הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר נמאס! לא יודע מאיפה להשיג חומרים

• פותח/ת השרשור Vile
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Vile

משתמש קבוע
1,071
374
נק' מוניטין:
752
1,071
374
כן, אני יודע שאסור לשאול כאן אף אחד.
כולם אמרו לי לשאול את הגדולים שבחדר הכושר.
שאלתי את כל הענקיים שמזריקים וכולם מכחישים שהם טבעיים, חחחח 120 קילו על 10% שומן והם "טבעי".
הם מתעקשים להגיד לי מאיפה להשיג את כל הסטרואידים.
אני לא מחפש "סטרואיד", אני אפילו לא יודע אם זה נחשב "סטרואיד", אבל אני מחפש אפדרין או קלן.
אף אחד לא תומך או אומר לי מאיפה להשיג קלן.
יש ילד אחד בחדר כושר שטוען שהוא יכול למכור לי קלן אבל הוא רוצה 300 ש"ח על 100 כדורים של 20 מיקרוגרם.
ומן הסתם שהוא גם לא מוכן להגיד לי מאיפה הוא קונה את זה כי ברור שהוא מנסה למכור פה משהו.

קיצור, מאיפה קונים את זה? אני כבר שנה שלמה שובר את הראש וכל המפגרים האלו ששוקלים 120 קילו על 10% שומן אומרים לי שהם לא נוגעים בסטרואידים ולא קלן ולא אפדרין, טוב טוב הבנתי את החרטות שלהם.

אף אחד לא רוצה להגיד לי.

אכן בעיה! יש לי רעיון בשבילך אבל אני אמתין קודם לתשובה של אחד המנהלים ועל פי הלך הרוח אענה לך (תכלס אסור לנו לעזור לך)

• פותח/ת השרשור
אכן בעיה! יש לי רעיון בשבילך אבל אני אמתין קודם לתשובה של אחד המנהלים ועל פי הלך הרוח אענה לך (תכלס אסור לנו לעזור לך)
תודה 😃
רק לא הבנתי למה אסור לעזור.
למה אם משתמש אחר קונה סטרואידים ומבקש עליהם חוות דעת או בדיקת זיוף, אז מותר אבל אם עוזרים לבן אדם אחר אז לא.
נשמע קצת לא הגיוני.
מה בידיוק רוצים מאיתנו לגבי החוק הזה?
למה הוא קיים בכלל שאסור לעזור?
אם אתם נהנים, גם אני רוצה להנות ולהשתמש בחומרים.

אני לא קבעתי את החוקים אבל חוקים צריך לקיים. אם תעבור על הפורום תקרא שהפורום נועד לעזור לאנשים שכבר בתוך התחום לא לטעות , ללמוד מטעויות של אחרים ולהשתפר , ללמוד מחויות של אחרים מנוסים ולקבל איפורמציה מקצועית על התהליכים ההורמנאלים שאנו עוברים בתוך עולם הסטראואידים, ידע זה כוח ומונע טעויות .
אי אפשר לקחת פורום יעוץ ולהפוך אותו לפלטפורמת מסחר , תכלס אם מישהו יגיד
לך אצל מי משיגים וכמה עולה נהפוך כולנו לסוחרים , אל תשכח שאינטרנט זה כלי גלובלי ופתוח לכל החפץ לראות , אין לך שליטה על מי זה נופל . אחריות יותר מידי גדולה.

• פותח/ת השרשור
אני לא קבעתי את החוקים אבל חוקים צריך לקיים. אם תעבור על הפורום תקרא שהפורום נועד לעזור לאנשים שכבר בתוך התחום לא לטעות , ללמוד מטעויות של אחרים ולהשתפר , ללמוד מחויות של אחרים מנוסים ולקבל איפורמציה מקצועית על התהליכים ההורמנאלים שאנו עוברים בתוך עולם הסטראואידים, ידע זה כוח ומונע טעויות .
אי אפשר לקחת פורום יעוץ ולהפוך אותו לפלטפורמת מסחר , תכלס אם מישהו יגיד
לך אצל מי משיגים וכמה עולה נהפוך כולנו לסוחרים , אל תשכח שאינטרנט זה כלי גלובלי ופתוח לכל החפץ לראות , אין לך שליטה על מי זה נופל . אחריות יותר מידי גדולה.
צודק.
לא חשבתי על זה.
הייתי יותר מדי נחוש, כי אני כבר שנה מחפש את הדברים האלו.
אף אחד לא רוצה להגיד לי, אני גר באזור של מפגרים שכליים עם בעיות פסיכיאטריות ושקרנים גרועים (תל אביב).

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית