הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מינונים של דוסטינקס

• פותח/ת השרשור Nikita
  • פורסם בתאריך

Nikita

משתמש פעיל
769
80
נק' מוניטין:
183
769
80
מדלג
שלום, יש לי שאלה לגבי מינונים של דוסטינקס. קראתי את זה:
http://amigo.org.il/index.php?option=com_content&view=article&id=54&Itemid=64
ועוד מקומות והבנתי שמינון של דוסטינקס למקרה של פרולקטינומה הוא 2-4 מג ביום. כאן בפורום המליצו לי על לקיחת 0.5 מג בשבוע. ההבדלים פה עצומים, השאלה אם בכלל תיהיה השפעה כלשהי עם מינון כזה נמוך.
יש לי רמה מטורפת של פרולקטין, בבדיקה ראשונה התגלה 600+ בבדיקה שניה 550~.
לפי מה מחליטים איזה מינון של דוסטינקס ולמי מיועד המינון הנמוך של 0.5 מג בשבוע? אני מבולבל בקיצור... היום לקחתי כדור ראשון של 0.25 מג. לא במרשם רופא דבר שני שלא קשור לפוסט אבל אני חייב תשובה עליו. אלה הם מים בקטריוסטטים או מים סטרילים:

קבצים מצורפים

• IMG-20140430-WA0001.jpg
    IMG-20140430-WA0001.jpg
    KB 14 · צפיות: 379
שלום, יש לי שאלה לגבי מינונים של דוסטינקס. קראתי את זה:
http://amigo.org.il/index.php?option=com_content&view=article&id=54&Itemid=64
ועוד מקומות והבנתי שמינון של דוסטינקס למקרה של פרולקטינומה הוא 2-4 מג ביום. כאן בפורום המליצו לי על לקיחת 0.5 מג בשבוע. ההבדלים פה עצומים, השאלה אם בכלל תיהיה השפעה כלשהי עם מינון כזה נמוך.
יש לי רמה מטורפת של פרולקטין, בבדיקה ראשונה התגלה 600+ בבדיקה שניה 550~.
לפי מה מחליטים איזה מינון של דוסטינקס ולמי מיועד המינון הנמוך של 0.5 מג בשבוע? אני מבולבל בקיצור... היום לקחתי כדור ראשון של 0.25 מג. לא במרשם רופא דבר שני שלא קשור לפוסט אבל אני חייב תשובה עליו. אלה הם מים בקטריוסטטים או מים סטרילים:
התרופה מיועדת לבעיות פרלקטומניה ולנשים , מה שממליצים לקחת זה 0.5 מג בשבוע ולחלק לפעמיים במרווחים של 3.5 ימים כזמן החיים של התרופה זה המינון המיועד למי שלקח נור-19 טרן או דקה , אני כעת בשבוע השלישי ואני מרגיש ממש טוב מבחינת החשק המיני עלה פלאים . בשבילי כל סייקל שאני לוקח נור-19 אני משלב דוסטי או קבותרים , ומה שיש לך זה מים להזרקה ללא בנזיל אלכוהול

• פותח/ת השרשור
תודה זה מה שחשבתי בנוגע למים. תשמע בנוגע לדוסטינקס לא חושב שהטיפול הקטן הזה יעזור לי. עוד אין לי ניסיון מעשי עם אף חומר והרמות פרולקטין שלי באמת בשמים. הייתי מנחש שיש לי גידול בפרולקטינומה והטיפול לכך במינונים יותר גדולים.. בכל מקרה התור לאנדוקרינולוגית בעוד שלושה חודשים בנתיים אקח תמינון הקטן הזה אראה אם תיהיה לזה משמעות לגבי.
באם וזה לא יוריד רמות פרולקטין זה חכם להתחיל סייקל במצב כזה? השאלה אם תיהיה החמרה.

תודה זה מה שחשבתי בנוגע למים. תשמע בנוגע לדוסטינקס לא חושב שהטיפול הקטן הזה יעזור לי. עוד אין לי ניסיון מעשי עם אף חומר והרמות פרולקטין שלי באמת בשמים. הייתי מנחש שיש לי גידול בפרולקטינומה והטיפול לכך במינונים יותר גדולים.. בכל מקרה התור לאנדוקרינולוגית בעוד שלושה חודשים בנתיים אקח תמינון הקטן הזה אראה אם תיהיה לזה משמעות לגבי.
באם וזה לא יוריד רמות פרולקטין זה חכם להתחיל סייקל במצב כזה? השאלה אם תיהיה החמרה.
אין שום צורך לעבור מינון של 1.5mg/e3d. מדובר במינון הנמצא מתאים לטיפול ברמות פרולקטין במצב של מיקרו/מאקרו-פרולקטינומה .
לדוסטינקס לא מפתחים עמידות כמו לברומוקריפטין כך שהמינון שציינתי אמור לסייע.
במידה וזה לא יסייע תוכל לנסות Quinagolide Hydrochlorid, דופאמין רצפטור אגוניסט היעיל חותר להורדת רמות פרולקטין במינון של 0.6mg/ed.

• פותח/ת השרשור
ה
אין שום צורך לעבור מינון של 1.5mg/e3d. מדובר במינון הנמצא מתאים לטיפול ברמות פרולקטין במצב של מיקרו/מאקרו-פרולקטינומה .
לדוסטינקס לא מפתחים עמידות כמו לברומוקריפטין כך שהמינון שציינתי אמור לסייע.
במידה וזה לא יסייע תוכל לנסות Quinagolide Hydrochlorid, דופאמין רצפטור אגוניסט היעיל חותר להורדת רמות פרולקטין במינון של 0.6mg/ed.
הבנתי. זה חומר יקר אהל ונשארו לי רק 7.5 כדורים של חצי מג. מה אתה מייעץ לעשות? לקנות עוד 8 כדורים ולהגדיל מינון? לכמה זמן? עכשיו לקחתי 0.25 אני יכול להגיל ל0.5 כל 3 וחצי ימים וזה יספיק לי לחודש. מה הזמן הדרוש בדרל כלל? האם כדאי לי לקנות עוד טבליות בכדי להגדיל מינון? מצטער על החפירה אבל אני שואל כי ההמלצה לא תואמת את היכולת.. בגלל זה אני שואל איך אפשר למצות את מה שיש, אם אני חייב אני אזמין עוד חבילה של 8

• פותח/ת השרשור
תתחיל עם 0.5מג פעמיים בשבוע , אני התחלתי עם 0.25מג פעמיים בשבוע והעלתי ל1מג בשבוע
הבנתי. אעשה כמול אעלה בהדרגה ואלך לבדיקות דם למעקב. אולי אצטרך להחלי רופא בשביל זה... גועל נפש הקמצנות הזאת בבדיקות דם, משקר לי שאין לו תאפשרות..

הבנתי. אעשה כמול אעלה בהדרגה ואלך לבדיקות דם למעקב. אולי אצטרך להחלי רופא בשביל זה... גועל נפש הקמצנות הזאת בבדיקות דם, משקר לי שאין לו תאפשרות..
הכי טוב שתראה איפה הפרולקטין שלך נמצא אחרי שבועיים של דוסטי תהיה לך ירידה דרסטית בפרולקטין זה מה שקורה אצלי אני מרגיש כאילו לקחתי סייקל ראשון ואני בפיסיטי

ה

הבנתי. זה חומר יקר אהל ונשארו לי רק 7.5 כדורים של חצי מג. מה אתה מייעץ לעשות? לקנות עוד 8 כדורים ולהגדיל מינון? לכמה זמן? עכשיו לקחתי 0.25 אני יכול להגיל ל0.5 כל 3 וחצי ימים וזה יספיק לי לחודש. מה הזמן הדרוש בדרל כלל? האם כדאי לי לקנות עוד טבליות בכדי להגדיל מינון?
כפי ש @LiorKim ציין המינון הוא בסדר גמור. לפעמים לאחר שימוש ממושך בדוסטינקס יש ריבאונד מסויים, לכן בצע שימוש כפי שצויין, לאחר מכן בצע 2 בדיקות דם בהפרש של 3 שבועות.

• פותח/ת השרשור
אוקי תודה רבה לכם. אקח 1 גרם בשבוע למשך 4 שבועות. אעשה בדיקה לאחר טיפול ועוד ביקה 3 שבועות לאחר מכן. אנסה גם להשיג בזמן טיפול. מקווה רק שיתנו לי שלוש בדיקות כי בנתיים לא נותנים גם אחת...

אוקי תודה רבה לכם. אקח 1 גרם בשבוע למשך 4 שבועות. אעשה בדיקה לאחר טיפול ועוד ביקה 3 שבועות לאחר מכן. אנסה גם להשיג בזמן טיפול. מקווה רק שיתנו לי שלוש בדיקות כי בנתיים לא נותנים גם אחת...
מיליגרם...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית