הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קורס מדריכי חדר כושר צבאי (וינגייט)

• פותח/ת השרשור Fuck
  • פורסם בתאריך

Fuck

משתמש משקיע
2,808
1,647
נק' מוניטין:
3,782
2,808
1,647
האם מישהו כאן עבר קורס מדריכי חדר כושר במסגרת הצבא? למען הסר ספק, הוא שונה מהקורס האזרחי של וינגייט.
אם מישהו יצא לקורס האזרחי של וינגייט דרך ובמימון הצבא, גם אשמח לשמוע איך זה קרה, משום שהבנתי שיש אפשרות חדשה כזו, שהצבא יממן לך את הקורס (במסגרת תפקידים מסוימים, מן הסתם).

חבר מהצבא היה בזה, סה"כ הוא חזר משם יותר פלצן מאי פעם ועם ריח רקוב מהתחת. הוא הגיע לשם דרך הקצאה שקיבלנו בגדוד\פלוגה כלוחמים
לגבי קורס אזרחי לא שמעתי על דבר כזה, אבל אם יש לך זמן אתה יכול לעשות אותו בזמן הצבא, אם אתה גובניק אז הלימודים הם אחרי צהריים, אם אתה בא פעם בשבוע אז יש קורס של חצי שנה פעם בשבוע בשישי

האם מישהו כאן עבר קורס מדריכי חדר כושר במסגרת הצבא? למען הסר ספק, הוא שונה מהקורס האזרחי של וינגייט.
אם מישהו יצא לקורס האזרחי של וינגייט דרך ובמימון הצבא, גם אשמח לשמוע איך זה קרה, משום שהבנתי שיש אפשרות חדשה כזו, שהצבא יממן לך את הקורס (במסגרת תפקידים מסוימים, מן הסתם).
אני מכיר שניים שעשו את הקורס האזרחי דרך הצבא, אבל זה כי הם היו קא"גים (קציני אימון גופני) , אני לא יודע איך הם השיגו את זה .. ואני כבר לא בקשר איתם

חבר מהצבא היה בזה, סה"כ הוא חזר משם יותר פלצן מאי פעם ועם ריח רקוב מהתחת. הוא הגיע לשם דרך הקצאה שקיבלנו בגדוד\פלוגה כלוחמים
לגבי קורס אזרחי לא שמעתי על דבר כזה, אבל אם יש לך זמן אתה יכול לעשות אותו בזמן הצבא, אם אתה גובניק אז הלימודים הם אחרי צהריים, אם אתה בא פעם בשבוע אז יש קורס של חצי שנה פעם בשבוע בשישי
אני עשיתי את זה, אבל זה 9 חודשים (ועכשיו אחרי שהאריכו את המספר שעות של אנטומיה ופיזיולוגיה יש מצב שזה יותר)

הקורס האזרחי מעניין, קצת שכונה.
שבועיים מהבוקר עד הלילה. יצאתי במחזור הראשון.
קשה עד קשה מאוד לקבל ממה שהבנתי, דבר עם הקא"ג היחידתי שלך או החיילי אם אתה ביחסים טובים איתו.
תנאי הקבלה אם אני לא טועה הם מעל 80 בקורס מדא"ג ומעל 85 בקורס מדריך חד"כ צבאי.
ללא תלונות מ.צ, ללא דפוק,ללא תלונות בבסיס, לאחר שהגשת מועמדות, מתקיימת וועדה שלא בנוכחותך כדי להחליט אם מגיע לך.
בקורס שלי היינו בחור מהירוקים,2 חבר'ה מחיל הים, בחור ממשרד הביטחון וכל השאר מפקדים,מפקדות,קצינים וקצינות של קורס מדא"ג בבה"ד 8.

• פותח/ת השרשור
אני כנראה אצא לקורס הצבאי בשבועות הקרובות. עוד שאלה שמעניינת אותי:
האם ניתן להתאמן בחדר כושר במהלך הקורס? אם לא אוכל להתאמן שלושה שבועות זה יהיה בעייתי מאוד.

לא מאמין שתהיה עם זה בעיה. אתם לומדים עד הצהריים ובשעות אחרי הצהריים והערב אתם חופשיים(מי שלא עסוק ב"שמירה").

יש שם חדר כושר בן זונה, רק מקווה שלא יעירו לך על התרגילים המורכבים.

• פותח/ת השרשור
השאלה היא האם מותר לקורסיסטים להיכנס לחדר הכושר.
ביחידה שלי לחברה במסלול אסור להיכנס לחדר הכושר.

אני יצאתי. 3 שבועות של שבירת שגרה אז זה נחמד. לומדים שם המון המון המון שטויות ומיתוסים, הדבר היחיד שלמדתי מוינגייט זה המושגים (קוטנצרי, אקצנטרי וכו') ואולי גם מבנה התא וכל מני עובדות מדעיות כאלו ואחרות. בכל הקשור לאימונים אין להם שמץ של מושג. לגבי הקורס האזרחי, יצא צ'ופר חדש שמאפשר למי שמוציא מעל 85 בקורס, עשה מספר מסוים של שעות במד"א (באזרחות, אפשר לעשות גם אחרי שתעשה את הקורס) והמון פרוטקציות, לגשת לקורס המשך בן שבועיים שבסופו התעודה הצבאית שלך תופסת גם באזרחות.
וכן, מותר להתאמן בחדר כושר שיש שם. תנצל את המקבילים בשביל לעשות סקוואטים כמו שאני עשיתי 😆 ותתכונן להשים הרבה פלטות על המוט כי יש שם רק פלטות של 10 קילו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית