הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איפה כל אוהדי ההצלחות של ברצלונה?!?!?

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך

talp

משתמש משקיע
4,968
4,036
נק' מוניטין:
12,989
4,968
4,036
קאנטרי זכרון
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.398.168039.html

"אתם עוד תחטפו מבאיירן כמו שאנחנו חטפנו שנה שעברה...."
זאת השנה של ריאל!!!

הטיקי טאקא חלף מן העולם... להתמסר לרוחב לא נותן כלום, מספיק התקפה אחת טובה ומהירה שתפרק את כל הסגנון משחק של באיירן (משחק ראשון) ושלא נדבר על המשחק השני.. הנאת כדור ושליטה זה חרטא.

אני אוהד של ברצלונה,
ריאל מדריד ללא ספק קבוצה מצויינת, לדעתי הכי טובה מאז שנת הטרבל של בארסה.
מגיע לריאל השנה לקחת את האלופות לדעתי, קבוצה רעבה שמגיע עם רעל בעיניים למאניטיים ויודעת לנצל הזדמנויות בצורה מדהימה.
ואגב, לא מתבייש לומר זאת- רונאלדו השחקן הטוב בעולם כיום.

מתישהו הבלוף של הפיקי פקה של פפ היה צריך להתגלות.

אני אפילו לא מדבר על ריאל, יונייטד ב-2 המשחקים נגד באיירן הייתה יעילה יותר.

אם רובין וון פרסי היה משחק אני חושב שהיינו בהחלט יכולים לעבור, באמת שהם לא בשמיים. בגלל שהם מפרקים כל מה שזז בליגה הגרמנית וסיימו את הליגה במרץ הם באים בלי רעב.

אם באיירן הייתה משחק בליגה האנגלית אני לא חושב שהיה להם כ"כ קל לקחת אליפות, בטח לא בזמן ובפער כזה.

אתמול ראו שכמעט כל מתפרצת של ריאל הייתה גול, נויר שיחק כמו בלם אחורי. כמעט כל כדור במתפרצות של ריאל הוא יצא מהרחבה שלו.

אם רובין וון פרסי היה משחק אני חושב שהיינו בהחלט יכולים לעבור, באמת שהם לא בשמיים. בגלל שהם מפרקים כל מה שזז בליגה הגרמנית וסיימו את הליגה במרץ הם באים בלי רעב.

אם באיירן הייתה משחק בליגה האנגלית אני לא חושב שהיה להם כ"כ קל לקחת אליפות, בטח לא בזמן ובפער כזה.

אתמול ראו שכמעט כל מתפרצת של ריאל הייתה גול, נויר שיחק כמו בלם אחורי. כמעט כל כדור במתפרצות של ריאל הוא יצא מהרחבה שלו.

יש לציין לטובה את ההגנה המעולה של ריאל, זה לא שרק שיטת הטיקי טקה לא יעילה.
לגבי השיטה של בארסה, זה כבר סיפור אחר כי הם לא מנצלים שום התקפה כמו שצריך.

צריך גם לדעת לא להיסחף. הטיקי טקה של פפ ובארסה זה הכדורגל הכי יפה, חכם ואפקטיבי שנראה מזה עשורים רבים.
כמו כל דבר בחיים, זה דעך וכנראה כבר לא יחזור לעצמו, בעיקר בגלל שהשילוב של השחקנים בתקופה הטובה של בארסה הוא שילוב של אחד ל...
(כל זה נאמר מאוהד שרוף של ריאל מזה 14 שנה)

• פותח/ת השרשור

אני מזכיר לך שפ.ס.ז עם אנצ'לוטי עפו שנה שעברה מול בארסה על הפרש שערים.. באמת שלא הייתה עדיפות לבארסה על פריס, למרות שלבארסה יש וותק וניסיון פי כמה על פריס...ככה שהטיקי טאקה הוא לא כזה טוב כמו שעושים ממנו.
ועכשיו אנצ'לוטי הוכיח שהוא מאמן גדול ומצא שיטת משחק מעולה כנגד ההחזקה בכדור גם של פפ וגם של טאטא מרטינו (בגביע, ובמשחק שהפסדנו 4-3 בזכות הנבדל של נייאמר והאדום... ריאל שיחקו יותר טוב עד האדום)

למרות שאני לא רואה את זה קורה אני מאד מקווה שצלסי תגיע לגמר היום. יהיה מגניב לראות מה מוריניו יעשה מול ריאל (בטח פנדלים...)

רונאלדו שחצן ורק על זה אני שונא אותו, לא משנה מה הוא יעשה.

אולי העונה הזו ריאל הקבוצה הכי טובה אבל יש סיכוי גדול מאוד שהם יסיימו את העונה הזאת רק עם גביע השוקו כי את הליגה אתלטיקו כנראה לוקחת ואת האלופות אם צ'לסי עולה אז חמוריניו יתבנקר נגדם וישיג בדרך לא דרך ניצחון

אולי העונה הזו ריאל הקבוצה הכי טובה אבל יש סיכוי גדול מאוד שהם יסיימו את העונה הזאת רק עם גביע השוקו כי את הליגה אתלטיקו כנראה לוקחת ואת האלופות אם צ'לסי עולה אז חמוריניו יתבנקר נגדם וישיג בדרך לא דרך ניצחון

לא חושב שגם אם נגיע לגמר ננצח את ריאל, אפילו מוריניו לא עד כדי כך טוב. הלוואי שאתבדה

לא חושב שגם אם נגיע לגמר ננצח את ריאל, אפילו מוריניו לא עד כדי כך טוב. הלוואי שאתבדה

זה לא כזה קשה לנצח אותם כי עם כל הכבוד למרות שברגע זה הם הקבוצה הטובה בעולם הם לא ברמה של ברצלונה של פפ ומוריניו ניצח אותם עם אינטר

זה לא כזה קשה לנצח אותם כי עם כל הכבוד למרות שברגע זה הם הקבוצה הטובה בעולם הם לא ברמה של ברצלונה של פפ ומוריניו ניצח אותם עם אינטר

כן אבל צ'לסי מגיעה פצועה מתה...אין שוער אין מגן השחקן הכי טוב לא שיחק כבר איזה חודש

היום הוא ישחק לדעתי, השאלה איך...

ועם כל הכבוד לאלונזו...

אם אתה זוכר בחודשיים הראשונים של העונה אלונסו לא שיחק ובאות זמן ריאל איבדה את רוב הנקודות שלה וכנראה אם הוא לא היה נפצע כרגע היא הייתה מקום ראשון בליגה עם פער דיי גדול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית