הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גזר

• פותח/ת השרשור shay1b
  • פורסם בתאריך

shay1b

משתמש מתחיל
185
1
נק' מוניטין:
1
185
1
קראתי שיש דבר כזה יותר מדי גזר...

חיפשתי שעה אם שי איזושהי כמות שמותר לאכול אותה כדי לא לקבל הרעלת בטא קרוטן..... ולא מצאתי

יש לי למישהו מושג אולי? ואני שואל לי כי אני סתם מפגר אני שואל כי אני וואכל גזר בכמויות

אני לא חושב שאם תעבור את ה2 ביום יקרה משהו במולטיויטמנים למינהם יש מינונים מטורפים, לטווח הארוך אולי יכול להזיק אך שוב אני בספק במיוחד אם אתה ספורטאי.

אני לא חושב שאם תעבור את ה2 ביום יקרה משהו במולטיויטמנים למינהם יש מינונים מטורפים, לטווח הארוך אולי יכול להזיק אך שוב אני בספק במיוחד אם אתה ספורטאי.

כן, אבל מה הקטע בלאכול 10 גזרים ביום? אתה בחיטוב אתה רעב אז תאכל פטריות מלפפון דווקא להידבק לגזר..

תפסיק להתעסק בשטויות,
אני לא מבין שאתה אוכל 4/5 גזרים כל יום, ככה שאין לך ממה לחשוש

תסתכל על הכפות ידיים והרגליים, אם יש להן גוון כתום זה יכול להיות בגלל עודף בטא-קרוטן.

לא תמיד. לפעמים תת תפקוד תת-קליני של הבלוטה גורם לזה.
לפני שהתחלתי לקחת את האלטרוקסין הידיים שלי היו כתומות ממש ועכשיו ירד בצורה ניכרת, כולל הבצקות בגוף.

לא תמיד. לפעמים תת תפקוד תת-קליני של הבלוטה גורם לזה.
לפני שהתחלתי לקחת את האלטרוקסין הידיים שלי היו כתומות ממש ועכשיו ירד בצורה ניכרת, כולל הבצקות בגוף.

תקרא מה שכתבתי:
תסתכל על הכפות ידיים והרגליים, אם יש להן גוון כתום זה יכול להיות בגלל עודף בטא-קרוטן.

איזה בצקות? וגם לי יש קצת בעיה של כפות ידיים ורגליים כתומות, אבל זה מגיל צעיר.. לא ממש מייחס לזה חשיבות וגם לא בדקתי אף פעם.

תקרא מה שכתבתי:

איזה בצקות? וגם לי יש קצת בעיה של כפות ידיים ורגליים כתומות, אבל זה מגיל צעיר.. לא ממש מייחס לזה חשיבות וגם לא בדקתי אף פעם.

כאשר הכפות ידיים והרגליים בעלי גוון כתום ויש בגוף בצקות ( הצטברות נוזלים ) אז יש חשש לתת תפקוד של הבלוטה כתוצאה מחומצה שנשארת בתאים ומושכת אליה נוזלים.

בכל מקרה, בדיקות דם תקופתיות אתה עושה? שים לב לערכים של התפקודי כבד - GPT, GGT, ועוד.

ז"א שהתרופה שאתה לוקח עכשיו תביא בסופו של דבר למראה יבש יותר?

בין השאר, התרופה הזו זה בעצם הורמון שנקרא טירוקסין. T4 מורכב משנים חומרים:

1. חומצת האמינו ל-טירוזין
2. יוד

ברגע שאתה לוקח את התירוקסין 80% ממנו מומר לתריודוטירונין (T3 ) מה שמביא לעלייה בקצב חילוף החומרים.

אם אתה לא סובל מתת-תפקוד של הבלוטה זאת תהיה שטות גמורה להשתמש בזה בתור שורף שומן מפני שאתה תדפוק לעצמך את הבלוטה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית