הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המלצה לשורף שומן ושימוש בו במהלך ואחרי PCT

• פותח/ת השרשור magniv
  • פורסם בתאריך

magniv

משתמש מתחיל
54
3
נק' מוניטין:
4
54
3
אהלן חברים אני בשבוע שני של סייקל טסט אנטט 250 כל 3 ימים למשך חודשיים (סה"כ 2ml), עם 50 מ"ג פרווירון ביום (חושב להפסיק איתו בגלל נשירת שיער), והPCT המתוכנן זה טמוקסיפן וכלומיד.
אני רוצה שבועיים אחרי הזריקה האחרונה להתחיל חיטוב ולפי הצורך (לפי האחוז שומן שיהיה לי) לקחת שורפי שומן.
יש לי בעיות ברכיים, איזה שורף שומן יהיה הכי יעיל ללא אירובי? קלן, אפדרין, יהומבין או אולי משהו אחר?
יצא לי לקרוא שקלן עוזר מאוד בPCT בשמירה על מסת השריר, אמת?
עוד דעות המלצות משהו?

אהלן חברים אני בשבוע שני של סייקל טסט אנטט 250 כל 3 ימים למשך חודשיים (סה"כ 2ml), עם 50 מ"ג פרווירון ביום (חושב להפסיק איתו בגלל נשירת שיער), והPCT המתוכנן זה טמוקסיפן וכלומיד.
אני רוצה שבועיים אחרי הזריקה האחרונה להתחיל חיטוב ולפי הצורך (לפי האחוז שומן שיהיה לי) לקחת שורפי שומן.
יש לי בעיות ברכיים, איזה שורף שומן יהיה הכי יעיל ללא אירובי? קלן, אפדרין, יהומבין או אולי משהו אחר?
יצא לי לקרוא שקלן עוזר מאוד בPCT בשמירה על מסת השריר, אמת?
עוד דעות המלצות משהו?
קלן יכול לסייע ב-pct מאחר ומאפשר להמשיך ולשמור על מאזן קלורי חיובי ללא חשש מהשמנה יתרה, עם יתרון בסינטזת החלבון (לא כמו במהלך הסייקל אך עדיין) וכך לעזור לשמר רווחים.
לא הייתי ממליץ להיכנס לחיטוב מיד בתחילת ה-pct. הסטרס על הגוף רב מדי והתוצאות יהיו רעות מבחינת שמירה על רווחי הסייקל מחד וההתאוששות מאידך.
סיים pct, בצע בדיקת דם לבחינת ההתאוששות ואז תתפנה לחיטוב.

• פותח/ת השרשור
קלן יכול לסייע ב-pct מאחר ומאפשר להמשיך ולשמור על מאזן קלורי חיובי ללא חשש מהשמנה יתרה, עם יתרון בסינטזת החלבון (לא כמו במהלך הסייקל אך עדיין) וכך לעזור לשמר רווחים.
לא הייתי ממליץ להיכנס לחיטוב מיד בתחילת ה-pct. הסטרס על הגוף רב מדי והתוצאות יהיו רעות מבחינת שמירה על רווחי הסייקל מחד וההתאוששות מאידך.
סיים pct, בצע בדיקת דם לבחינת ההתאוששות ואז תתפנה לחיטוב.
מצוין תודה גבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית