הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טיול לחול מה כדי? איביזה/ווגאס/תאילנד??

gaga1234

משתמש פעיל
392
46
נק' מוניטין:
-3
392
46
טוב חברה אני אחרי צבא ואני רוצה לעשות כמו כל בנאדם נורמלי טיול לחול ביולי כנראה.
אני לא מחפש משהו ארוך אני מחפש משהו בין שבועיים לחודש גג..
התקציב שיש זה 12-13אלף

הכי חשוב לי בעיקרון זה חיי הלילה ושתמיד יהיה מה לעשות מסיבות טובות
והרבה צוצות:s85:.
הבנתי שווגאס בארצות הברית נחשב המקום הכי טוב בחיי לילה ובילויים והכל היום הבעיה שאן לי ויזה
ואמרו לי שאן לי סיכוי להוציא ויזה(כי אן לי עבודה מסודרת ושקשה מאוד להוציא ויזה היום זה נכון?)

עם כן לאיפה הייתם ממליצים ליסוע? תאילנד מישהו פה היה? איך חיי הלילה שם יש מה לעשות שם תמיד? פשוט הבנתי שזה האפשרות הכי זולה..
או שאני ילך על איביזה שידועה בעולם שזה המקום הכי טוב בחיי הלילה אבל מאוד יקר שם הבנתיי..
אשמח להצעות מהחברה שמנוסים פה והיו במקומות ויודעים מה הולך+- בכל מקום..
עם יש לכם מקום שאתם ממליצים עליו שהוא לא תיאלנד/איביזה/ווגאס אשמח גם לשמוע...
תודה.

קודם כל בשעה טובה על השחרור!
בלי קשר לויזה אתה יכול לשכוח מווגאס, התקציב שלך קטן מידי בשביל זה. ובלי קשר לתקציב לא חושב שחיי הלילה שם הכי טובים, אני בכל אופן לא בתלהבתי יותר מידי.
לגבי תאילנד ממליץ לטוס למשהו כמו חודש כשי שתספיק לבקר באיים ולראות הרבה מקומות ולחוות הרבה חוויות. אבל גם פה התקציב שלך די דל. תצטרך לפחות 15K.
לגבי איביזה וואלה הרבה שנים חלמתי על איביזה אבל לא יצא לי לבקר שם. בכל אופן שם זה באמת נטו מסיבות אחכוהול וכאלה. מבחינת תקציב זה יתאים לך לשבועיים בכייף.
אני מציע לך לשקול אפשרות של מיני יורו טריפ. נגיד פראג, גרמניה והולנד. לתקופה של משהו כמו שבועיים. גם חיי לילה על רמה, כמה מלא כוסיות. החסרון שאין שם בטן גב וכאלה.
המלצה אישית שלי היא תאילנד ואם לא תאילנד אז מיני יורו טריפ.
בהצלחה!

יש המון מקומות עם מסיבות בחו״ל, כמו מאליה ביוון, בורגס בבולגריה ואיה נאפה, כמובן שאם יש לך ביצים אתה יכול גם לרדת לסיני חח.
כל מה שציינתי מיועד בדרך כלל לנערים קטנים ומושתנים שנוסעים לזיין, אם אתה רוצה דברים יותר איכותיים אז כבר זה עולה יותר, דרום אמריקה זה אחלה מקום, גם גרמניה ואנגליה לא פראייריות. אבל שוב, זה עולה יותר. פעם חלום חיי היה לטוס לטומורולנד, אם אתה תעשה מאמץ ותגייס עוד כספים אתה יכול לטוס לשם, זה בבלגיה לא כזה יקר, הכרטיס עצמו יקר אבל.

• פותח/ת השרשור
קודם כל לטורמולאנד נגמרו הכרטיסים ממזמן אז זה לא רלוונטי

ובנוגע לעצה שלך ARISTO לא הבנתי בתיאלנד יש חיי לילה טובים או לא? מה הולך שם בדיוק?
ואיך הגעת ש 13אלף לא יספיק? אני מכיר אנשים שנסעו לתיאלנד ל3שבועות והוציאו משהו כמו 10אלף-9אלף אז למה תחושב
שאן לי מספיק כסף?
שוב המטרה נטו חיי לילה וכוסיות לא לטייל ולראות נופים וכאלו זה פחות מעניין אותי.
בנוגע לויזה באמת אן לי סיכוי להוציא וזה כלכך קשה? ...

אם אתה רוצה כוסיות אז טוס לשוודיה!!
חח ועכשיו ברצינות, אתה יכול לטוס למאליה, שמעתי שהולך שם סדום ועמורה, בדיוק כמו שאתה אוהב. הכי משתלם בתקציב שלך, אתה לא יכול לצפות עם 12 אלף להתחיל לעשות שבועיים בווגאס ולישון בבלאג׳יו לזיין בסוויטה ולראות מלמעלה את המזרקה תוך כדי, תחכה קצת, עוד כמה שנים תעשה טיול כזה גדול, כשיהיה לך קצת יותר כסף, אם לבינתיים אתה רוצה משהו בתקציב שלך אז טוס למאליה, שבועיים תטחן שם את כל בנות האי, תקנה הרבה דברים בדיוטי (ביוון אין כזה דברים לקנות) ותחזור חזרה לארץ.

קודם כל לטורמולאנד נגמרו הכרטיסים ממזמן אז זה לא רלוונטי

ובנוגע לעצה שלך ARISTO לא הבנתי בתיאלנד יש חיי לילה טובים או לא? מה הולך שם בדיוק?
ואיך הגעת ש 13אלף לא יספיק? אני מכיר אנשים שנסעו לתיאלנד ל3שבועות והוציאו משהו כמו 10אלף-9אלף אז למה תחושב
שאן לי מספיק כסף?
שוב המטרה נטו חיי לילה וכוסיות לא לטייל ולראות נופים וכאלו זה פחות מעניין אותי.
בנוגע לויזה באמת אן לי סיכוי להוציא וזה כלכך קשה? ...
תאילנד טוב להכל, גם לחיי לילה. והכל שם יחסית זול. אולי האנשים שאתה מכיר קצת חסכו בהוצאות. אל תשכח שרק כרטיס טיסה עולה מעל אלף דולר. אם אתה מחפש נטו חיי ליחה אז אולי יספיק. לא יודע, קשה להגיד. בכל מקרה כולם ממליצים גם לטייל ולא רק לבלות במועדונים. אבל זאת כבר העדפה שלך.
בנוגע לויזה נפתח פוסט לפני כמה ימים תחפש שם. לחיילים משוחררים די קשה חהוציא. אבל שוב זב תחוי בנתונים האישיים שלך. אבל עזוב ווגאס, עדיף תאילנד.

• פותח/ת השרשור
תאילנד טוב להכל, גם לחיי לילה. והכל שם יחסית זול. אולי האנשים שאתה מכיר קצת חסכו בהוצאות. אל תשכח שרק כרטיס טיסה עולה מעל אלף דולר. אם אתה מחפש נטו חיי ליחה אז אולי יספיק. לא יודע, קשה להגיד. בכל מקרה כולם ממליצים גם לטייל ולא רק לבלות במועדונים. אבל זאת כבר העדפה שלך.
בנוגע לויזה נפתח פוסט לפני כמה ימים תחפש שם. לחיילים משוחררים די קשה חהוציא. אבל שוב זב תחוי בנתונים האישיים שלך. אבל עזוב ווגאס, עדיף תאילנד.
יש לך נסיון בתיאלנד היית שם שאתה יודע מה הולך שם בדיוק?
אז מה כל השמועה שיש שם מלא קוקיסנלים וגועל נפש מה שהולך שם? זה לא נכון תאומר?..
ותיאלנד היא ענקית איפה בדיוק כדי להיו תשם עם אני מחפש חיי לילה /וצוצות?..
אם אתה רוצה כוסיות אז טוס לשוודיה!!
חח ועכשיו ברצינות, אתה יכול לטוס למאליה, שמעתי שהולך שם סדום ועמורה, בדיוק כמו שאתה אוהב. הכי משתלם בתקציב שלך, אתה לא יכול לצפות עם 12 אלף להתחיל לעשות שבועיים בווגאס ולישון בבלאג׳יו לזיין בסו*אין לציין חנויות מחו"ל באתר* ולראות מלמעלה את המזרקה תוך כדי, תחכה קצת, עוד כמה שנים תעשה טיול כזה גדול, כשיהיה לך קצת יותר כסף, אם לבינתיים אתה רוצה משהו בתקציב שלך אז טוס למאליה, שבועיים תטחן שם את כל בנות האי, תקנה הרבה דברים בדיוטי (ביוון אין כזה דברים לקנות) ותחזור חזרה לארץ.
איפה זה מאליה בכלל כמה עולה לטוס לשם לשבועיים??
ומה בדיוק יש שם אפשר פרטים?

זה ביוון, תחפש דילים, לא חסר דילים ליוון, וגם למאליה בקיץ יש המון דילים לצעירים, יש שם בעיקר מסיבות.

• פותח/ת השרשור
אחי מאליה זה כמו בורגס/איה נאפה וכל זה
זה יותר לידלים בני 18-19 לפני צבא
אני אחרי צבא אחי אני מחפש משהו יותר טוב מזה וזה מקומות שטסים עליהם גג לשבוע..

ככה הבנתי.

אחי מאליה זה כמו בורגס/איה נאפה וכל זה
זה יותר לידלים בני 18-19 לפני צבא
אני אחרי צבא אחי אני מחפש משהו יותר טוב מזה וזה מקומות שטסים עליהם גג לשבוע..

ככה הבנתי.
זה נכון, אני גם אמרתי את זה אם תסתכל בהודעות שכתבתי.
דברים יותר רציניים עולים כסף, ועולים הרבה, אני לא מבין למה עכשיו בלחץ לנסוע למקום יקר כשאין כסף במקום להתפשר ולנסוע למקום פחות ברמה או פשוט לדחות ולאסוף עוד קצת כסף ולטוס כמו שצריך, אני טס ביולי עם אחי לארה״ב, אני כבר בן 30 אוטוטו ורק עכשיו אני עושה את הטיול הזה, התארגנתי קודם על החיים שלי ועכשיו כבר שיש לי יותר כסף וזמן אז אני מרשה לעצמי לטוס, ועכשיו אני טס בתקציב מטורף של המון כסף וזה באמת יהיה ה-טיול שכל החיים כולם מחכים לו, אני לא חוסך בכלום וכל מה שאני ירצה לעשות וכל מקום שאני ירצה להיות בו אני יהיה, נכון שאני ישבתי בבית ולמדתי ועבדתי כשכל החברים שלי טסו לחו״ל אחרי הצבא, אבל עכשיו כל זה עומד להשתלם.

• פותח/ת השרשור
שמע אתה מדבר על 12אלף כאילו זה כלום שוב אני מחפש משהו לשבועיים שלוש
וזה מספיק כסף בישביל טיול כזה אתה ממש מגזים..
בסך הכל אני עדיין מתלבט
ואן לי מושג מה הכי משתלם מבחינת מחיר/ואיפה יהיה הכי טוב מבחינת חיי לילה וצוצות.

לגביי תאילנד, אם תתארגן על כסף לכרטיסים(בנפרד מה13K)אתה תהנה מאוד שם.
תדאג שאתה טס בLOW SEASON...

וגאס עם פחות מ20 אין על מה לדבר. גם איביזיה יחסית יקרה.

תאילנד זה ה-מקום.
אחלה מסיבות , אחלה בחורות, אחלה חופים הכל יחסית זול ונגיש.
הקטע בתאילנד שאתה באמת מרגיש בחופש כל יום שייקים , מאסז'ים וים ובערב מסיבות חוף אלכוהול ובחורות ואין שם את מי 'להרשים' עם כסף או פוזה (כמו בוגאס או איביזיה) שם אתה נטו אתה עם בגד ים ב90 אחוז מהזמן והבחורות אחחח הבחורות קיצר עשית לי חשק לחזור, סע לתאילנד (ממליץ על דצמבר ינואר פברואר)

וואוווו ווגאס זה החלום שלי.... אני עוד מלפני הגיוס חוסך לטיול כזה חחחח הבעיה שנתנו לי ויזה עד חודש לפני השחרור אני לא יודע מה לעשות עם זה....
לשאלתך המליצו לך פה על איה נאפה מאליה וכל אלה, אני הייתי באיה נאפה לפני צבא והיה פשוט מטורף.. לא עלה יקר בכלל והבחורות שם ברמה כמעט כולן היו מאנגליה וארצות הברית אבל שוב פעם זה די טיול של לפני צבא.
תאילנד יכולה להיות אופציה טובה בהחלט ואני חושב ש 12 אלף כן יספיקו לך אם לא תתפרע שם יותר מדי כי בכל זאת אתה צריך לעבור הרבה ממקום למקום ולראות את האייים.
איביזה לדעתי יקר מדי למרות ששמעתי שמטורף שם.
ווגאס זה ווגאס אבל באמת התקציב בשביל זה נראה לי קטן מדי

מאליה ובורגס זה לילדים וגם אין מה לעשות שם שבועיים שלוש תוך שבוע אפילו פחות כבר מיצית.
מהאפשרויות שהבאת - תאילנד בהחלט. זה גם מתאים עכשיו להיעלם לחודש למה אחרי זה כבר תתחיל לעבוד יהיה לך קשה לפנות חודש תלוי במה שתעבוד כמובן.
אם אתה לא שולל אבל אז תשקול גם יורוטריפ של אמסטרדם-ברלין-עוד איזה ארץ צ'כיה או בלגיה, אני השתחררתי חודש שעבר וטסתי לשבוע באמסטרדם עם חברים ובאמת שהיה שם מטורף.

• פותח/ת השרשור
יש פה מישהו שהיה בתאילנד ויכול לספר לי מה הולך שם בדיוק?
מבחינת חיי לילה בחורות ומה יש לעשות שם ביום יום??

ולמה תם חושבים ש 12-13אלף לא יספיק לווגאס/איביזה לשבוע שבועיים ? לכמה כמה כבר יעלה
שוב אני אומ הטיול יהיה גג שבועיים שלוש לא יותר מזה.

ווגאס רק הטיסות זה המון כסף, 16 שעות טיסה.
בנוסף, הכל יקר שם, כל דבר שתרצה לעשות שם עולה הרבה, החל ממלונות ועד מסעדות שתרצה לאכול בהן, המסיבות שם הן הכי טובות בעולם אבל המחיר בהתאם.
אם אתה תרצה שישימו עליך שם זין אתה צריך הרבה שופוני, שם כולם מפוצצים בכסף, לסיכום- תיאלנד תהיה הרבה יותר עדיפה בשבילך במסגרת התקציב וגם בכללי במצב שלך הנוכחי בתור חייל שהשתחרר הרגע. הכל זה מניסיון של אחי שהיה שם כמה פעמים, אני עומד להיות שם עוד מעט.

שבועיים בוגאס זה משהו כמו 30-40 אלף ש"ח

ובלי קשר לא ראית מה כתבתי לך על תאילנד? אם אתה רוצה לשאול שאלות ספציפיות תשאל ואני אענה לך

אני במקומך הייתי חוסך עוד קצת (מוצא עבודה וקורע את התחת חודש-חודשיים) ועף לתאילנד.

תאילנד.
לדעתי 13 אלף יספיקו לך לתאילנד לשלושה שבועות ואם נופים לא מעניינים אותך ואתה מחפש רק מסיבות אז כנראה שגם הזמן הזה יספיק לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית