איפה כל אוהדי ההצלחות של ברצלונה?!?!?

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך
"איפה כל אוהדי ההצלחות של ברצלונה"? הנה, פה. 😃
ההבדל בין בארסה לריאל, ובעצם לכל קבוצה אחרת, הוא במערכת. הלה מאסיה זה החלק הכי חשוב במועדון.
הקבוצה הכי טובה בהיסטוריה, גדלה מאותה אקדמיה. השחקן הכי טוב בעולם גדל שם. הקשרים הכי טובים בעולם גדלו שם. חלק מהשחקנים הגדולים ביותר גדלו שם.
אמנם העידן הנוכחי של בארסה ככל הנראה נגמר, אבל בניגוד לריאל, קבוצת הנוער של בארסה לקחה את ליגת האלופות לנוער.
אז ככול הנראה ב-3-4 עונות הקרובות בארסה תתבסס על רכש כמו רוב הקבוצות ופחות על הנוער, אבל בקרוב מאד זה הולך להשתנות ויבוא עוד דור שירכיב את הקבוצה הטובה בעולם.
שמת לב להבדל בין בארסה ב' לקסטיליה? לכמות שחקני הנוער? כמה אסונות ומלחמות עבר המועדון, לעומת ריאל? אתה מודע לכמה תארים והישגים ריאל השיגה בזכות עזרה מהשלטון?
אז נכון, יש מלא טרמפיסטים בברצלונה, אבל הקבוצה היא ללא ספק יותר ממועדון. אין עוד קבוצות עם כמות כזו של שחקני בית, עם כזו נשמה והיסטוריה. לאהוד את ריאל, מועדון מפונק שהשלטון תמך בו וסידר לו המון תארים ונצחונות, מועדון בלי נשמה שכל הבסיס שלו זה כסף, כסף ועוד כסף זה הרבה יותר "אוהד הצלחות" מאשר ברצלונה.

התחלת יפה, אבל על הסוף עדיף שהיית מוותר. אוהד הצלחות זה מישהו שאוהד את הקבוצה שמצליחה באותה תקופת זמן. לאהוד את ריאל זה רחוק מאוד מלהיות אוהד הצלחות.
קבוצה בלי נשמה? תחזור לתקופה שבה בדיוק למדת ללכת ולדבר ותבדוק כמה חסרת נשמה הייתה אז ריאל מדריד.
לגבי המועדון המפונק שהשלטון סידר לו תארים ונצחונות אני אפילו לא אגיב. עד עכשיו תפסתי אותך בתור מישהו שאומר דברים נבונים ולא סתם זורק קלישאות לאוויר.

התחלת יפה, אבל על הסוף עדיף שהיית מוותר. אוהד הצלחות זה מישהו שאוהד את הקבוצה שמצליחה באותה תקופת זמן. לאהוד את ריאל זה רחוק מאוד מלהיות אוהד הצלחות.
קבוצה בלי נשמה? תחזור לתקופה שבה בדיוק למדת ללכת ולדבר ותבדוק כמה חסרת נשמה הייתה אז ריאל מדריד.
לגבי המועדון המפונק שהשלטון סידר לו תארים ונצחונות אני אפילו לא אגיב. עד עכשיו תפסתי אותך בתור מישהו שאומר דברים נבונים ולא סתם זורק קלישאות לאוויר.
אז אני מתאר לעצמי ש-99% בארץ אוהדים את ריאל כי הם מקום 19 בליגה והם 5 נקודות מתחת לקו האדום, נכון?
רוב האוהדים היום של ריאל, לפחות בארץ, אוהדים אותם בגלל שהם קבוצת צמרת/BBC/CR7 וכו'.
מן הסתם שלריאל היו כל מיני תקופות, אבל בשנים האחרונות זה לא ככה. אתה יכול לקרוא על גנרל פרנקו וה-11-1 בקלאסיקו בגביע המלך ולראות כמה שלא הייתה תחרות לריאל.
אני לא אומר שריאל מדריד תמיד קבוצה מגעילה ולא שכל אוהדי ריאל אוהדי הצלחות (גם לברצלונה לא חסרים, ובכללי לכל המועדונים הגדולים היום) אבל אני רק בא להראות שריאל לא עד כדי כך נקייה שאפשר לצחוק על ברצלונה והאוהדים שלה.

אז אני מתאר לעצמי ש-99% בארץ אוהדים את ריאל כי הם מקום 19 בליגה והם 5 נקודות מתחת לקו האדום, נכון?
רוב האוהדים היום של ריאל, לפחות בארץ, אוהדים אותם בגלל שהם קבוצת צמרת/BBC/CR7 וכו'.
מן הסתם שלריאל היו כל מיני תקופות, אבל בשנים האחרונות זה לא ככה. אתה יכול לקרוא על גנרל פרנקו וה-11-1 בקלאסיקו בגביע המלך ולראות כמה שלא הייתה תחרות לריאל.
אני לא אומר שריאל מדריד תמיד קבוצה מגעילה ולא שכל אוהדי ריאל אוהדי הצלחות (גם לברצלונה לא חסרים, ובכללי לכל המועדונים הגדולים היום) אבל אני רק בא להראות שריאל לא עד כדי כך נקייה שאפשר לצחוק על ברצלונה והאוהדים שלה.

למה זה שריאל קבוצה מגעילה בתקופה האחרונה קשור איכשהו לברצלונה? למה אי אפשר לבקר אובייקטיבית קבוצה כלשהי בלי קשר לאיזה קבוצה אתה אוהד ומי היריבה המושבעת שלה?
אתה כתבת שטויות בהודעה שלך על ריאל, כמעין מגננה הזויה על ברצלונה ותו לא. אותי זה קצת עצבן שילד בן 15 בא ואומר שריאל היא קבוצה בלי נשמה, אז העמדתי אותך במקום. זה הכל.
לגבי העבר של ריאל והסטוריה של כדורגל באופן כללי, אל תדאג לי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית