הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חברת בודי רסרץ

מצב
השרשור נעול

DubbleBiceps

משתמש מתחיל
187
10
נק' מוניטין:
48
187
10
משהו מכיר שמע על חברה בודי רסרץ טסטוליק שלהם טסט פורפ..???? חוות דעת .? בבקשה

• פותח/ת השרשור
יופי אז טסט כבר יש לי אם אתה אומר אתה יודע.
אם אני מוסיף מסטרון וטרן קצר איך השילוב.? תום???

יופי אז טסט כבר יש לי אם אתה אומר אתה יודע.
אם אני מוסיף מסטרון וטרן קצר איך השילוב.? תום???
תלוי במינונים ובמקור הטרן והמסטרון.
על פניו סייקל מעולה וחזק.

• פותח/ת השרשור
המינונים הם 1.5cc פורפ
0.5cc טרן
0.5 מסטרון
יום כן יום לא

המטרה היא בעיקל להתחטב לשרוף שומן אם המון אירובי ריצה תפריט דל פחמימה 1700 קלוריות ביום 60גרם פחמימה 200 גרם חלבון רוצה לרדת ל10-9% שומן
עוד משהו שחבר שלי אמר שהגיע לו משלוח של סיירוקס מקורי ושהחברה חזרה לעבוד הוא הציע לי את האולטרדקס שלהם שזה תערובת של שלוש חומרים ביחד מה ניראה לך לגבי הסיירוקס

המינונים הם 1.5cc פורפ
0.5cc טרן
0.5 מסטרון
יום כן יום לא

המטרה היא בעיקל להתחטב לשרוף שומן אם המון אירובי ריצה תפריט דל פחמימה 1700 קלוריות ביום 60גרם פחמימה 200 גרם חלבון רוצה לרדת ל10-9% שומן
עוד משהו שחבר שלי אמר שהגיע לו משלוח של סיירוקס מקורי ושהחברה חזרה לעבוד הוא הציע לי את האולטרדקס שלהם שזה תערובת של שלוש חומרים ביחד מה ניראה לך לגבי הסיירוקס
Ultradex אמור להיות בלנד של טרן אצטט, מסטרון וטסט פרופ במינונים שווים בסה"כ 150mg/1cc.
הבעיה שהשם Sciroxx הפך למקור לזיופים לחומרים שמיוצרים בארץ.

• פותח/ת השרשור
הוא אמר שהוא הביא את זה מחול לדעתך או ממה שאתה יודע החברה קיימת?? עדין ואם זה החומר המקורי אז זה נחשב לטוב.? או שעדיף להתרחק.??

החברה קיימת אבל אפשר לדעת אם המקור אמין מהדילר ואני יגיד לך איך אפשר לדעת , זה תלוי במחיר . אם הוא זול זה לא החומרים שמצויינים ו/או זה לא המינון שמצויין , מסטרון וטרן הם חומרים יחסית די יקרים לעומת טסטים .
בודי ריסרץ זאת חברה תאילנדית רפואי ברור שהחומר טוב

הוא אמר שהוא הביא את זה מחול לדעתך או ממה שאתה יודע החברה קיימת?? עדין ואם זה החומר המקורי אז זה נחשב לטוב.? או שעדיף להתרחק.??
אני לא יודע לענות על זה. אני כן יכול להגיד שלמעט קלן החומרים שאני נתקלתי בהם (אנאבר/אוקסאנודקס, וויני/סטנודקס) היו סוג של זבל.

החברה קיימת אבל אפשר לדעת אם המקור אמין מהדילר ואני יגיד לך איך אפשר לדעת , זה תלוי במחיר . אם הוא זול זה לא החומרים שמצויינים ו/או זה לא המינון שמצויין , מסטרון וטרן הם חומרים יחסית די יקרים לעומת טסטים .
בודי ריסרץ זאת חברה תאילנדית רפואי ברור שהחומר טוב
לא בטוח שמחיר הוא אינדיקציה לזיוף. אמנם אם מחירו של החומר נמוך ביחס לשוק, אכן סבירות נמוכה שמדובר בחומר אמין, אך זיוף יכול להיות מתומחר יקר על מנת שלא יעורר חשד של זיוף זול.

• פותח/ת השרשור
שורה תחתונה אין לדעת אם זה זיוף או לא אז עדיף שלא לגעת בזה

לא בטוח שמחיר הוא אינדיקציה לזיוף. אמנם אם מחירו של החומר נמוך ביחס לשוק, אכן סבירות נמוכה שמדובר בחומר אמין, אך זיוף יכול להיות מתומחר יקר על מנת שלא יעורר חשד של זיוף זול.
שמע תעשה גוגל ותכנס לאתר הרשמי של סיירוקס לא בעיה למצא אותם , אם הויאלים שלך אורגינלים צריכים להיות לך על המדבקה סריאל תבדוק באתר ותראה אם זה אמיתי ,
דבר שני בטח שכן מחיר הוא אינדיקציה לזיוף כי חומרי גלם הם משתנים פה בארץ המחיר הוא זהה לכל ויאל וברור שלא כולם אותו המחיר כמו פרימו מסטרון טרן הם יחסית די יקרים לעומת טסט פרופ ואנטט

שמע תעשה גוגל ותכנס לאתר הרשמי של סיירוקס לא בעיה למצא אותם , אם הויאלים שלך אורגינלים צריכים להיות לך על המדבקה סריאל תבדוק באתר ותראה אם זה אמיתי ,
דבר שני בטח שכן מחיר הוא אינדיקציה לזיוף כי חומרי גלם הם משתנים פה בארץ המחיר הוא זהה לכל ויאל וברור שלא כולם אותו המחיר כמו פרימו מסטרון טרן הם יחסית די יקרים לעומת טסט פרופ ואנטט
מסכים. אני רק אומר שבמידה ודילר שמוכר חומר מזוייף, מסטרון לצורך העיניין, מתמחר אותו בהתאם למחירו האמיתי, כלומר יקר יותר מפרופ ואננטט, אז המחיר הופך להיות לא אינדיקציה. הקונה חושב לעצמו :"הויאל יקר כמו שמסטרון צריך להיות", אבל מקבל דרק.

מסכים. אני רק אומר שבמידה ודילר שמוכר חומר מזוייף, מסטרון לצורך העיניין, מתמחר אותו בהתאם למחירו האמיתי, כלומר יקר יותר מפרופ ואננטט, אז המחיר הופך להיות לא אינדיקציה. הקונה חושב לעצמו :"הויאל יקר כמו שמסטרון צריך להיות", אבל מקבל דרק.

אם אתה מכיר את הדילר שלך אז הרווחת בדרך כלל דילרים מוכרים הכל באותו מחיר

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית