפות העולם?
ברגע שמדובר בתחרות בסדר גודל כזה שמתארחת בישראל והצלחתה מציגה את ישראל באור מאוד חיובי,
המדינה יודעת לפתוח את הכיס ולעשות שינויים קיצוניים,
אממה, מיד אחרי שהתחרות מסתיימת חוזרים לנק' ההתחלה.

המצב באמת פח אשפה, לפי כמות האנשים שיש בתחרות אפילו רואים שהמודעות של האנשים בארץ שואפת לאפס.
ואני עוד חשבתי שבפאוורליפטינג יבש יחסית, כנראה שבאמת הכל עניין יחסי.
מדינה פח.

הבעיה בתחרות הספציפית הזאת היא שהתחרות הייתה בפרדיס ולא כלכך סימפטי לאנשים להיכנס לשם. אבל באופן כללי המצב באמת פח ואנחנו גם חווים את זה

זו תחרות שחולקה ליומיים, לכן גם פחות אנשים. למרות שהשנה בגלל הקרוספיט כמות האנשים בספורט גדלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית