הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

2014 IFBB Pittsburgh Pro - ששת מהבילדרים הטובים כיום על במה

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך

ziv_r

משתמש משקיע
2,178
1,812
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,501
2,178
1,812
אתמול ננעלה תערוכת Health and Fitness אשר נערכה בפיטסבורג. הנה Guest Posing של כל השמות הגדולים כיום כמו ויקטור מרטינז, דקסר ג'קסון, ביג רמי, קאי גרין, פיל היט ובראנצ' וורן.

וידאו נוסף: http://www.flexonline.com/videos/general-news/guest-posers-2014-ifbb-pittsburgh-pro

שימו לב כי זה בסך הכל Guest Posing כאמור, אז לא לצפות לאחוז שומן נמוך, אך עדיין הוידאו ראוי לצפייה והתפעלות.

1.jpg

קאי ניראה ממש טוב אפילו באוף סיזן

• פותח/ת השרשור
קאי פרסם את התמונה למטה בפייסבוק זמן קצר לפני שעלה לבמה.

1.jpg

לא רחוק ככה ממצב תחרותי לדעתי

- רמי נראה חייזר, איזה גודל זה לא נתפס.
- מרטינז חוזר לעצמו, לא נראה לי שהוא אי פעם יהיה כמו בשיא שלו, אבל טוב לדעת שהוא לא מוותר
- האוף-סיזן של פיל הית' ממש לא משקף את הנראות שלו לקראת תחרות, קשה לקחת ברצינות את המראה שלו בימים האלו
- לקאי האוף סיזן המרשים ביותר, אין ספק. אם לשפוט לפי אוף-סיזן - קאי מר אולימפיה הבא.

אבל לאולימפיה חוקים משלה, ואני חושב שגם השנה פיל הית' יגיע בשייפ פסיכי, וישאיר את קאי שוב מאחור.

- רמי נראה חייזר, איזה גודל זה לא נתפס.
- מרטינז חוזר לעצמו, לא נראה לי שהוא אי פעם יהיה כמו בשיא שלו, אבל טוב לדעת שהוא לא מוותר
- האוף-סיזן של פיל הית' ממש לא משקף את הנראות שלו לקראת תחרות, קשה לקחת ברצינות את המראה שלו בימים האלו
- לקאי האוף סיזן המרשים ביותר, אין ספק. אם לשפוט לפי אוף-סיזן - קאי מר אולימפיה הבא.

אבל לאולימפיה חוקים משלה, ואני חושב שגם השנה פיל הית' יגיע בשייפ פסיכי, וישאיר את קאי שוב מאחור.
מסכיםבמאהאחוז קאי נראה מציון ! גם שנה שעברה החיטוב שלו היה יותר מפיל פשוט חסר מסה לעומתו....

בראנצ' ווארן כזה חייתי! גם באוף סיזן אפשר לראות אצלו את הסיבים של השריר ברגליים.
ביג רמי נראה כמו תמונה ערוכה של פיל

פיל לא חטוב לגמרי, אבל נראה פנטסטי.
קאי החטוב מבין כולם. נראה במצב כמעט תחרותי.
ביג רמי עצום, אבל נפוח מאוד ולדעתי זה מה שיפיל אותו בשנים הקרובות. לא אסתטי מספיק.

קשה עד בלתי-אפשרי לנבא מהתמונות את תוצאות האולימפיה הקרבה ובאה.

איפה דניס וולף? ולדעתי מגיע לרולי להחליף את אחד מהם שם.

איפה דניס וולף? ולדעתי מגיע לרולי להחליף את אחד מהם שם.
לא הוזמנו\לא רצו לבוא.
לעלות על במה כשאתה באוף סיזן שלך זה לא תמיד כיף, אני מניח.
ספק אם דניס נראה טוב בימים אלו.
אחמ
DSC_2221_resize-1.jpg
אחמ.
תמונה ישנה מאוד, אבל באוף סיזן הוא נראה פשוט רע. גם הצבע שלו בלי ברונזה לא מחמיא במיוחד.

Back
למעלה תחתית