הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה לגבי סייקל

DubbleBiceps

משתמש מתחיל
187
10
נק' מוניטין:
48
187
10
יש את המיקס של גנטיק לאבס -טרן - מסטרון- וטסט פורפ סכה 150 מג ב1cc כאילו מכל חומר 50 מג
איך השילוב הזה .? וכמה צריך לקחת אם מזריקים יום כן יום לא
.?? אני חושש קצת מהטרן מינון של 50 מג ליום כן יום לא זה הרבה.?
ומה התופעות לוואי הכי נפוצות של הטרן בקצרה בבקשה תודה (-:

יש את המיקס של גנטיק לאבס -טרן - מסטרון- וטסט פורפ סכה 150 מג ב1cc כאילו מכל חומר 50 מג
איך השילוב הזה .? וכמה צריך לקחת אם מזריקים יום כן יום לא
.?? אני חושש קצת מהטרן מינון של 50 מג ליום כן יום לא זה הרבה.?
ומה התופעות לוואי הכי נפוצות של הטרן בקצרה בבקשה תודה (-:
אני מכיר 150mg/1cc שילוב של אסטרי טרן של ג'נטיק לאבס והוא בסדר גמור. כנראה הם חובבי ערבובים...
תופעת הלוואי הנפוצה ביותר של טרן היא עלייה חדה בלחץ הדם.

• פותח/ת השרשור
וואווו אז לקחתי זריקה ליפני 4 שעות ויש לי כאבי ראש ובטן פיצוצים אני מפחד מזה חחחח מזה???
לא תום יש להם עוד מיקס טרן פורפ ומסטרון 50 מג מכל חומר זה מה שלקחתי תגיד תום העליה החדה בלחץ הדם זה מסוכן ? ????

המיקס שאתה מדבר עליו שמכיל מסטרון צריך להיות הפקטיבי מאוד ב-10% שומן או פחות מזה. אני גם חושב לשלב אותו עוד מאט שנתייבש עוד קצת. אם אתה מעל 10% קצת חבל כי לא תראה ממש את היתרונות של המסטרון חוץ מזה שהוא יעזור לך לאוריד קצת נוזלים ואסטרוגן.
ולדעתי אתה חייב לשלב פה עוד פרופ. ואם כל CC של המיקס להוסיף לו עוד CC של טסט פרופ. כי 50 מלגרם פרופ יום כן יום לא זה קצת מידי.במיוחד אם הכמות של הטרן היא זהה לשזה של הפרופ.
אני אם המיקס טרן 150 שלהם כרגע יום כן יום לא.. יש תופעות של פיוז יותר קצר.. עצבים.. חם לי הרבה יותר גם בלילה..מזיע הרבה יותר. אבל התוצעות מדברות וזה שווה את זה... זה תופעות חולפות בסוף שימוש.. לחץ דם גם יכול להופיע.. תקפיד על זה שזה לא יקרה ואם זה יעלה יותר מידי תפסיק תשימוש בטרן. וכך במקביל כדורים לאורדה של לחץ דם. לא משחקים אם זה.

• פותח/ת השרשור
תום הזרקתי היום שוב ואני חושב שהחומר הזה ממש חזק (הטרן) יש לי כאבי ראש חזקים מאוד כאבי בטן מפחידים ודפיקות לב חזקות ומהירות אני חושב לוותר על המיקס הזה וזהו.
מה אתה אומר על טסט פורפ מסטרון ופיניל פורפיונט איך השילוב הזה .? ל 8 שבועות 1cc מכל חומר יום כן ויום לא תודה (-:

• פותח/ת השרשור
לא יודע מאיפה זה בא לי אירי הזריקה עובר 2 3 שעות מתחיל כאב ראש חזק כניראה לחץ דם וכאבי בטן לא יודע מה להגיד לך מוזר
סייקל שעבר לא היה לי את זה עשיתי npp ופורפ היה 10 השאלה היא אם פורפ ופיניל ומסטרון הולך יחד.?
ואם למסטרון יש תופעות כמו לטרן?

• פותח/ת השרשור
ומה אם מסטרון ביחד זה שילוב שיביא תוצאה יותר טובה.?
הטרן פשוט גומר אותי הוא עושה לי דפיקות לב חזקות וכאבי ראש מפחידים

• פותח/ת השרשור
איך אני יסיים בקבוק אני מפחד שיקרה לי משהו זה עושה לי ממש כאבי ראש חזקים ודפיקות לב חזקות ומהירות ממש
אני ינסה מחר עוד זריקה.!
זה לא מסוכן אבל ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית