הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Bayer פקיסטני

BreakingBadSuck

משתמש פעיל
831
225
נק' מוניטין:
736
831
225
למישהו יש מושג איך הטסטווירון של בייר מפקיסטן?
אני תוהה אם יש בכלל סיכוי שהטסט רפואי, כי אני ירגיש די פרייאר ששילמתי על כך יותר.
ההיגיון הפשוט אומר שלא יכול להיות שמדינה כמו פקיסטן יש כל כך הרבה טסט רפואי שהם יכולים לספק איתו את כל העולם, מצד שני אנשים בגוגל אומרים שהטסט מצוין.

ד"א אני מחליף ברנד כי הטסט של מדיטק הוא חרא, לא הרגשתי שינוי הקטן ביותר ממנו.
נראה שזמנה של מדיטק הגיעה גם כן...
1zvbej5.jpg

תשמע אני לא רוצה לבאס אותך אבל יש להם גם טסט אורגנון פקיסטני סוסטנון , והרבה הגיבו עליו שהוא פחות מהמינון שרשום עד שלא תנסה לא תדע

• פותח/ת השרשור
תשמע אני לא רוצה לבאס אותך אבל יש להם גם טסט אורגנון פקיסטני סוסטנון , והרבה הגיבו עליו שהוא פחות מהמינון שרשום עד שלא תנסה לא תדע
איך אני אדע אם הטסט במינון הנכון והגוף שלי לא מגיב אליו?
אני יודע שיש אנשים שצריכים כמות מוגדלת של טסט על מנת לחוות גדילה משמעותית.
אולי כדי לי לעלות את המינון מ150 ל200 מה אתה אומר? (TRT)

• פותח/ת השרשור
אין כבר סבלנות לזה.
קיבלתי גם MRI, גם אולטראסאונד, גם משהו שנקרא ACTH, אפילו שלחו אותי לעשות בדיקת דם במכון פרטי כי כללית לא עושה בדיקת "טסטוסטרון חופשי".
באמת שכבר נמאס, אני כבר מאוגוסט 2013 עובד על זה.

איך אני אדע אם הטסט במינון הנכון והגוף שלי לא מגיב אליו?
אני יודע שיש אנשים שצריכים כמות מוגדלת של טסט על מנת לחוות גדילה משמעותית.
אולי כדי לי לעלות את המינון מ150 ל200 מה אתה אומר? (TRT)
אולי תסביר קצת יותר טוב מה המטרה שלך. 150 ל-200 מ"ג מה? לשבוע?
אם אתה רוצה לבצע סוג של TRT רצוי שתעשה זאת עם מינונים שאתה משוכנע בהם ורצוי ליווי בבדיקות דם בכדי לבצע כיוונון למינונים בהתאם לרמות הטסט החופשי ובנוסף לבחון עד כמה הטסט חופשי ביחס לטוטאל. לכן, כפי שציין @LiorKim עדיף שתעשה זאת דרך רופא.

• פותח/ת השרשור
150 מ"ג לשבוע (של מדיטק 🤮)

אולי באמת כדי שאני אפסיק עם השטויות ואעשה את הבדיקות, חבל רק שאי אפשר לעבור את הפרוצדורה המייאשת הזאת עם טיפול זמני.

150 מ"ג לשבוע (של מדיטק 🤮)

אולי באמת כדי שאני אפסיק עם השטויות ואעשה את הבדיקות, חבל רק שאי אפשר לעבור את הפרוצדורה המייאשת הזאת עם טיפול זמני.
ב-TRT אין זמני. זה הקונספט. 200mg/week זה לא מינון TRT אלא מעל. חבל על הנזק שאתה מסב לעצמך. אם אתה זקוק ל-TRT עשה זאת כמו שצריך. פנה למומחה באופן פרטי.

• פותח/ת השרשור
הוא אינו נמצא ב-TRT.
לגבי הבדיקה, כמובן שניתן, גם אם לא דרך הקופה.
איך אפשר לעבור בדיקה באופן פרטי אתה יכול לפרט?
מצאתי בגוגל כמה מקומות אבל זה נראה לי נורא יקר.
באנגליה בדיקה שכזו עולה בממוצע 100 GBP.

הוא אינו נמצא ב-TRT.
לגבי הבדיקה, כמובן שניתן, גם אם לא דרך הקופה.
אמרת שכשנמצאים בtrt צריך לעשות השוואה ואיזון בין הטסט החופשי לטוטאל.
אין כזו אופציה דרך הקופה, קיבלתי את הבדיקה מהרופא ועל טופס הבדיקה נכתב:
״לא תבוצע בדיקת test free אם טסט טואטל אינו גבולי (8-12)

עשיתי סייקל אחד אם האמפולות האלה ( לפחות זה נראה אותו דבר עד כמה שזכור לי וקיבלתי את זה באריזת קרטון אם ניירת) וזה עבד מצויין. אבל המקור שלי שהרגן לי את זה אמר שיש לזה זיופים בשוק אחד לאחד וקשה לדעת אם זה אמיתי או לא עד שלא מנסים. והוא באצמו ניסה ואמר שאחד המקורות היה זיוף 100% והשני אמיתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית